ניצתי ברשותך

*יערית

New member
ניצתי ברשותך

השירשור של האם נשים מתחילות עם גברים היה ארוך מידיי ולכן רציתי לפתוח חדש..מרשה?(בבקשה
) היה לי פעם אחת בלבד שהתחלתי עם גבר ..היתי בת 25 ישבתי בפאב שהיה הבית השני של הח´ברה שלי..צדתי אותו בעיניי מהרגע שהתיישב מולי, הוא כמובן הסתכל הסתכל ולא עשה דבר,אז העזתי להעביר דרך המלצרית את מס´ הטלפון שלי....לקח יומיים והוא התקשר..מה שיצא מזה מצחיק אותי עד היום, מאז ידעתי שהגברים הישראלים מבלבלים את הדברים...זה שהתחלית איתו לא אומר שאכנס איתו למיטה באותו לילה
...בחו"ל זה דיי נדוש שנשים כמו גברים מתחילים עם גברים בצורה נאיבית ורצון בהכרות מעמיקה ולוא דווקא עם כוונות של ואן נייט סטנד...ואני חשבתי שהוא נראה לי טוב,נשמע לי טוב, אולי קשה לו בעיניין אז אני יעזור
כמה נאיבית הייתי.... אבל עדיין אני חושבת ובעד שאם יש אדם שעומד מולי ומוצא חן בעיניי, אין סיבה שלא אתחיל איתו
אבל מאז עברו 6 שנים ולא התחלתי עם אף גבר אחר אבל אני לא פוסלת את האפשרות,זה יכול להיות נחמד ועדין. יערית-עדיין מאמינה בחיזורי הגבר.

ביקשת כל כך יפה איך אסרב לך?

והעלת כאן עניין חשוב,באמת התחושה היא שגברים מבלבלים קצת את היוצרות ונוטים להתייחס לאל מי שהתחילה איתם כאל טרף קל... אמנם גברברי הפורום מבקשים - תתחילו איתנו אבל איני בטוחה שלא יתייחסו כך אל אותה אחת... באותה מידה יש המבלבלים בין הזמנה לכוס קפה וענינים אחרים... וניתן להמשיך ולחקור - האם להכנס למיטה בפגישה ראשונה הופך אישה לזולה וגבר לתותח

*יערית

New member
ידעתי שאת מיוחדת../images/Emo24.gif

אני בהחלט מסכימה עם דברייך, כשזה קרה לי בפעם ההיא לאחר השיחה שהיתה ביננו והיתה נפלאה, ד"א הוא היה גדול ממני ב-10 שנים(מה יש לי מזה..?)הוא שאל אותי בתמימות..אבל ממש בתמימות...תשני אצלי הלילה...אני התפרצתי מצחוק, ואמרתי לו שהוא קילקל לי את כל הערב....מה זה הרושם שהשארתי לך? לא ..אבל חשבתי לנסות..אמר לי! תראי זה מצחיק אותי כי הם יכולים לנסות עד השמיים..אבל ביננו נהניתי מכל הערב ונפרדנו לשלום בידיעה שאין קשר יותר
את חושבת שהוא לא ניסה שוב?....וקיבל אותה תשובה.... אז הוא שאל אותי :למה מסרת את הטלפון שלך? אז אמרתי...לא ידעתי שאתה ז´יגולו...בסה"כ נשמעת בן אדם..וחשבתי שהיה נחמד להכיר אותך אם אתה פנוי! אני לא בנויה לקטעים כאלו..היה נחמד וביי! גברים מתנהגים כך כי יש נשים שנותנות להן לנהוג כך..יש שמעודדות התנהגות שכזו..בגלל זה הישראלים כ"כ מיוחדים את לא חושבת? יערית

סיפור על התחלה

פעם התחלתי עם מישהו, מודה. ומעשה שהיה כך היה. הייתי בחתונה של אחותי, צעירה למדי, אחרי צבא, לפני הנסיעה לחו"ל. ושם ראיתי את הבחור היפה ביותר שראיתי מעודי, גבוה, חתיך, עיניים כחולות ושיער וריסים ארוכים ושחורים. נרגשתי. לא הייתי מסוגלת לומר מילה. אחרי החתונה נסעתי למספר חודשים לחו"ל. עם בטחון עצמי רב ותחושה שהחיים יפים. ביקשתי מאחותי שתפגיש איכשהוא ביני לבין אחיו המטריף של בעלה. אמנם הוא היה צעיר, ועדיין בסדיר, אך... אז היא לקחה אותי לאיזה אירוע משפחתי. ושם הוא היה. חיפשתי איך, והיה שם תינוק שהוא ניסה לדובב, אז התערבתי והתחלתי לדבר איתו, לא יכולתי להתאפק, ואף בהמשך אותה שיחה הזמנתי אותו לדירתי, דירת סטודנטים בה גרתי לבדי, לא רחוק משם...התכוונתי מתי שיזדמן לו, אך הוא קפץ על המציאה.... הלכנו לשם, אבל הוא לא ניסה שום דבר. פשוט ישבנו ודיברנו. אז לפני שהלך, נתתי לו את מפתח דירתי, שתהיה לו למפלט, כשירצה. היה מופתע. אחרי שבוע השתמש במפתח... הופתעתי. אחרי שבוע היינו חברים. אחרי שנתיים התחתנו. לא תמיד זה רע להתחיל עם גברים..... (חבל רק שהם מתים לך אחרי 16 שנה....)

galgalit

New member
מלאה בקסם ../images/Emo140.gif

כל כך מרגש...כל כך יפה... אני חושבת שאת ברת מזל שחווית משהו כל כך מדהים וטהור.
גלית

יש לי יש לי יש לי יש לי ../images/Emo13.gif

סיפור
איך להתחיל עם בחור באוטובוס. וכמו יערית גמני הייתי קצת צעירה (עדיין , וזה היה מזמן......) אבל קצת רלוונטי לשאלה הזותי. שגרה. אוטובוס אחד , 5 דקות נסיעה הוביל אותה מדי בוקר לאותו המקום. ילדים בוגרים . בקרים נטולי הכנת כריכים , כולם שלה. אשה צעירה לבד באמצע תחילת חיים . אחרי שבע שנים עם איש שסיפורו שייך למעשיה אחרת והשאיר אותה הלומת "כאלו הם החיים...." . מרגע היקיצה היא לבד עם מחשבותיה שבין מה ללבוש היום ועד - מי זה לעזאזל? היא חייבת לעצמה פיתרון לחידה. את מנוחתה הטריד ילד יפה שבוקר בבוקר ישב באותו המקום באותו הכיסא באותו מספר אוטובוס. הבוקר היא חייכה לעצמה , תוהה איך זה יצליח. יום חדש . אתמול הכינה בקפידה את לבושה להבוקר. הזמן עשה לה רק טוב , יפה הייתה מתמיד , שיערה פראי וארוך עד מעבר למתניה פוזר לו ברשלנות מכוונת. שמלת קיץ אפנתית ברוח אותן שלהי שנות השמונים. חשה מתרגשת , הרגישה כאילו מה להן ולה , לאותן שנים המפרידות בינה לבין אותו בחור צעיר ואלמוני . למה האוטובוס לא מגיע? הנה הוא כן , מגיח לו מעבר לפינה , יש בחור בתוכו . חמש דקות נסיעה . כמו כל יום , לא , לא כמדי יום , היום הן מעט ארוכות מהרגיל . שניות לפני עצירתו בתחנה המיועדת , קמה ממקומה ומסרה לבחור המופתע חבילת מתנה ארוזה . "...זה לא מתפוצץ , אל תפחד " היא לוחשת ברוך לעיניים חומות וגדולות שנפקחו להן יותר מהפתעה ושאלה. "אבל , אבל , מי את ...מה זה...למה?" והיא לא עונה. יורדת בביטחה , באנחת רווחה צועדת קוממיות לכיוון משרדה וחשה באותן זוג העיניים מכות בעורפה , בהולכו אחריה , עד שישנה הכיוון ויפנה לכיוון הפוך , כמדי בוקר. חצי שעה . כל דקה נמנתה על מחוגי השעון . חצי שעה . ואפילו שציפתה , קפצה לשניה עם השמע הצילצול . קול נערי מהוסס . שואל " איך ידעת" ? לפנות ערב. חיפשו חוף ים להניח בו את מכוניתם ולגלות האם באמת. רוחות משולהבות לא ממש שואלות , האם באמת ? והרוחות , היו . רוח ים של בין ערביים , שקיעה גרמה להם להתמקד רק באברי גוף , שלהטו מול קרירותה הנעימה . להט נעורים ובגרות התחברו להם לשירת ברבור בודדה. סיזיפית משהו . משהו בהם אמר לנצל את הרגע . אשה צעירה עלתה רגע להסתכל מלמעלה , לבדוק איך זה נראה מבחוץ , גופה אצלו , נשמתה מרחפת מעל . בחור צעיר ואלמוני לא עלה כלל מאצל גופה פנימה , לא הביט ברוחה . ואחרי זה , נינוחים ישבו על החול . הוא מוציא חבילת מתנה בנייר עטיפה שנקרע בפראות של סקרנות ומקפיץ בידיו כדור פינג פונג שקיבל ביחד עם מחבט פינג פונג יחיד . הפתק....מקומט... הוא פותח את קיפוליו ומקריא לעצמו בחיוך של הנאה "....אז ככה, אני את החבילה מסרתי ועכשיו , עכשיו הכדור אצלך...." . זהו . משפט אחד בפתק ומתחתיו מספר טלפון . ואז הוא ממשיך ואומר. שואל : "מחר?" אשה צעירה , שקועה כבר ביום אחר שיגיע , השביעה את סקרנותה , אבל לא מצאה את האמת שחיפשה , חוץ מאמת אחת , לא אבסולוטית אבל לפעמים מוכיחה את עצמה ככואבת : כי יש את המשפט הזה - " אל תסתכל בקנקן......" . (אמנם בזמנו לא היו עדיין פצצות באוטובוס , אבל היו "פיצוצים"
) . אז זהו , אין שום בעיה ליכנס למיטה בפעם הראשונה אם זה נעשה מתוך רצון והסכמה הדדית , שום זולה ושום תותח מאקסימום תותחים בְּזוּלה
. וסליחה שנעדרתי קצת 0(הרבה) מהפורום התוסס הזה .

אורלי41

New member
מורידה את הכובע בפנייך.../images/Emo163.gif

אהבתי את הרעיון שלך עם מחצית סט הפינג פונג והמשפט המתלווה אליו. אימצתי את הרעיון... אך בלי מחבט כמובן......ברשותך. כן? יש רשות?
באותה הזדמנות לכל חבריי........חזרתי .... הניתוח של אחותי עבר בשלום והיא בהחלמה בבית החולים. אני עייפה אך עם אנרגיות אדירות של נתינה........... אוהבת אתכם........ותודה לכל המעודדים......

גורן44

New member
ואאוו !../images/Emo61.gif

אביגייל ! את תותח !!! סיפור שיסופר לדורותיו , כל הסיפורים המשורשרים כאן מעניינים לאללה,אבל את הגדלת עשות. רק יש לי שאלה אחת שלא הבנתי בסיפור שלך - מה זה אוטובוס ?

בו ואספר לך

אוטובוס זה דבר כחול כזה או ירוק כזה ולפעמים יש לו גם אקורדיון באמצע, הוא גם מרעיש ולפעמים רוטט ואפילו מקציץ לצדדים למעלה ולמטה, לא חייבים לקנות אותו רק במחיר מוזל של 9.60 שח´ ואתה גם יכול לחזור בו חינם ואפילו להשתמש באותו הכרטיס עד לחצות כמו סינדרלה. ואיך אני יודעת? פשוט מכירה אותו כמעט חברה, אבל חברה שלו משנות ה-80.

למעלה