ניצתי ברשותך

amigor

New member
ישש לי סיפור../images/Emo97.gif

יאללה הייתי רוצה להיות במקום הוטירינר איך שאלונה סיפרה אותו

amigor

New member
איך לא אקנא להרגיש../images/Emo41.gifוכמיהה ל../images/Emo24.gif

רומן כזה עם הרבה אינדראלין מזמן לא היה לי

A L O N A 1

New member
אם הבנאדם יצרי וכולו../images/Emo117.gif

אז מטבעו יחוש מבפנים מי עומד מולו. לי מאוד חשובה משיכה פיזית ובאופן מוזר מרגישה כמעט תמיד "מי עושה לי את זה" ומי לא. איך אתם?

amigor

New member
אני למשל ../images/Emo117.gifאבל

לא תמיד אני מוצא את
רק כשהים סוער היא מטילה עוגן כשהים רוגע מרימים עוגן ומליגים אל הבדידות

אקדמאית

New member
אני חושבת שכולנו זקוקים למשיכה

פיזית. אבל לפעמים המשיכה באה אחרי הכרות לא קצרה עם הבן אדם, אחרי שמתאהבים בראש שלו.

היי אקדמאית ערב טוב

אני חושבת שאם יש את יש את זה ואם לא אז מן ההתחלה ועד הסוף, יש גם משהו במה שאתה אומרת , לפעמים מתאהבים קודם באישיות ואחר כך באה המשיכה, כך אומרים אבל לי זה לא הלך אף פעם. זה נשמע כמו להתאהב בידיד טוב שאהבת את הראש שלו והחלטת שהוא בחור אחלה ולמה לא להתאהב בו ודי כי הוא כבר דלוק, אבל זה לא עובד כך במציאות (מניסיון). אני יכולה להסתכל אל גבר לפרק זמן מאוד קצר ולהתחיל במבט כמובן ... על העיניים ודרכם לראות גם את החלק הזה שעושה לי או לא, הכל לדעתי בעינים ואם שם לא מוצאים כלום אז לא יהיה כלום, ואם יהיה לא יהיה מה שצריך להיות.

אריסטו m

New member
מוצאת יקרה......../images/Emo13.gif

מתחבר מאד לקטע של העיניים........המבט והמבע שניתן לחוש בהן... אישית,אם לא מתחבר לי בקטע של התחושה שאני מקבל מהאנרגייה בעיניים אז פשוט חבל"ז !!! ולא משנה גם אם היא סופר מודל.... אעדיף חמודה עם חמימות אנושית בעיניים ולא חתיכה על פצצת מין מדהימה בעלת מבט קפוא או כזה שהוא גדוש ברועעעעעעע.......רחמנא ליצלן... טוב,אני לא מדגם מייצג......... אריסטו.....אמנם במיעוט אבל חי עם זה נפלא......

אתה דגם מייצג וחצי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי, חושבת שאתה חושב נכון והגיוני, אבל מה לעשות לא כולם חושבים כך,

*יערית

New member
מוצאתממתינה../images/Emo13.gif

אני תמיד הסתכלתי קודם על מראה..אחר כך התאשתתי והסתכלתי כמובן בעיניים, אחר כך בא בחינת הטוסיק
צריך להיות מוצק ועגלגל.... אך דווקא הוא,האיש הזה,הקסם הזה שלא הרפה וביקש שאתן הזדמנות למערכת היחסים...הוא זה שהדליק לי את הראש..את הלשון...את הנפש... וגם אני חיפשתי קליק ורגע..לא היה שם קליק וניצוצות...הם באו את את ולא בגודל של ניצוץ....אלא מטאורים גדולים בכל יום...ועוד ועוד.... ואיתם באים המשיכה,ואיתם באים האהבה,ואיתם באה החברות המעמיקה, ואיתם באה הפשטות הגדולה שנקראת אהבה והיופי והמראה והקליק שכ"כ מחפשים אותו עברתי את כולם...הם נכבו כמו שבאו יש שפחות יש שיותר מהר.... הרי מה עושה לנו את זה?אנחנו בפרק ב´ של חיינו...הרי אנחנו לא רוצים לחזור על טעויות העבר..ואם ננהג באותה צורה שנהגנו קודם ..שיטת בחירת בן זוג...וסיווגו,אולי ורק אולי..נחזור על מישגי העבר. אני רוצה לצטט מתוך מה שהקדשתי לו (למעלה למטה)ליום הולדתו..מחר "האיש שמצליח לעלות חיוך תמידי על שפתיי, האיש שיודע לראות במעמקי נפשי,האיש שנמצא שם יום וליל להאיר לי כל פינה ומשבצת בחיי" זה מה שחלמתי וידעתי שאם זה המשיכה תהייה גדולה ....וזה מה שעושה לי את זה
יערית.

יערית נשמה כתבי מוצאת שלא תתעייפי

לא חושבת שדיברת על משיכה דיברת על סקס, אנחנו דיברנו על משיכה לא חיצונית בלבד תקנו אותי אם צריך??????????????

../images/Emo45.gif אלונה , אני איתך (מִתפקדת )../images/Emo13.gif

ומשלימה לך את המשפט , גמקן : לי מאוד חשובה משיכה פיזית ובאופן מוזר מרגישה כמעט תמיד על המקום "מי עושה לי את זה" ומי לא. על המקום

A L O N A 1

New member
אפרופו משיכה

בכל כלל יש יוצא מהכלל. למרות האינטואיציות שלי והמשיכה הפיזית שמתרחשת או לא במפגשים הראשונים, התרחש בחיי גם מקרה יוצא דופן: חברתי הנשואה החליטה להכיר לי ידיד שלהם. היא אמרה לי שהוא מאוד אינטליגנטי, חתיך ומצחיק, מה צריך יותר מזה
כשראיתי אותו לראשונה, ממש לא מצא חן בעיני, למרות שהיה בנוי טוב, כמו שאני אוהבת, גבוה ורחב, הוא נראה לי מבוגר ועייף. חברים , טעיתי ובגדול
היתה תקשורת נהדרת ביננו. החלטתי שנשמור על קשר ידידותי ותו לא. לא נמשכתי אליו פיזית, נמשכתי לראש שלו. עברו חדשיים שלושה , הבחור חיזר ללא הרף, ואני עדין בקטע הידידותי. לא רציתי שיגע בי. לילה אחד נפל הפור -
, הרגתי אתכם עם הפצצות היום, הא? ומאז נשארנו יחד 4 שנים טובות

אורלי41

New member
אפשר לארגן לך משהו../images/Emo3.gif

רק תגיד.... זה נשמע כמו להתחיל?
אופססססססססס

למעלה