ניצוצות של אהבה..

mor298

New member
מה בתשלום? ../images/Emo3.gif

(סתם בצחוק, הבנתי. למי שהולך להגיד עכשיו "היא אמרה שבת שלום!!! רק שזה יצא לה מחובר!"
)

maymayush

New member
אני

שיר השבוע של עברי- "זכיתי לאהוב". שיר השבוע לא של עברי- "זה רק הלב שכואב לך" של אביב. אלבום שבועי- אביב גפן "עם הזמן" (יש לי אותו רק היום... אבל שיהיה). המלצה שבועית- אנשים לא באמת רוצים לדעת את האמת. אז תעשו טובה ואל תגידו להם אותה. שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו- "זה רק הלב שכואב לך, אל תדאגי, זה רק הלב". מהשיר של אביב "זה רק הלב שכואב לך".

אמ...

שיר השבוע של עברי: לא שמעתי אותו כל כך אותו השבוע אבל, זה לא אותו דבר. שיר השבוע לא של עברי: אני רץ- דודו טסה המלצה שבועית: להאמין בעצמכם! שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו: "זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע למשהו רגוע"

mor298

New member
אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של עברי- השיר ששרת לה. שיר השבוע לא של עברי- חרותי- דנה ברגר.. יש עוד, אבל שיהיה... אלבום שבועי- אין. תמונה שבועית- הנוף מהטיול השני האחרון
שלי אי פעם. סתם, מעלה בי קצת זכרונות.. וגם, נוף יפה וזה.. תראו. :] המלצה שבועית- יש לי 2
1. תהיו עם אנשים שאתם אוהבים וכיף לכם איתם, וגם, תשנו מדי פעם קצת אווירה.. זה אף פעם לא מזיק. 2.תמיד תגידו מה שיש לכם על הלב ומה שאתם מרגישים. גם אם מי ששומע לו באמת מקשיב. להוציא תמיד זה טוב. שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו- "אהבה, למה את חייבת כל כך להכאיב?!" לאו דווקא עכשיו.. בכלל. בברכת שבוע טוב וחוסר לבבות שבורים
דפנה. שיהיה סופ"ש ושבוע טוב לכולם. :]

NoAmOoOsH

New member
אניאניאני

שיר השבוע של עברי על קו המים מההופעה שיר השבוע לא של עברי במקומי\ שי גבסו אלבום שבועי עברי לידר LIVE תמונה שבועית התחת של המורה שלי
המלצה שבועית לאדעת שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו "עכשיו היום הזה מתחיל וזה הוא יום טוב!" בברכת שבוע טוב וחוסר לבבות שבורים דפנה. ברכות גמלך :] נועם.

../images/Emo86.gifאני../images/Emo86.gif

שיר השבוע של עברי
"יותר טוב כלום", "כמה כוכב"
שיר השבוע לא של עברי
"שיר ללא שם" בביצוע של גלעד שגב
אלבום שבועי
"מלטף ומשקר"
תמונה
עברי
ופריצי...
המלצה
תלמדו טוב למבחן בגיאוגרפיה..
ציטוט
"כזה מין יום טוב"

TauberiT

New member
הוא קופץ בדילגית, מהר מאוד../images/Emo11.gif

שיר השבוע של עברי- הכוס הכחולה. מישהו שלא יודע לנגן על גיטרה לימד אותי לנגן אותו
שיר השבוע לא של עברי- עין הנמר/אינפקציה אלבום שבועי- פורטיסחרוף- על המשמרת תמונה שבועית- המלצה שבועית- אולי להפסיק לחיות בבועה אי אפשר, אבל לפחות תרככו אותה. תיחשפו גם לבועות אחרות
שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו- אין יותר פחד אין יותר כלום אני איש קש אני עץ עקום שבוע טוב

ניא :]

שיר השבוע של עברי בתי קפה :) שיר השבוע לא של עברי 'עניין של זמן' ו-'הלוואי'. מהפסטיגן
אלבום שבועי :| תמונה שבועית
המלצה שבועית לכו לפסטיגן. זה כהז כיף
שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו: הן שלוש. הניחה אותי על קצה מגש רותח מלא בשמן מבעבע, ואמרה לי לשחות לקצה השני. אני התחמקתי, כי לא רציתי. בעצם, לא ידעתי. שבוע מצויין

=\

שיר השבוע של עברי - כשהכל יעבור. שיר השבוע לא של עברי - מיליארד טועים\אביב גפן. אלבום שבועי - אין תמונה שבועית - זאת => המלצה שבועית - תמותו. שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו - "אנחנו דור מזוין."

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo12.gif דברי איתי!

שיר השבוע של עברי
--- שיר השבוע לא של עברי
landlocked blues - Bright Eyes אלבום שבועי
--- תמונה שבועית
המלצה שבועית
אל תבריזו ממועד ג'. שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו
If you love something, give it away.

TALLLLi

New member
אניייי

שיר השבוע של עברי- ג'קט שיר השבוע לא של עברי- שושנים עצובות-עידן רייכל אלבום שבועי- דין דין אביב... תמונה שבועית {הקבוצה מארגנטינה!!! } המלצה שבועית- מי ששווה את הדמעות שלך..לא יגרום לך לבכות אותן! שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו " הכאב שבליבי..זה כאב שאיש אינו שומע..."

אההההההההההההההההההההה

היה לי כרטיס למשחק שלהם מול מכבי תל אביב ולא הלכתי בגלל עברי

למעלה