ניצנה

just stav

New member
מה? מי?

היא ריקה (חוץ מה-100 הודעות הישנות ממך...) שלחת לי משהו? ואני התכוונתי לבדוק למה את לא עונה...
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
ואגב...

איך את מעזה לקרוא לי נבלה כשאת כותבת סתו עם י'!
יום טוב לכולם Love סתו

jefro

New member
../images/Emo16.gifאולי פורמלית לא

הייתי מדריך" אבל הייתי בערך היחיד עם קצת (הרבה) ניסיון בכתובות אש... ולקראת התחלת העניינים כבר השתלטתי על צוות אש, ולא זכורים לי שום ט'טניקים, אם כי אני זוכר חניך ממש מגודל מכיתה ז' ממועצה אזורית מעלה יוסף שעזר לנו קצת (הוא היה יותר גדול ממני!!! הרגשתי קטן, וזה דבר שלא קורה לי הרבה...) אש אש אש! אנחנו צוות אש!!!

s h e e p i t

New member
סנילי...

בכל מקרה גם אנחנו היינו שם... לא משנה שלא עשינו כלום....אבל היינו... ואחר כך בשביל לפתור לכם את הבעיות עברנו צוות...

THE sky angel

New member
חחחח.. קוראים לו אביב...

הוא באמת מפחיד.. הוא היה בטיול חנוכה... והוא רק בכיתה ח'! *מוזר* הוא אידיוט לחלוטין.

רגע..

זה זה שראינו כשגילי ואני באנו להגיד לך ולאבירן שלום..?! הבלונדיני עם הראסטות? הענק הזה!?

לירום

New member
פגשתי אותו

בלילה האחרון... הייתי בטוח שהוא י"בניק או משו

THE sky angel

New member
אתה זה עוד מילא...

אני מהמועצה שלו... ולא ידעתי..! והוא יותר גדול ממני!!!! אני גדולה ממנו באיזה 3-4 שנים!! והוא ענקייייייייי!! *מוזר*

s h e e p i t

New member
אלעד שדומה לטלסי ? (אתה לא...

אבל לא משנה) אלעד ששתי בנות מפגרות (מודה חצי באשמה) מלב שרון צילמו אותו חחח... מעניין אם אתה זוכר חח... =\ מוזר

אשף

New member
טלסי. אין ספק. מה בנוגע לניצנה ?

אני שמעתי כמה אנשים וביניים זה מצטייר לי לשנתשירות לא משהו...

s h e e p i t

New member
הנה תמונה של טלסי בשביל שתוכלו...

להשוות... טלסי מצד שמאל זה בפורים וסליחה על האיכות של הסריקה... זה היה קצת לפני שהסורק מת...

זורקה

New member
דפנטלי!!

ואולי ניפגש מחר... כמו איזה סופרסטארררררררררררר עוד 19 יום!

just stav

New member
חחחחח

אני לא מאמינה שפספסתי דווקא את הפורים הזה בבצפר...
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
אלעד שדומה לטלסי ?(אתה לא....

אבל לא משנה)... אלעד ששתי בנות מפגרות (מודה חצי באשמה) מלב שרון צילמו אותו? חחח... אם אתה זוכר... חח... =\ מוזר

למעלה