ניצנה

בוכניק

New member
ניצנה

היי אנשים, רציתי להגיד שאני ממש מצטער שלא באתי לטיול חנוכה, זמעתי שהיה בן זונה הקיצר, החמשוש הזה הייתי ב"מיונים" לניצנה, ורק רציתי לשאול אם היה שם עוד מישהו במחזור הקודם או עכשיו, ומה הוא חושב על זה. למי שלא יודע, ניצנה היא שנת שירות שיש בה 20 ש"שנים שמדריכים טיולים ועוד הרבה דברים, משום מה הרבה אנשים אומרים שהיא השנת שירות נ.ב: אפרת בבקשה אל תהרגי אותי אני אחזיר לך את הספר במתעניינים טוב?? מצטער

בערך

הייתי בחלק הראשון במיונים הראשונים. סתם מתוך עניין - מה נראה לך? הרבה דברים לא מצאו חן בעיני והרבה דברים כן ויצאתי מאוד מאוד מבולבלת... אשמח לשמוע את דעתם של אחרים, בייחוד מי שלא היה איתי (אנחנו באמת ראינו את כל ניצנה רק ביום השלישי כי היה קפוא) חוצמזה - מי היו הש"שינים בקבוצה שלך? אה, כן, ומי היה מהצפון?

kedeman

New member
לא הייתי במיונים

ועד כמה שידוע לי אין עוד.... איך היה שם? מה היה? (מצטער שלקח לי הרבה זמן להגיב...)

jefro

New member
../images/Emo113.gifאני הייתי במחזור הקודם!!!

היה הכי כיף בעולם!!!! לא מרגישים שזה מיונים, מרגישים כמו במפגש חברתי!!! הדבר היחיד שביעס אותיזה ששם פגשתי את החברה הנורא חמודה שלי שזרקה אותי טלפונית ביום חמישי.... אבל זה לא קשור. אה, והיה קריר... אלעד.

fresh mishmesh

New member
אלעד../images/Emo35.gif

אלעד מרמת הגולן? הרביעי ב"איזה קור"??... ווי... איזה יופי שגם אתה פה... משעשע משהו אתה בטוח לא זוכר אותי, אבל... היי

jefro

New member
כן,זה הרביעי מהרביעיה...

ואני לא בטוח אם אני זוכר אותך ניצן... אבל בכל זאת- היי היי! ובקשר לבנות שצילמו אותי- אני כן זוכר אותכן, מה בדיוק עבר לכן בראש?! וחוץ מזה, קוראים לי אלעד הריס, ולא אלעד שדומה לטלסי!!! (מי זה לעזאזבל?!)

s h e e p i t

New member
חחח....

אין לי מושג.... אני הצלמת.... רק צילמתי... טלסי היה גרעינר שנה שעברה... וכולם החליטו שאתה דומה לו... אבל אתה לא... אז זה לא משנה.... וחוץ מזה הייתי איתך גם בפלמ"ח שהיית בצוות אש היו בקבוצה עוד שניים מ-ט' ועשו בעיות ולא הסכימו לעשות כתובות אש ... כן אני אחת מהשניים.... עושה בעיות כמו תמיד...

פושעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ככה לעשות למדריך מסכן?! לא יפה.. ממש לא יפה.. אבל מה אפשר לצפות מכבשה?! :)

s h e e p i t

New member
אבל ... אבל ... אבל.... !

הוא בכלל לא היה מדריך... הוא היה מישהו מהצוות... אבל לא מדריך... מה שכן... הוא היה יעיל

s h e e p i t

New member
לא שיגעתי אותו..

פשוט לא עשיתי כלום כי... אני לא יודעת לעשות כלום ... והם היו קצת סנובים... חחח... לא נורא ולא רצו להסביר מה לעשות אז לא עשיתי כלום ולהם הייתה עבודה כפולה... וחוץ מזה אני לא משגעת אף פעם אנשים =) אני מלאך

kedeman

New member
בקשר למה?

היו פה כמה דברים שאני יכול להגיב... פלמ"ח.... רותם שמשגעת או לא אנשים ומה עוד?

kedeman

New member
ביקשתי

אמרו לי שיש עודף של פעילים אמרתי להם ששמעתי שיש להם טטניקים במפקדה אמרו לי שאין סיכוי ואז הם גילו שכל נורדיה שבמפקדה הם טטניקים

s h e e p i t

New member
"כל" נורדיה.. היינו רק 3 טטניקים...

אבל היה נחמד..... אפילו שאנשים מסויימים לא היו בדיוק נחמדים....

just stav

New member
רותם אני מבקשת...

היו 4 טטניקים מנורדיה במפקדה. זה שאחרי יום וחצי אח שלי הפך ממד"ח-טבח לעוזר מדריכה לא אומר שהוא לא טייל עם בלוני גז הלוך חזור במחנה, הכין שלטים ואסף אבנים. ואם כבר אנחנו מדייקים אז בבקשה- 4 טטניקים מנג"ה. חחחחח לא משנה
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה