נינג'צו קוגה ריאו,

נינג'צו קוגה ריאו,

אני היא נציגה מטעמו של מאסטר דיויד חליוה, ואני מוכנה לדבר בשמו על כל נושא שהוא בהקשר לנינג'צו קוגה ריאו וקאזה הראשי ריו. יש לציין כי בקרוב יועלה פורום רשמי באתר כך שיהיה ניתן להידבר עם מאסטר חליוה דיויד בעצמו. לעת עתה אני אהיה הנציגה הרשמית שלו בפורום ,בתפוז. אי לכך לכל החכמולוגים ובעיקר לאלו שלומדים קרקע וקוראים לעצמם לומדי נינג'צו. אני מזמינה אתכם לשאול שאלות , ובנתיים גם להיכנס לאתר http://www.dark.co.il וללמוד קצת מאומן אמיתי.

MidNight Flame

New member
נעשה ניסוי כזה,

נשאיל קאטאנה מגיא רפאלי, נבצע חיתוך לכיוון הראש ואת תראי לנו איך את בדיוק תופסת אותה בשתי הידיים ולא נחצית לשני חלקים. הולך דוקטור?

ננדין

New member
../images/Emo45.gifאני רוצה להחזיק את החרב!!!

אני אפילו מוכן שיגידו לי איך לתקוף...

MidNight Flame

New member
שומן אוצי = מול פנים

חיתוך בסיסי, איבחה ישרה לכיוון הראש מלמעלה למטה.

IshMaElf

New member
שום חרב! דאבל לג טייקדאון ואז ניראה

כן אני חכמולוג שעושה קרקע...

HAKOKI

New member
גם אני חכמולוג שעושה קרקע!!!

אולי תבואו קצת למועדון שלנו לספארינגים? או לערבי קרבות mma?

ננדין

New member
שלום, אני רון ואני חכמולוג!

אני לומד קרקע אבל אני לא קורא לעצמי לומד נינג'יטסו, האם אני חכמולוג פחות טוב? עוד שאלה: האם זה נראה לך ראוי שהמאסטר שלך יפתח שיטה (שאולי היא יעילה מאוד ואפקטיבית אבל...) ויקרא לה על שם של שיטה שכבר קיימת??? את יודעת מה? מעכשיו אני מלמד גם שיטה בשם (שהיא פרי פיתוחי האישי) נינג'יטסו קוגה ריו!!! למה לא??? בנוסף אני גם מלמד שיטה נוספת בשם קאזה הראשי ריו!!! למה לא? הרי כל מי שהולך בדרך הזה רשאי להשתמש בשם הזה, לא??? ואני אבחר באיזה דרך אני הולך ואני הוך בדרך הזאת!!! אני מצטער, רחלי, אני אוהב שבדיות! אבל מה לעשות שאני לא אוהב לראות אנשים שמוכרים שיטה (שאולי היא טובה אבל אין קשר...) ע"י שימוש באי דיוקים היסטוריים על שיטות לחימה ושימוש בשם ותהילה של שיטה שכבר קיימת!!! ציינתי כבר שאני מהיום (יותר נכון מיום ראשון כי יש לי משמרת היום בערב...)מלמד קאזה הראשי ריו ונינג'יטסו קוגה ריו??? מי שמעוניין בשיעורים יכול לפנות אלי במסרים! שבת שלום, רון החכמולוג

MidNight Flame

New member
אני מעוניין! תעשה לי ילד! ../images/Emo6.gif בעצם,

עזוב ילד, תעשה לי אומנות לחימה!

ננדין

New member
עזוב אותך שטויות!

אומנות לחימה כבר יש לי (אפילו שתיים) לאחת קוראים קאזה הראשי ריו ולשניה קוראים נינג'יטסו קוגה ריו (אני מלמד בפארק הירקון אימוני שטח אמיתיים...) וילד ממש לא כדאי לך ממני כי עם המטען הגנטי שלי הוא סתם יצא גדול ושעיר, לא חראם?

ננדין

New member
אם מישהו מציק לרן אני מגיע ואז...

אני מסביר לו בנימוס שלרן יש גב שבור ואני מדמם בקלות אז פשוט חבל להרביץ לנו...

לא ידעתם...לא שמעתם....

מאסטר חליוה לא מלמד קאזה הראשי ריו... אתם טועים הוא לא לקח את השם מסנסיי שמעון מילרד שהוא ראש השיטה ונציגה בארץ. ממש לא אתם לא הבנתם טוב ולא התעדכנתם היום באתר שלו. בימים אלה שונה שמה של השיטה
(בהתייחס לשמה של השיטה באתר שלו משבוע שעבר), ל"קאזה הראשי ריו "אייקי איניו נו" משמעותה "דרך הסופה הרוח שאינה נתפסת" !!! וזה לחלוטין שונה משמה הקודם של השיטה
. עכשיו, את האישור לפתח את השיטה שמבוססת על משהו שקשור ל-5 אלמנטים שהם המשך של תיאוריית יינג ויאנג, ל-7 צ'אקרות ו-12 מרדיאנים (ול-1 אלוהינו), קיבל מאסטר חליוה מסנסאיי מארק רוגר"ס {Mark Raugas} ראש שיטת ה"קאזה הראשי ריו" במרכז האייקידו של אוניברסיטת איב, סנט פאול ארה"ב. יש לי איזה שיטה חדשה, השם "ג'ודו- הריתוק הסופני" כבר תפוס ???? מקווה שעכשיו הכל ברור ... אלון.

ננדין

New member
אני מזהיר אותך!

השם "ג'ודו- הריתוק הסופני" תפוס כבר על ידי ואני מלמד כבר את השיטה הזאת כשיטה השלישית שלי...

IshMaElf

New member
הא ולסתלבט ככה בתיחכום זה יותר טוב.

הבנתי, נימוס נימוס אחח איפה הנימוס...

למעלה