נינג'צו קוגה ריאו,

שאלות רציניות...

רחלי שלום, ברשותך מס' נק' שעוררו את סקרנותי. 1. אצל מי למד מאסטר חליוה נינג'יצו משך 22 שנה ומה דרגתו בנינג'יצו (באתר הוא מתואר כמאמן בכיר בשיטה) ? 2. עפ"י האתר, האם יכול להיות שאת דרגתו (מהי?) בשיטת הקאזה הראשי ריו קיבל מאסטר חליוה על-סמך חלופת מכתבים ושיחות טלפון עם מארק רוג'רס (סנסאיי מארק רוגר"ס {Mark Raugas} ראש שיטת ה"קאזה הראשי ריו" במרכז האייקידו של אוניברסיטת איב, סנט פאול ארה"ב) , או הוא באמת נסע אליו התאמן איתו והראה לו את כל אותם העקרונות אותם הוא מפרט באתר. שבת שלום, אלון.

ננדין

New member
לא הבנתי משהו...

אתה לא משיוך למאסטר חליוה? אם כן, סליחה על הטעות...

ממש ממש ממש ממש לא משוייך אליו !!!

אני אפילו לא ממש בטוח שהחניכים שלומדים אצלו יודעים מה הם לומדים ולאן הם משוייכים כי האיש הוא נציג של גדי קמפוג'יצו, נציג של קוגה ריו וממציא שיטת הקאזה הראשי ריו הסופה הרוח וכו' וכו' .... לא ברור... אלון.

MidNight Flame

New member
שאלות רציניות לאלון,

אני מבין שאתה בא מתחום הנינג'יטסו ולכן שואל אותך - מה דעתך הכנה על הטכניקות המודגמות באתר?

תשמע...

למרות שאני לא בטוח אם אתה ציני אני אענה ברצינות. מומחה גדול לנינג'יצו אני ממש לא.יש פה מומחים הרבה הרבה יותר גדולים ממני. התאמנתי במשך מס' שנים (לפני כמעט עשור) אצל תמיר קסטיאל (אח של משה). ב-7 השנים האחרונות מתוקף עבודתי התאמנתי בשיטה אחרת שהיא אינה אומנות לחימה כי אם שיטת לחימה המשלבת מס' סגנונות ומותאמת לצרכים מסויימים (כמובן ללא מבחני חגורות או דברים כאלו). מה שאני יכול להגיד על מאסטר חליוה (שברור לי לגמרי שהבנתו באומנויות לחימה עולה על שלי בעשרות מונים) הוא שיש באתר כמה דברים שלא מסתדרים לי בטכניקות, בהצגת הדברים וכו'. בנוגע לטכניקות, יש שם כמה שאני די בטוח שלא היו עומדות במבחן המציאות, בטח שלא אצל אדם שהוא אינו מאסטר אלא סתם תלמיד מהיישוב. שבת שלום, אלון.

MidNight Flame

New member
אוקיי תודה ולא זה לא נשאר בציניות,

הייתי סקרן לשמוע מה יש לאדם שהתאמן באומנות הנ"ל או קרובה לה להגיד על מה שיש באתר.

שלום לרחלי השבדית

אני אוהד המצרי (טוב, רק חצי!), ואני נציג מטעם ההנהלה-ריו. רציתי למסור מסר לכותבי השאלות הרציניים שלחלקם קוראים אפילו מייק והם מתאמנים אצלי: לא מאכילים טרול. ובנוסף: גם אם זה לא היה טרול, ניסוח השאלות שלכם לא רציני (להוציא את אלון הבשן. לצערי לא תקבל עדיין שאלות רציניות. העניין בטיפול).

lironmarko

New member
אני לא מבין דבר אחד בפלאש באתר

שכחתם את ג'קסון !!!! (נינג'ה אמריקאי) קובודרה .....

amir_aikido

New member
../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif ועוד דיון טרולי

וגם חלק מהמשתתפים נגררים לתת הרמה
עדיף לנו להשאיר דוג'ו נקי. אמיר

למעלה