ניסיון

מירב189

New member
מילקי יקירה

מבינה את הצורך שתהיה לך כבר אהבה ושתהיה פורחת ותרגישי את אותו החום ואהבה שאת כל כך חפצה עוד מילדותך.
איך יחד עם זאת, חשוב שתזכרי מי את וכמה את חשובה ואין לאף אדם את הזכות לפגוע בך ואם הוא עושה את זה, אזי הוא לא שווה להיות במחיצתך.
ברגע שאת רואה שהקשר הוא לא בנוי לך, פשוט תדברי לעצמך, תגידי: האם אני עכשיו מפחדת בגלל אותו דפוס שאני חוויתי בילדותי והפחד להרגיש דחויה ונטושה ולהישאר לבד.
אם כן, אזי לא כדאי להיות בקשר הזה וגם יש את האשליה שארגיש בחרטה על כך, אך זוהי התמודדות שלי בהבנה את עצמי ואת הצרכים הפנימיים והחשובים לי בכדי לבנות את עצמי ואת קנקני.
אין לאף לאדם את הזכות לקבוע לך מה לעשות ואיך להתנהג וכאן זוהי העבודה שלך להאמין בעצמך וגם אם האויב מס' אחד שהיא האשליה מכרסמת את ליבך, טוב שכך מאשר אחר כך תרגישי יותר גרוע.
מאמינה ככל שתתמידי להאמין בעצמך ואת צרכייך ולפסול קשר שהוא מעיק ולא תורם לך וגם אם צריך על הוויתור לא להיות בקשר מאשר להיות לבד, אזי בהדרגה תראי שתמצאי את שביל הזהב להגיע אל המיוחל לך.
אחרת לצערי, את עושה זאת בעצמך בלי לשים לב לכך ולכן את אוכלת את עצמך מבפנים וזה בהחלט מיותר.
מאחלת לך שתאהבי את עצמך ואל תעשי פישורים מרחיקי לכת רק בשביל הצורך לא להיות לבד ובכך ידך תהיה על העליונה.
תוכלי להמשיך ולשתף אותנו עוד על מחשבותיך, הרגשותייך ונשמח לתמוך בהקדם.

בהצלחה בשינוי איכות חייך,

מירב

רציתי לספר לך שהיום בהתחלה היה קשה אבל עם סוף טוב

כן כן סוף סוף קצת כיף

הכאב עדיין קיים ונראה לי שהוא הכוונה כאב תמיד יהיה חלק מחיי.
הלכתי לסרט היום והיה כיף משחרר לא התעסקתי בטלפון .
לא אומר שהראש היה נקי אבל היה נחמד.
עדיין קשה לי מאד יקירה זה כמו לחטוף אגרוף בפרצוף או בבטן לוקח זמן .היום המנחה אמרה לי שכעס הוא לא סיבה לאבד עשתונות ושגם בכעס אדם צריך לשלוט בעצמו וזה נכון לגביי הייתי צריכה לשלוט בעצמי אני חשה בושה במה שעשיתי אבל פשוט יותר מידיי זמן לבד יקירה את מבינה ?? אם אנשים כיף לי כמו היום בסרט ובבית הקפה אין מחשבות שליליות התחושה טובה לבד משם מגיעות כל הצרות
מחשבות על גבי מחשבות מתגלגלת להן .לו יכולתי להחזיר את הגלגל הייתי נוהגת אחרת .אני תקפת אותו והוא תקף אותי .
יקירה מקווה שהמצב שלי ישתפר בקרוב .
תודה גם לך מירבי על התגובה המושקעת .

מירב189

New member
למילקי היקירה ואהובה שלי

מאוד מבינה אותך, מי כמוני יודעת זאת, כמה קשה "הלבד" וכמה צריכים אוזן קשבת או מישהו לחלוק איתו שמחה, עצב או כל דבר אחר.
כאילו הריקנות היא כל כך מתגרה בנו ועד אשר אנו נכנעים לכאב ולפחד המשתלט בנו.
אך יחד עם זאת יקירה, יש לך את עצמך למרות הכל, נכון זה לא קל, אך את עולם ומלואו בשביל עצמך.
את המעניקה לעצמך את הפדיקור, האיפור, הבגדים, הטיולים והמחזרים ואת יכולה עוד להעשיר אותם ליותר, כל פעם מחדש, אך לכל דבר יש את זמן הבשלות לחוויה ומאמינה שתוכלי ליצור חברויות נעימות ובן זוג לחיים.
פרידה היא סוג של אבל, נלקח מאיתנו משהו והוא לא יחזור, לכן מאוד קשה והייסורים לא מרפים וגם אנו חושבים שאם היינו נוהגים אחרת, אזי הכל היה יותר טוב, אך זוהי אשליה מתוקה ואין לה שום בסיס במציאות.
יקירה, אל תבכי על חלב שנשפך, מה שצריך לקרות קורה ולכן אותו הבחור הוא סיים את השליחות שלו איתך, אינני יודעת מה הוא היווה לך עד כה, אך יבוא מישהו בעתיד שיתאים לך ככפפת משי ואל ייאוש לעולם יקירה.
תתחילי לחשוב חיובי וכן להעשיר את חייך למרות הכאב, בהדרגה הכאב ידעך ותגידי איזה מזל שעזבתי אותו ושהכרת מישהו מדהים ואיכותי כמותך.
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ורק אושר ועושר בחייך ושתקבלי שינוי באיכות חייך, לו יהי אמן ואמן סלע!

מירב

בוקר טוב יקירה

איך אסביר לאנשים פה שהפוסטים לא היו מתוך רוע
אלא מתוך כאב ?? שנפגעתי מאד ולכן כך זה יצא ממני
דחייה זה הדבר שהכי כואב לי בעולם עם "הלא רוצה אותך "
זה כואב לי אני לא יודעת לדפדף את זה ולכן זה התפרץ כך כמו הר געש ולא יכולתי לעצור את זה .כל פעם זה פשוט יצא ממני הרגשתי הקלה רק כאשר הוא ענה לי שלשום בצורה מגעילה אתמול הרגשתי עדיין רע אבל עם הסרט זה השתחרר קצת .זה כמו משהו שצריך להחלים ממנו כך אני מרגישה.
וכאן יש אנשים מקסימים אבל גם לא שחושבים שיש בי רוע וזה לא נכון אני לא רעה זה כאב ולא רוע .
תודה מירבי .תודה שאת מגיבה ומעודדת אותי אני כותבת פה כמו מעין סוג של יומן כזה אני אומרת כדי שלא תרגישי מחייבת להגיב כי אני יודעת שזה מתיש לקרוא את מה שאני כותבת זה ארוך ומתיש .ואל תביני לא נכון אני מאד שמחה שאת מגיבה רק שלא תרגישי כובד כזה שאת חייבת.

מירב189

New member
למילקי יקירה ואהובה שלי

מאוד מבינה מה שאת חשה, דחייה זהו חור מאוד עמוק ובלתי נסבל וממוטט את האדם.
יודעת שזה לא מתוך רוע אלא מתוך רצון שהוא יקבל אותך כפי שאת ולא יפגע בך ולא תרגישי שוב מאוימת עם התחושה שהורייך נתנו לך להרגיש.
למעשה שחרור של רגשות ומערכת יחסים עם הורייך, הוא זה שמעצים את הדחייה והנטישה שאת חשה ולכן קשה לך לשאת זאת.
מאמינה שאם לא היית חווה זאת עם הורייך, זה לא היה עוצמתי כל כך כפי שאת חשה כעת.
אני חושבת שאת אדם מאוד אנושי, רך ונעים הליכות, אך מתקשה לשאת את משקל הכובד של העומס הרגשי הזה ולכן זה מתפרץ החוצה כמו להבה חזקה מאוד.
מצפה שיבינו אותך ויש שלא מבינים אותך ולכן זה עוד יותר מסעיר את ליבך והפליאה הזאת.
יקירה, אני נותנת לך כאן את כל הבמה שלך לכתוב ולהביע את רגשותייך בחופשיות ובלי שיפוטיות עם רצון רק לכוון ולעזור, בכדי שתרגישי יותר טוב, כל פעם מחדש יותר ויותר.
את לא מהווה לי מעמסה, אלא העונג להעניק לך כילים כדי לא לשאת את הכאב לבד אלא לחוש את תחושת "הביחד" עד כמה שאפשר להגיד זאת וירטואלי, כדי לפוגג במעט את הבדידות.
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ושתמצאי את המילים הנכונות והרגשות להביע בצורה חופשית את אשר חשה ובלי שיפוטיות.
תוכלי להמשיך ולשתף אותנו עוד על מחשבותיך, הרגשותיך ונשמח לתמוך בך בהתאם אהובה.

מירב

מילקי 73

New member
איכזבת אותי היום מאד ( לא את מירבי)

לא עמדת לצידי וזה בסדר כי את מאד מחבבת אותו מאד
אבל עדיין חשתי מאוכזבת ואני יודעת שיש לך מספיק משלך ואת לא צריכה צרות ולהתערב אבל עדיין .
אני מרגישה מיותרת בעולם הזה מאמי אין לי כוח שכולם שונאים אותי והעולם לא זקוק לי .רק סבל יש לי כאן מאמי .כל יום הוא התמודדות לא פשוטה .
ולא מספיק מה שהיה לי עכשיו גם בעבודה מלחמה .
הלכתי ליוגה הערב והיה קצת נחמד אבל בסוף שוב חזרו המחשבות מילותיו הפוגעות הכל .יקירה הלוואי ויכולתי לספר לך כמה כאב
איזו עייפות .
ותודה רבה ל מירבי מקרב לב .

מירב189

New member
מילקי יקרה

&nbsp
אינני יודעת מי זו אותה אישה ולמה היא כל כך חשובה לך עד אשר את צריכה את אישורה לגבי הסביבה.
התחושות שאת חשה הן לקוחות מחוויות ילדותך ולכן הן קשות לך ובלתי נסבלות.
לא באמת כל העולם נגדך ושונא אותך, אלא זוהי תחושה סובקטיבית שלך כי קשה לך להכיר שאכן התחושות הן מהילדות.
לכן הכל מאוד קשה ומוצף.
מאחלת לך הרבה אמונה בעצמך וערך עצמי ולהאמין מה שלא הולך, סימן שהוא לא צריך לקרות ודברים לא קורים סתם, לכל דבר יש משמעות.
מאמינה שצפויות לך הפתעות נעימות בהמשך שבילי חייך.
רק טוב יקירה בחייך ואמונה עצמית.
תוכלי לשתף עוד על מחשבותייך, הרגשותייך ונשמח לתמוך בך בהקדם.
&nbsp
&nbsp
מירב
&nbsp
שולחת לך הרבה חיבוקים כדי לקבל את החוסן העצמי, ראי זאת כי האייקונים לפתע לא עובדים

אני מנסה לכתוב לך גם דברים טובים אבל כל יום הוא קשה

כחיית רוצה לספר לך כמה מעליב זה היה
כמה כאב .מילים משפיעות עליי וחודרות .גם אני
חושבת כך על עצמי כך שזה מחדד את זה .
הבאתי את זה על עצמי ?? אולי אבל זה עדיין כואב
אנשים מסתכלים עליי ואני נראית רגילה הם לא יודעים כמה כאב .

הייתי מספרת לך כמה רע לי .

אני עכשיו בפדיקור היית מאמינה ??
ואני כותבת לך .מילוי + פדיקור וזאת שעושה
ציפורניים שמעה איזה שיר של הזמרת דקלה לא שמעתי
את המילים בכלל אבל יש לה לדעתי קול מדכא וממש התחילו לרדת לי דמעות כמה מביך .כמעט התחלתי לבכות מולה והיא גם שאלה מה יש לך ???? אז אמרתי
לה אני עייפה.והיא אמרה בטוח ?? לכבות את השיר ?? אמרתי לה לא זה בסדר .וכעת גם כמעט יורדות לי דמעות והמוסיקה כבר לא מנגנת.
אם הכל בסדר?? לא הכל לא בסדר
אבל מה חדש ?? לא משנה כמה יאמרו לי שהוא דפוק וסה"כ גם בי האשמה אבל עדיין כולם ממשיכים בחייהם
ואני .מעניין מה יהיה איתי .תמשיכי הלאה כולם אומרים כן קל להגיד .אם רק הייתי יכולה לספר לך כמה המילים האלה שלו פגעו בי .וכולם רק אומרים עזבי אותך .
כן עזבי אותך .מה אתם יודעים .קל להגיד נכון ?? וניסיתי לעשות כל מה שהוא רצה באמת להגיד כל מה שהוא רצה לשמוע וזה לא עזר זה לא עזר .
לא אומר שהיו לי רגשות של אהבה אבל התרגלתי כזה גם אם זה משהו רע אני אגב סירבתי לראות את זה שזה רע.
האמנתי אכן כאשר היה בא והיינו הולכים לבית קפה היה לי כיף כן ..וזה מה שהכי כואב השקר הזה שחשבתי שהוא מחבב אותי קצת כאדם אבל זה היה שקר איזו שנאה .
ויאמרו הוא דפוק אני אגב לא חושבת ככה .
המילים שלו פגעו בי מאד מאד .וכשזה בא ממנו זה עוד יותר כואב .צאי לי מהחיים צאי כך הוא כתב .והוא שמח שיש לו שקט ממני .כל מה שעשיתי לא עזר לא מנע את הפרידה הזאת .יבוא מישהו אחר האומנם ?? אני בספק.
יהיה בסדר זה מה שכולם אומרים אבל הם לא מבינים עד עכשיו שום דבר לא היה בסדר אז מעכשיו הכל יסתדר ??

מירב189

New member
מילקי יקרה ואהובה

קוראת מבין השורות את הכאב, העלבון, האכזבה, הדחיה והנטישה שכל כך הכאיבה לך.
ניכר, את מודעת לזה שמשהו באותו בחור לא בסדר, אך יש לך את הקול הפנימי האומר לך "שאת הלא בסדר" , משהו בך פגום, שרוט ולכן גם אם הוא "דפוק", אזי את האשמה כי הבאת על עצמך על ידי כל התכונות הללו.
יקירה, לפעמים יחסים סבוכים ומורכבים עם הורינו, יכולים לבלבל אותנו או שנרצה את אותו "קודים" של תכונות ושל דפוסי חשיבה והתנהגות, דווקא מאלו שהם פגעו בנו בלי שאנו נדע שאנו מבקשים זאת ולכן למעשה אנו מקיימים את אותה מערכת היחסים העכורה שחווינו עם הורינו ואולי גם יש לנו שנאה עצמית ואשמה, כי אולי נתנו כסף והעניקו מותרות, אך את החום, האהבה והבטחון העצמי, אנו מרשים לעצמנו לומר זה בסדר אולי אנו טעינו.
לכן יקירה, מהיכרות הרבה בפורומים שונים, את למעשה ממשיכה את אותה מערכת הפוגענית וההרסנית שהורייך גרמו לך ועם אותן דפוסי חשיבה והלקה עצמית כלפיך ואינך מבינה שלמעשה את לא אשמה אלא רוצה להיות את עצמך עם מרחב עצמי ושינוי באיכות חיים.
לצערי, יש מקרים רבים שאנו לא מוצאים את עצמנו בקשר, אך לבסוף מוצאים את האחד וגם אם נראה שלא נקבל אותו בגלל אשליה מתוקה וחשוב שתביני זאת ותשדרי לעצמך את הקודים הנכונים והחיוביים ליצירת קשר שמגיע לך ושיתרום לך ולא יכאיב לך.
אולי טוב שהוא חתך, ככה זה יכל לגרום ליותר סבל, במידה והקשר היה יותר ארוך טווח.
מאחלת לך הרבה הבנה לעצמך, מודעות עצמית ואהבה עצמית ואמונה בתכונות האופי המדהימות שבך, אשר אנו רואים מידי פעם בפוסטים שלך או כתגובה לאחרים ושלא ניתן להסתירם.
תוכלי לשתף אותנו עוד על מחשבותיך, הרגשותייך ונשמח לתמוך בך בהתאם.

מירב

מילקי 73

New member
קצת יותר טוב יקירה או כמילות השיר פחות אבל עוד כואב

יותר טוב לי יקירה .לאט לאט נוצר נתק ומרחק
אין לי ספק שמישהו ייעץ לו להוריד פרופיל מצידי יותר טוב לי
עדיין קשה למילים יש כוח אבל פחות כלומר הוא כבר לא מעניין אותי
אבל עדיין קשה לי עם מה שהוא עשה וממשיך בחייו כאילו כלום .
אני לוקחת אחריות כי אם יהיה לי ביטחון לא יהיו לי יותר אנשים כאלה
בחיי . מרגישה גם חוסר אנרגיה .לחץ כי אני יודעת שהזמן יקר ומצד שני אין בי כוחות לכלום .לא משנה כמה יאמרו שגם לו יש בעייה ואני יודעת את זה עדיין נשאבו ממני הכוחות .מרגישה שאין תקווה זה תמיד יהיה כך .
תודה מירבי וסליחה שלא שאני לא מגיבה לך פשוט וזה לא תירוץ אבל אין בי כוחות היום היה לי התקף חרדה בבוקר ולא ידעתי חשבתי שזה משהו פיזי אבל לא הרופאה אמרה לי .כך שעמך הסליחה את עוזרת לי ואני לא יכולה לעזור לך אני מנסה אבל זה לא תמיד הולך.

אמנם אינני מירב

אבל רציתי להגיד לך שאת עוזרת בדרכך שלך. אולי היא לא מושלמת כמו של אופירה (וגם את התגובות שלה לא כולם אוהבים), אבל היא שלך ויש אנשים שמתחברים אליה. אני זוכרת שפעם אמרתי לך שהתגובות שלך לא עוזרות כי מה זה סתם חיבוק או סמיילי או לא זוכרת מה, שזה לא מעודד, שאת כותבת לאנשים שאת מבינה ומזדהה ומחזקת אותם, איזו שורה וחצי שתיים, ולמי זה עוזר. אז זהו, שטעיתי, וזה כן עוזר לפעמים. לפעמים זה מה שאנשים צריכים לשמוע. לא כולם ולא תמיד, אבל בהחלט יש לזה מקום.

מירב189

New member
למילקי יקירה ואהובה

ראשית, קראתי בקשר לאותו בחור ואין ספק שלכל חוויה טראומתית או כואבת יש את זמן הבשלות שלה.
הכי חשוב שלא תלקי את עצמך על כך שאת עדיין חושבת עליו והגיונית זה מובן מאליו, למרות הכאב שחווית איתו וזאת מאחר והנפש לא מעניין אם פתאום הדמות שינתה את גווניה, היא עדיין רוצה אותה.
שמחה שהוא גם שומר על אש קטנה ומאפשר לך מרחב אישי ולא להיות איתו במגע, כך היה יותר קל עד כמה שאפשר לומר זאת, להתנתק ממנו.
מאמינה שאת תמציאי את האחד שלך, בסופו של דבר הוא יהיה שלך, את מקסימה ומגיע לך מישהו טוב.
יקירה, אני לא כועסת או נפגעת שאת לא מגיבה לי, מי כמוני יודעת שקשה להגיב מתי שלא חשים טוב וחוץ מזה את כן הגבת לי באיזו פורום וריגשת אותי מאוד, אזי העזרה שלך בוודאי קיימת, רק את צריכה לעריך את עצמך יותר.
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ושלבסוף תמצאי את המיוחל לך, לו יהי אמן ואמן סלע!
תוכלי להמשיך לשתף עוד על מחשבותיך, הרגשותיך ונשמח לתמוך בך בהתאם.
&nbsp
&nbsp
מירב
&nbsp

מילקי 73

New member
אני לא חושבת עליו יקירה לא במובן הזה

רק מהכיוון של איך יכולתי להיות כזאת
מטומטמת ?? כי מה שקורה עכשיו ידעתי בדיוק מה שיקרה
אחד לאחד וזה קרה .למה לא יכולתי להתנתק אני .מגעיל אותי לחשוב שהייתי אם האדם הזה מגעיל אותי .איכס .
תודה גם לך אלומה אני עושה מה שאני יכולה זה קשה לייעץ לאנשים מה לעשות כאשר אתה נמצא באותו מצב מבינה ??
ולפעמים כל מה שאפשר זה רק חיבוק.
לא נראה לי שאמצא מישהו ככה נראה לי .בטח יהיה לי עוד חתול ואולי גם כלב ככה נראה לי .
כי מי ירצה אותי אה ?? מי ??

מירב189

New member
מילקי יקירה

&nbsp
כאשר אנו נמשכים למישהו לא תמיד יש לנו את התובנה להפסיק את הקשר, בגלל הרגש שכל כך חזק עבורנו, רק בדיעבד לאחר שהקשר נהיה לא נעים, אנו שואלים את עצמנו איך יכולנו להכיר בקשר הזה כי אז המחשבה נעשית גם מתוך פגיעה ויותר קל לנו להבין זאת ואם משהו פוגע, אז הכל נראה אחרת ואולי יש צ'אנס לקשר כאשליה.
יקירה, אני חושבת שהרבה ישמחו להיות בקשר עימך, את אדם מקסים ואינושי, כי עובדה את יצרת קשרים, זה שזה לא צלח, לא מעיד דווקא שאינם רוצים בך אלא שלא היה כימיה טובה וזה קורה אצל הרבה זוגות ולא רק אצלך.
אני אישית מאוד מחבבת אותך מתגובותייך בפורום.
אלומה לא באה בתלונות אליך, אלא רצתה להתנצל ולהגיד לך שאת לא צריכה להרגיש לא נעים שאת לא תומכת בי, כי כל אחד יכול לתמוך במה שהוא יכול וגם אם זה רק חיבוק או מילה אחת והיא כל מלבבת.
מאחלת לך הרבה אמונה בעצמך, הערכה עצמית ורק טוב בחייך, לו יהיה אמן ואמן סלע!
&nbsp
&nbsp
מירב
&nbsp

מילקי 73

New member
תודה מירבי .וסליחה מאלומה

לפעמים דברים יוצאים אחרת ממה שהתכוונתי
אני בעבודה כעת .אני מבינה למה אלומה התכוונה ורק רציתי
לחדד שלפעמים זה כל מה שניתן לתת חיבוק .
כל בוקר קשה ואז החתולה שוכבת לידי ואני מרגישה יותר טוב.
ובערב אני חוזרת ואז החתול בא ואחרי זה החתולה ולפעמים שניהם ישנים איתי במיטה ואני מרגישה יותר טוב .
בע"ה מרככים את המכות שחוטפים מאנשים.

מירב189

New member
בעלי החיים יודעים בדיוק מי הם האנשים הטובים ואת מי אפשר

לאהוב, אזי את נתת את התשובה לעצמך, הרי שאפשר בהחלט לאהוב אותך.
אין יותר משמח מבעל חיים שבא אליך שאת באה מעבודה וקופצת עליך או שאת הולכת לישון, טוב שיש אותם.
מאחלת לך שתמצאי את אושרך גם עם בני אדם.
&nbsp
&nbsp
מירב
&nbsp

מירב189

New member
לא, למה? אני רואה שהמנהלת הפורום לא מגיבה, אולי בחופשה

אז תומכת באחרים.
בעוד פורום אני תומכת הרבה מלבד אלו שאת מכירה.
&nbsp

למעלה