ניצתי ברשותך

A L O N A 1

New member
סיפור פיקנטי לאזניכם בלבד../images/Emo99.gif

אשה שתתחיל עם גבר? למה לא, בכיף. עם השנים פחת האומץ שלי. פעם זו לא היתה בעיה.
הרומן הלוהט והנפלא ביותר שלי התחיל ככה: היה היתה גרושה טריה, מלאת חיים וסוערת. עבדה במשרה מרכזית,במושב אי שם בארץ. רבים הגברים שפקדו את המקום וגם ניסו... אך ללא הצלחה יתרה. בוקר אחד נכנס למקום ה....וטרינר
. רק ראתה אותו וליבה החסיר פעימה. סקסי, רחב ועם קול עמוק. שיתפה את חברתה הטובה וההיא לא ראתה את מה שראתה גיבורת הסיפור. היא ראתה גבר נחמד ולא יותר. הגבורה כולה רגשושים ועקצוצים לא ישנה לילותיים ויותר. משהו צמח בה. שערה שהוא נשוי, לכן התלבטה אם לממש את ההבטחה
שראתה בו. עברו עוד יומיים והוא התקשר למקום עבודתה בענין מקצועי, וידידתינו שאלה אותו ללא קשר עם נושא השיחה:"אתה נשוי?", המתוק ענה:"כן,למה?" והנועזת:"אם לא היית נשוי הייתי רוצה להיות איתך" הוטרינר- "מה את מתיחסת לנורמות חברתיות?" והיא: " במקרה שלך - לא" בא לי להשאיר אתכם במתח, תיכף אשוב ....

A L O N A 1

New member
מתוקים - נעשיתי חירשת מהצעקות../images/Emo122.gif

אז ההמשך כזה: המתוק והסקסי, נקרא לו נ. לצורך הענין אמר משהו כמו: "נוכל להפגש הערב" והשובבה: "בודאי, בעלי לשעבר לוקח את הילדים אז בוא אלי הביתה". כל אותו יום לא היתה מסוגלת לעבוד ומוחה הקודח העלה תמונות מדליקות ממה שעשוי להתרחש. בערב הגיע לביתה, החביא את הרכב בחניה של חברתה הטובה, כדי שלא יקשקשו הלשונות הרעות, רגע!!! יש אי.אר, חייבת לרוץ המשך יבוא, באחריות

A L O N A 1

New member
סוף טוב - הכל טוב../images/Emo117.gif

עמוד 3: התחילו לדבר על הא ודא ובלה בלה, גילו השניים שיש להם גם ידיד משותף שלמד יחד עם נ., וגבורת סיפורינו חושבת כל משך השיחה, איך תכניס אותו כבר למיטה
מאחר וראתה בעיניו איזה מאהב נפלא הוא יהיה אמרה לפתע: "טוב, דברנו מספיק ועכשיו הגיע הזמן ללכת למיטה", נו, מה אתה אומרים, יצאה גדולה הא? מכאן והלאה התחילה החגיגה
הסקס הכי טוב שהיה לה עד אז, הגיעה לגבהים שלא טעמה מהם עדין, אבל עוד תטעם
מכאן והלאה נמשכו עוד 3 שבועות של שכרון חושים, הוא היה מתקשר אליה באמצע העבודה ומספר שמריח אותה כל היום... היא הסתובבה פורחת וזורחת
כששאלה אותו: "איך אתה יודע לענג כל כך ובעצמה כזו?" ענה: "מה זה לא ברור, אני וטרינר?
" והם עוד נפגשו ואהבו פעמים רבות, משך שנים, כל פעם כשנזכרה בו עברה בה צמרמורת והאדרנלין שלה טיפס לשיאים חדשים.

A L O N A 1

New member
מוצאת - הרומן הזה היה מיוחד../images/Emo59.gif

בגלל שאלו היו מים גנובים, הפסקתי את הסיפור. מאז - לא מתקרבת לנשואים, לא מתאים לי. היתה ביננו כימיה ופיזיקה כל כך אדירים, שחבל על הזמן. אך המחשבות על העוול שאני עושה לאשה לא מוכרת, פעפע בי, והחלטתי לנתק את הקשר. הוא התקשר המון פעמים, ורק מלשמוע את הקול שלו, הצטמררתי
, אבל, במבט לאחור עשיתי נכון.

חלילה לא מבקרת אותך

כל אחד חיי את חייו כרצונו, לכל אחד רצונות ותעבות משלו, לא כולם חושבים כמוני לא כולם חשים כמוני מי אני שאבקר את דרכייך ולא אני בטח לא האדם הכי טוב בעולם. אבל היה נחמד ששתפת אותנו בתחושותייו

A L O N A 1

New member
ערב טוב אקדמאית../images/Emo39.gif

כן, עברה עלי תקופה קשה, געגועים ושברון לב. נסיונותיו ליצור קשר מחדש, הקשו עלי, אבל עמדתי בהחלטתי שאין לי רצון למערכת יחסים עם גבר נשוי. הוא היה מדהים

A L O N A 1

New member
עמיגור ומוצאת-ספור בבקשה../images/Emo63.gif

אולי תספרו גם אתם, כל אחד לחוד
, משהו פיקנטי שקרה לכם? קצת אקשן לא יזיק לנו

אלונה מה אני אעשה לא התחלתי

אף פעם בחיי עם גבר ,,,,, מנסה להיזכר ולא עולה לי כלום בראש (בחורה משעממת-שגרתית) אבל בסוף בטח אזכר במשהו ואז אתם לא תשכחו. ויש לי הרגשה עמיגור בטח יכתוב כבר משהו או אריסטו????

למעלה