יש לי יש לי יש לי יש לי ../images/Emo13.gif
סיפור
איך להתחיל עם בחור באוטובוס. וכמו יערית גמני הייתי קצת צעירה (עדיין , וזה היה מזמן......) אבל קצת רלוונטי לשאלה הזותי. שגרה. אוטובוס אחד , 5 דקות נסיעה הוביל אותה מדי בוקר לאותו המקום. ילדים בוגרים . בקרים נטולי הכנת כריכים , כולם שלה. אשה צעירה לבד באמצע תחילת חיים . אחרי שבע שנים עם איש שסיפורו שייך למעשיה אחרת והשאיר אותה הלומת "כאלו הם החיים...." . מרגע היקיצה היא לבד עם מחשבותיה שבין מה ללבוש היום ועד - מי זה לעזאזל? היא חייבת לעצמה פיתרון לחידה. את מנוחתה הטריד ילד יפה שבוקר בבוקר ישב באותו המקום באותו הכיסא באותו מספר אוטובוס. הבוקר היא חייכה לעצמה , תוהה איך זה יצליח. יום חדש . אתמול הכינה בקפידה את לבושה להבוקר. הזמן עשה לה רק טוב , יפה הייתה מתמיד , שיערה פראי וארוך עד מעבר למתניה פוזר לו ברשלנות מכוונת. שמלת קיץ אפנתית ברוח אותן שלהי שנות השמונים. חשה מתרגשת , הרגישה כאילו מה להן ולה , לאותן שנים המפרידות בינה לבין אותו בחור צעיר ואלמוני . למה האוטובוס לא מגיע? הנה הוא כן , מגיח לו מעבר לפינה , יש בחור בתוכו . חמש דקות נסיעה . כמו כל יום , לא , לא כמדי יום , היום הן מעט ארוכות מהרגיל . שניות לפני עצירתו בתחנה המיועדת , קמה ממקומה ומסרה לבחור המופתע חבילת מתנה ארוזה . "...זה לא מתפוצץ , אל תפחד " היא לוחשת ברוך לעיניים חומות וגדולות שנפקחו להן יותר מהפתעה ושאלה. "אבל , אבל , מי את ...מה זה...למה?" והיא לא עונה. יורדת בביטחה , באנחת רווחה צועדת קוממיות לכיוון משרדה וחשה באותן זוג העיניים מכות בעורפה , בהולכו אחריה , עד שישנה הכיוון ויפנה לכיוון הפוך , כמדי בוקר. חצי שעה . כל דקה נמנתה על מחוגי השעון . חצי שעה . ואפילו שציפתה , קפצה לשניה עם השמע הצילצול . קול נערי מהוסס . שואל " איך ידעת" ? לפנות ערב. חיפשו חוף ים להניח בו את מכוניתם ולגלות האם באמת. רוחות משולהבות לא ממש שואלות , האם באמת ? והרוחות , היו . רוח ים של בין ערביים , שקיעה גרמה להם להתמקד רק באברי גוף , שלהטו מול קרירותה הנעימה . להט נעורים ובגרות התחברו להם לשירת ברבור בודדה. סיזיפית משהו . משהו בהם אמר לנצל את הרגע . אשה צעירה עלתה רגע להסתכל מלמעלה , לבדוק איך זה נראה מבחוץ , גופה אצלו , נשמתה מרחפת מעל . בחור צעיר ואלמוני לא עלה כלל מאצל גופה פנימה , לא הביט ברוחה . ואחרי זה , נינוחים ישבו על החול . הוא מוציא חבילת מתנה בנייר עטיפה שנקרע בפראות של סקרנות ומקפיץ בידיו כדור פינג פונג שקיבל ביחד עם מחבט פינג פונג יחיד . הפתק....מקומט... הוא פותח את קיפוליו ומקריא לעצמו בחיוך של הנאה "....אז ככה, אני את החבילה מסרתי ועכשיו , עכשיו הכדור אצלך...." . זהו . משפט אחד בפתק ומתחתיו מספר טלפון . ואז הוא ממשיך ואומר. שואל : "מחר?" אשה צעירה , שקועה כבר ביום אחר שיגיע , השביעה את סקרנותה , אבל לא מצאה את האמת שחיפשה , חוץ מאמת אחת , לא אבסולוטית אבל לפעמים מוכיחה את עצמה ככואבת : כי יש את המשפט הזה - " אל תסתכל בקנקן......" . (אמנם בזמנו לא היו עדיין פצצות באוטובוס , אבל היו "פיצוצים"
) . אז זהו , אין שום בעיה ליכנס למיטה בפעם הראשונה אם זה נעשה מתוך רצון והסכמה הדדית , שום זולה ושום תותח מאקסימום תותחים בְּזוּלה
. וסליחה שנעדרתי קצת 0(הרבה) מהפורום התוסס הזה .