ניצנה

S a l i t

New member
כה...תפוזונה

אבל עזבי אצלך זה עוד זניח המכה עכשיו זה שי כמעט כל ההודעות שהוא משאיר פה מופיעות פעמיים

S a l i t

New member
כן כן התאפסתי על עצמי

איבדתי לשניה תצפון אבל אל דאגה שבתי לעצמי במלוא הדרי או משהו כזה

אלון מותק!

אני לא בקטע של הריגה.... רק עינויים.... סתם סתם! לא לחוץ לי העניין עם הספר, פשוט חשבתי אולי לעשות עליו דו"ח לבית ספר, וזה קצת מחייב אותי לקרוא אותו שוב... בכל מקרה, אני אשמח לקבל אותו בחזרה, אבל זה באמת לא לחוץ, רק הכנתי את אור למקרה שתביא אותו, אז שהוא ידע מה לעשות איתו. אני אתקשר בקרוב, אחרי המתכונת בספרות. צ'או וערב טוב!

בוכניק

New member
כמה תגובות...

יש, אני אשאר לחיות עוד יום. סתם. בקשר לניצנה, אני ממש לא התרשמתי לטובה מהשנת שירות הזאת. יצא לה שם של שנת שירות ממש איכותית, אבל מה שאני ראיתי היה קצת שונה. קודם כל, יכול להיות שזה רק בגלל שאני לא מעשן, אבלל ממש הפריע לי שכולם שם מהשנייה הראשונה עישנו כל הזמן, כולל במסלול הקצר שעשינו ביום האחרון. ושבערב הזמינו אותנו לשבת על נרגילה בקומונות. בקיצור, נראה לי שהמילה נרגילה נאמרה שם יותר פעמים משנת שירות. עוד משהו שממש הפריע לי, זה שנראה כאילו(ואני לא אומר שזה ככה, פשוט זה מה שראיתי במיונים) שנת שירות כיפית כזאת, שמעבירים בפנאן עם לא יותר מדי עבודה. והדבר האחרון, שממש ממש ממש הפריע לי היה, שבתור שנת שירות שממש קשורה לסביבה, הם לא נראו לי כמי שיותר מדי אכפת לו ממנה. הרבה מהממויינים(איזה מילה) השאירו את הבדלים שלהם בשטח, ואני חושב שאפילו ש"ש אחד, וכשחבר שלי ועוד מישהו התחילו להרים זבל מהרצפה, אף אחד לא עזר לו... בקיצור(באירוך) זה מה שאני חושב, מה איתכם?

kedeman

New member
בהחלט נשמע קצת מגעיל....

וקצת סותר את עצמו... מישהו שהיה בבית ספר שלי ועכשיו ש"ש בניצנה היה אצלנו לפני חנוכה והסביר על השנת שרות שם הוא הציג את זה בתור יותר אטרקטיבי :) התרשמתי שהם עושים דווקא די הרבה (שילוב בין החברה להגנת הטבע למרכז קליטת עולים) מה שלא כל כך אהבתי זה שהם גרים שם בקומונה של 21 אנשים נראה לי טיפה גדול לי מדי..... אני מוכן להסתפק בקומונה של חצי מזה

קשתונה

New member
אני מניחה שאני מכיוון ש...

אין הרבה אנשים שיודעים שאת דפקה וצריכים לסבול אותך..וזהר לא התנדבה וגם שוסה לא...אז אני אקח פיקוד:)

go golan go

New member
יופי קשת... מאוד בוגר...

שווסה בכלל לא פה, הוא ביום סיירות, לא? בואי עכשיו מכות!!!!!! אני קורעת לך ת'צורה- ואם אני לא אצליח- אני קוראת לבר

go golan go

New member
סלעית!!!!

את תהיי במתעניינים נכון? אוך! יותר מדי זמן לא התראינו (בראשית פעם אחרונה, לא?...)

פשוט גל

New member
אלון ניצנה??? אתה?

אלון ממך ציפיתי ליותר!!! כל מה שניצנה יכולה להציע לך גם התנועה יכולה לתת לך!!! או כל מקום אחר שיש לו שנת שירות ולא מחזיק מעצמו אלוהים.... ניצנה זו פשוט התפלצנות של שנת שירות!!! אל תעשה לעצמך את זה!!! נראה אותך בכנס מתעניינים ונדבר על זה!

למעלה