ניצתי ברשותך

../images/Emo6.gif מזקיר לי

את המשחק טלפון שבור

../images/Emo6.gif קומקול זה היה מדמן מדמן

(מי מכיר את הסיפור על "הדיונים"?
שניתקול אני עדיין זוכרת מה זה אוטובוס למרות שלא עולה עליו מהפחדדדדד. |מסתדרת נהדר עם מוניות| ודבר שלישי אני שמחה שאהבתם
, יש לי כמה שקים כאלו באמתחת , שאני שוקלת לפעמים לשלוח במקום קורות חיים
, אבל הרוב לא מתאימים לפורום הזה
אגב *מעלה נושא חדש* , מעניין לשמוע מהם חילופי הדברים שאנשים מעבירים ביניהם במקום מסרים ראשונים של "רשימת מכולת" בסגנון רק על עצמי לספר לא ידעתי . שני דברים שאני די מתעבת ב"הכנות" לפגישה ראשונה בין שניים הם : |מרשמלו| העברת פרטים טכניים (כמו : גיל , גובה , משקל , אורך עיניים ,צבע שיער ומה עושה אבא שלי [ חה ,עכשיו זה בעצם , מה אני עושה ]) |מרשמלו| בפגישה עצמה - לשבת במקום סטנדרטי כמו בית קפה לשיחה משעממת שלא מובילה לאף מקום בשום מקרה. ולכן (וזה בגלל שראיתי שדיברתם כאן על דייטים ראשונים) אני תמיד משתדלת שהם יהיו קצת שונים ומוטעמים לטעמי , אפילו אם שומדבר לא ייצא מזה בהמשך. סיפורון : אחורי שנתקלתי באיזה בחורון לגמרי במקרה (בטינטרנט כמובן
) והחלפנו מסרים (פעם קראו לזה איי סיק יו ) , מסרים מהסוג שאני אוהבת , החלטנו להיפגש. הפגישה שלנו נערכה על אי תנועה באמצע רחוב קטן , ובידי היו במתנה שני כרטיסים לסרט מהמם ותפוח. בלי אף מילה מעבר לכך. רק ראינו סרט וחלקנו תפוח. מה הסיפורים המעניינים ביותר שלכם של פגישות שכאלו? מעניין אותי לדעת . (יש לי עוד
)

*יערית

New member
רק אביגייל

רק אביגיל.... גדולה!!!!!!!!איזה רעיון אדיר..אם הוא שלך את גאונה. יערית.

amigor

New member
שלום לך ../images/Emo39.gifרק את ב../images/Emo82.gif

התחלתם נושא מעניין, חשבתי שלא אספיק לקרוא הכל,פתאום נדמתם.

galgalit

New member
רק אביגיל ../images/Emo39.gif

איזה רעיון מדהים ואיזו תעוזה! השארת אותי נפעמת...בחיי...

יערית../images/Emo23.gif

מצטער לא מסכים איתך ואם את תתחילי איתי זה אומר שאת אואני רוצים להכנס למיטה באותו ערב כמובן שמדבר בשם עצמי אין מצב כזה חולה אהבה1 שמאמין ברגשות

*יערית

New member
אתה בהחלט לא חייב להסכים איתי../images/Emo13.gif

ולכן אתה גבר..ואני אישה
(סתם סתם) בוא נאמר שרוב הגברים באצינו בממוצע ישמח למצוא טרף קל בדמות אישה במיוחד כאשר היא מציעה עצמה להכרות והוא לא צריך להתאמץ
אבל הנושא הוא לא האם לשכב באותו ערב עושה אותנו הנשים זולות ואת הגברים תותחים,השאלה תאורתית לגבי נשים ..לדעתי כן נחמד להתחיל עם גברים. לגבי אותו לילה...אני מסתייגת כי קצת קשה לי לעשות מעשי אהבה בלי אהבה....נטולת סטוצ´ים לחלוטין..משעמם לא?(נראה לי שפסיפסתי משהו בחיים...
) גם אני כמוך..מאמינה ברגשות ויודעת שבכדי להנות ממין טוב הרגש עוזר מאוד! יערית

galgalit

New member
../images/Emo45.gif סקס בלי רגש...

לא שווה! לא חייבת להיות שם אהבה, אבל צריך להיות שם משהו, אחרת זה פשוט לא זה...או שסתם לא הייתי עם הגברים הנכונים

ההווווו הנה שיחה על טראומת ילדות../images/Emo140.gif

נו באמת מה הקשר בין להכנס למיטה ולהתחיל? אם אני רוצה להכניס אותך למיטה זה לא בגלל שאני רוצה להתחיל איתך!!! אם אחרי שבילינו בכיף יתברר לי שזה היה באמת טוב אולי ושוב אולי אני אתקשר למחרת. סגול בהפיכת יוצרות,כרגיל. סתםםםםםםםםםםםםם אבל היתי חייב לכתוב זאת.

הה זאת כמובן שאלת הביצה והתרנגולת

אם אני אכן כה אז ??? ואם אני סתם טיזר אז? ואם אני אי שם באמצע אז? בשורה תחתונה , אני חי טוב עם עצמי...

למעלה