ניצוצות של אהבה..

ניצוצות של אהבה..

שיר השבוע של עברי שיר השבוע לא של עברי אלבום שבועי תמונה שבועית המלצה שבועית שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו בברכת שבוע טוב וחוסר לבבות שבורים
דפנה.

FollowTheLIDER

New member
../images/Emo23.gif

שיר השבוע של עברי >> יומטוב.. היה כל כך כיף לשמוע את זה בהופעה אתמול.. שיר השבוע לא של עברי >> אממ.. "מי אם לא אני" של בית הבובות. אלבום שבועי >> בית הבובות.. ממש חרשתי עליו השבוע תמונה שבועית >> הייתי שולחת את התמונה שיש לי בפלאפון .. אבל אני קצת חסרת אצעים בשביל זה
המלצה שבועית >> תהנו.. תהנו.. ותהנו כמה שיותר.. זה כל כך חשוב. ושימו ז** על הכל, כי אף אחד לא שווה את הדמעות שלכם. שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו >> "זה כואב.. כשזה נוגע" שיהיה לכם שבוע טוב ולך דפנה.. הבנאדם שיהיה שווה את הדמעות שלך, לא יתן לך לבכות.

חן1988

New member
נצל"ש

עברי שר את יום טוב בהופעה בהיינקן?? איזה שירים הוא שר?

כמה דברים. ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, לשאלתך, הוא לא שר את "יום טוב" בהופעה.. הוא שר את: ניסים האנשים החדשים זה לא אותו דבר הכוס הכחולה חולצת פסים מרי לנצח בוא. דבר שני, להבא, אל תנצל"שי פינות קבועות של אנשים, כמו הפינה של דפנה.. בעמוד הזה יש שרשור שאלות מסודר, אליו היית יכולה לשרשר. ואם כבר סדר, כדאי שתלמדי לשרשר נכון.

orpaz445

New member
ME

שיר השבוע של עברי:אגדות שיר השבוע לא של עברי:I KNEW I LOVED YOU אלבום שבועי: עברי לידר LIVE תמונה שבועית: אני עם הגיטרה המלצה שבועית:אל תחזיקו אם פי שלוש בכיס כי הוא עלול ליפול ומהסך שלו יתנפץ וחבל כי הוא עלה הרבה

orpaz445

New member
שחכתי עוד משהו

שאלה שבועית: תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו: כמה זמן עוד/את תמשיכי לחכות לדמעות ההתפכחות של איש הכן או לא ו....וכשהרוח אחרי הצהריים מפזרת ענפים קטנים ובנתיים זה נעים" מזכיר לי את חבר שלי :'(

הקטע עם האמפי3 קרה...

לי גם ממש לא מזמן, ועכשיו כל הזכוכית מנופצתואי אפשר לראות מה שומעים

lital4321

New member
ראשונה?

שיר השבוע של עברי-כרטיסי אשראי שיר השבוע לא של עברי-סופרסטארררר אלבום שבועי-אין תמונה שבועית-אין המלצה שבועית-הקונה מטטה שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו עושה ביד (חח סתם)

november rains

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע של עברי-האנשים החדשים שיר השבוע לא של עברי-כל השירים מהדיוידי של הנשרים אלבום שבועי-דיוידי של הנשרים תמונה שבועית- המלצה שבועית-זה יותר משפט שלי ושל נוני-"מי שלא לומד כל השנה, חורש בסופה!" שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו-"תדבר לאט,אני מקשיב ולי אכפת".

dabnir15

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

שיר השבוע של עברי> זה לא אותו דבר שיר השבוע לא של עברי>Goo Goo Dolls - Iris אלבום שבועי> לא קיים ממש אחד כזה. תמונה שבועית> היה כיף:) המלצה שבועית> אין לי כל כך מה להמליץ :S שאלה שבועית תנו ציטוט משיר שמתאר את הרגשתכם עכשיו החתימה.

ofir1988

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לא לימדו אותך שאסור לשקר?!
סתם..נו.. תודה מאמי

orpaz445

New member
שניה תסיברי משהו חומד

את אופיר/ה ומי ששלח תתמונה זה חבר שלך ניר?

ofir1988

New member
אמממ ...כן ..אני אופיר..

בתמונה..וכן ניר חבר שלי כפרעליו

למעלה