ניצוצות של אהבה..

mor298

New member
כן, הם חברים..

יש להם קשר אפלטוני

אני

שיר השבוע של עברי "ואולי" שיר השבוע לא של עברי "תחזור תחזור" של משינה אלבום שבועי האוסף של משינה תמונה שבועית אין השבוע המלצה שבועית אל תאכלו גלידה בימי סטודנט כי יהיה לכם בחילה כל הערב אחר כך שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו "ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים" אחת ההופעות עברי שר לי אותו כי הוא אחד היחידים שבאמת יודע מה עובר עליי ...

אני עונה!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של עברי- ג'קט.. שיר השבוע לא של עברי- Drop it on me של ריקי מרטין.. אלבום שבועי- אין --- תמונת השבוע- איזה תמונה חמודה שידיד מאוד טוב שלי שלח לי.. עשה לי טוב ורציתי לשתף! המלצה שבועית- אל תתנדבו לטפל בשיכורים אלא אם הם חברים ממש ממש טובים שלכם--> כמעט הרס לי את ל"ג בעומר! ציטוט משיר- "היו אנשים שאמרו לי, אנחנו כאן ממש לידך עכשיו כולם נעלמו לי, כולם נעלמו נשארת רק אתה"... ודפנה מקווה שתרגישי טוב =] ולכולם שבוע טוב ושבת שלום!!

ברלולע

New member
אני=)

שיר השבוע של עברי-ואולי מה-DVD שיר השבוע לא של עברי-שנינו שווים-של אביב גפן המצלה שבועית-המשפחה תמיד קודמת לכל! ציטוט משיר-"ואולי במיקרה יגמרו החיפושים ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים..." שבוע-טוב!=) ואממ תאמת הייתי רשומה פה פיעם אבל עזבתי למלא זמן והחלטתי לחזור אז קוראים לי בר ואני מהצפון חיחיח :)

מי המניאק ששבר לך את הלב?

אני אכה אותו! שיר השבוע של עברי- לבד שיר השבוע לא של עברי- אביתר בנאי- יש לי סיכוי אלבום שבועי- לא קניתי מלא זמן דיסקים ]= לא עונה על זה. תמונה שבועית המלצה שבועית- אל תשימו בננה בתיק ותשכחו אותה שם! שאלה שבועית- אני לא זוכרת מאיפה לקחתי אותה, אבל משום מה זה ממש הצחיק אותי עכשיו! תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו אני עייפה, משועממת וחייבת ללמוד למתכונת.

אוח

אני כזאת אהבלה, ציטוט משיר? האממ "תגרד לי בגב, תגרד לי עכשיו" [??] כי מגרד לי בגב ואני לא מגיעה...

להשתמש ולהחזיר.

שיר השבוע של עברי- "הכוס הכחולה" שיר השבוע לא של עברי- Bright Eyes - Landlocked Blues אלבום שבועי- "יותר טוב כלום" תמונה שבועית- היא דיי תהרוג אותי אם היא תדע שזה פה
.. אבל כפרעליה
. המלצה שבועית- הממ. אני צריכה לחשוב על זה. שאלה שבועית - תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו. if you love something, give it away.

ofir1988

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של עברי זמן שיר השבוע לא של עברי ואת של סקעת אלבום שבועי ------ תמונה שבועית
(התמונה שניר שם, היא לא עולה ליי
)
המלצה שבועית אל תזמינו שוקו ברד כשקר בחוץ, ובטח שאל תנסו להקפיא את ניר
שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו |"היו אנשים שאמרו לי, אנחנו כאן ממש לידך, עכשיו כולם נעלמו לי..."

dabnir15

New member
ולהקפיא את ניר המסכן ../images/Emo7.gif

לא סתם אוהב אותך:) ולא נורא:)

האגוש

New member
אני :]

שיר השבוע של עברי "כשהקיץ יבוא" שיר השבוע לא של עברי Landlocked Blues-bright eyes , כל כך
אלבום שבועי "ארקדי דוכין" תמונה שבועית
המלצה שבועית אל תבואו ללאבסונג בלי כסף..שובר את הלב
שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו "תתגבר תתגבר, כך אומר לי הקול להיפגע וליפול כל אחד יכול לכולנו מותר להיות חלשים רק לא לאטום אוזניים לא לעצום עיניים לא לעזוב ידיים גם בימים קשים אפילו בימים קשים"

shirli just me

New member
אני =]

שיר השבוע של עברי : אממ...כמה כוכב... שיר השבוע לא של עברי : ניסים אלבום שבועי : הדיסק של ההופעה... =] תמונה שבועית : אני =] המלצה שבועית : לפעמים בובספוג יכול להיות ממש משמח.. שאלה שבועית : עברי!!!מתי לעזעזל אני יפגוש אותך!?!?!?! תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו "...אל תתחלק, אל תינמס, אל תעזוב גם אם קשה אל תתפתה לאהוב ורק תנסה להבין שככה קרוב המלכה מתוסכלת ויהיה לה קשה לעזוב..."

מעיייין

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של עברי "החברים הישנים שלי" שיר השבוע לא של עברי "האמת"/"איש הכמעט" (אביב גפן) אלבום שבועי "לילות לבנים" תמונה שבועית המלצה שבועית "אמ.... תראו כמה סרוט בנאדם יכול להיות (עופר שכטר--> מועדון לילה) שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו: "השתיקה שלי זאת הצרחה הכי גדולה שבי."

מעיייין

New member
תמונה../images/Emo26.gif

*מחפשת* אמ.. הדבר הראשון שמצאתי. זאת תמונה מלפני שנתיים בערך.

may17g

New member
המממממ

שיר השבוע של עברי ג'קט שיר השבוע לא של עברי תזמורת של איש אחד-שי גבסו אלבום שבועי הדג נחש-בעזרת הג'אם המלצה שבועית חלב תנובה בטעם וניל.. זה ט-עים שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away (Loely day-System of a down)

LinKerBel

New member
שבתשלום

שיר השבוע של עברי- מרי לנצח שיר השבוע לא של עברי- החדש של קרן פלס אלבום שבועי- הדיוידי של עברי. תמונה שבועית
הכנתי עוגה לשבת..
המלצה שבועית אל תעשו מתכונות בהיסטוריה עם 39 מעלות חום
שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו- אז למה לא כל יום שבת...?

למעלה