../images/Emo6.gif קומקול זה היה מדמן מדמן
(מי מכיר את הסיפור על "הדיונים"?
שניתקול אני עדיין זוכרת מה זה אוטובוס למרות שלא עולה עליו מהפחדדדדד. |מסתדרת נהדר עם מוניות| ודבר שלישי אני שמחה שאהבתם
, יש לי כמה שקים כאלו באמתחת , שאני שוקלת לפעמים לשלוח במקום קורות חיים
, אבל הרוב לא מתאימים לפורום הזה
אגב *מעלה נושא חדש* , מעניין לשמוע מהם חילופי הדברים שאנשים מעבירים ביניהם במקום מסרים ראשונים של "רשימת מכולת" בסגנון רק על עצמי לספר לא ידעתי . שני דברים שאני די מתעבת ב"הכנות" לפגישה ראשונה בין שניים הם :

העברת פרטים טכניים (כמו : גיל , גובה , משקל , אורך עיניים ,צבע שיער ומה עושה אבא שלי [ חה ,עכשיו זה בעצם , מה אני עושה ])

בפגישה עצמה - לשבת במקום סטנדרטי כמו בית קפה לשיחה משעממת שלא מובילה לאף מקום בשום מקרה. ולכן (וזה בגלל שראיתי שדיברתם כאן על דייטים ראשונים) אני תמיד משתדלת שהם יהיו קצת שונים ומוטעמים לטעמי , אפילו אם שומדבר לא ייצא מזה בהמשך. סיפורון : אחורי שנתקלתי באיזה בחורון לגמרי במקרה (בטינטרנט כמובן
) והחלפנו מסרים (פעם קראו לזה איי סיק יו ) , מסרים מהסוג שאני אוהבת , החלטנו להיפגש. הפגישה שלנו נערכה על אי תנועה באמצע רחוב קטן , ובידי היו במתנה שני כרטיסים לסרט מהמם ותפוח. בלי אף מילה מעבר לכך. רק ראינו סרט וחלקנו תפוח. מה הסיפורים המעניינים ביותר שלכם של פגישות שכאלו? מעניין אותי לדעת . (יש לי עוד
)