ניקול בג'יי לנו!!!!!

shiray

New member
חחחח מוזר...

היא תמיד מסובבת את הראש שלה כשמראים קליפים מהסרטים, פה זה נראה קצת מוגזם... מעניין באמת מה הוא אמר קודם, לא הגיוני לי שזה רק בגלל הקליפ שלה. ואני גם ממש אוהבת את השיער שלה פה!

liat tal

New member
חחח כן

בהחלט נראה מוגזם! והשיער שלה בהחלט ממש ממש יפה פה!

shiray

New member
אחד המצחיקים

הרי המסך אצל ג'יי לנו נמצא מאחור (כמו שאפשר גם לראות בתמונה), אז הוא עלה, וג'יי אמר שעכשיו ירראו קטע מהסרט, ושאל אותה מה קורה בו, והיא התחילה לחפש את המסך, ושכחה שהוא מאחוריה! והיא מחפשת אי שם למעלה ובצד והכל, ואז הוא נגע לה בכתף והיא הסתובבה ונבהלה לראות את המסך שם וקצת קפצה! חחחח אוו ואז כשהוא שוב שאל מה קורה שם ניקול אמרה: I don't know. I look upset.

liat tal

New member
חחחח איזה קורעת ניקול!!!!

אווו אני ממש מחכה ליראות את הקטע הזה!! איזה כיף כבר לבוא בידיעה שהולך להיות כזה ראיון- למרות שדי ציפיתי לראיון קורע כמו הקודמים שלה

shiray

New member
חחח זה קטע ענק!!!

העברתי אחורה וראיתי אותו כמה פעמים ברצף, איך היא מסתכלת מסביבה לראות איפה המסך, ואז קופצת חחחחח. והאמת שהפעם, בניגוד למה שזכור לי מראיונות קודמים, הפעם באמת שאת רוב הצחוקים ניקול מספקת ולא ג'יי...

liat tal

New member
אייי זה נשמע לי ענק לגמרי! חחחח

ואני כבר רואה את עצמי כ"כ עושה את זה מחר... חחח מצחיקה ניקול הזאת...

shiray

New member
ממש!

המסך ס"מ ממנה והיא מסובבת את הראש ומחפשת חחחחח. וזה היה מן תהליך כזה שהיא מסתכלת סביבה, התמונה כבר מאחוריה על המסך, ואז ג'יי נוגע לה בכתף, היא נבהלת כשהיא לא מבינה מה נוגע בה ואז היא מסתובבת מהר וקולטת את המסך וקופצת אחורה חחחחח

shiray

New member
מה הקטע של זה?

של החתימה על האופנוע וזה שיש לו אופנוע באולפן? כזכור לך, אין לי יס.

liat tal

New member
ניקול התראיינה גם אצל

אלן אותו יום, בחו"ל התוכנית תשודר ב-10 בנואר, מישהי\ו יודע\ת אם התכנית משודרת גם בארץ? לצערי אי אפשר להעלות את התמונה (קובץ שא"א להעלות לפה) אבל ניקול נראית אותו דבר כמו שהיא נראית בג'יי לנו, אפילו עם אותם בגדים (רק המכנסיים לא ניראות לי אותו דבר)

shiray

New member
חחח קרה לה כבר כמה פעמים

יש לה מדי פעם ימים ממש מטורפים, שבהם היא מתראיינת בכמה וכמה תכניות שונות, ואז באמת היא עם אותם בגדים... הייתה לה איזו שמלה לבנה חמודה כזאת, שאיתה היא באה לאיזה 3 ראיונות שצולמו באותו יום, לקידום של TSW...

shiray

New member
באמת המכנסיים נראים שונה!

ראיתי עכשיו תמונה מהראיון אצל אלן, ובראיון אצל ג'יי לנו המכנסיים נראים בהירים יותר, ושם הם ממש שחורים. ולא ידוע לי לע ערוץ שמשדר את התכנית, כך שסביר להניח שלא, היא לא משודרת כאן.

liat tal

New member
זהו!

אצל ג'יי לנו הן נראות חומות ואצל אלן הן ניראות שחורות , אז הגיוני לגמרי שהיא החליפה

shiray

New member
כן.

נראים לי די מטורפים הימים האלה של כמה ראיונות... כלומר זה שהיא לא מספיקה להחליף בכלל בגדים, והיא מן הסתם יודעת שהרבה יראו אותה בכמה מהראיונות שבהם היא עם אותם בגדים... חחח מוזר אז איך זה הולך. היא מסתובבת לה בימים כאל העם בגדים להחלפה ליתר בטחון?!

liat tal

New member
כן, זה בטח מטורף לגמרי...

והאמת שאין לי מושג איך זה הולך, אני משערת שהיא לוקחת איתה כמה בגדים

American Girl

New member
תמונות יפייפיות!!

תודה

למעלה