נינג'יצו????

rock lee

New member
נינג'יצו????

אני בן 14 אני גר בראשון ואני שואל אם יש נינג'יצו באזור שלי או ג'וג'וצו בבקשה

שים-לב רק...../images/Emo26.gif

שלא ברור אם אכן מדובר בנינג'יצו... לפחות לא בנינג'יצו שמקובל ברוב המקומות בארץ ובעולם... בקיצור - תלך... תתרשם... ואם אתה רוצה לקבל קצת יותר תחושה של נינג'יצו - מומלץ מאוד ללכת גם למישהו מהמדריכים של "בוג'ין-קאן" או של "ארגון-קבוצות" כדי לקבל רושם יותר מהימן...

גיל ששון... כנס גברררררררררררררררר

ידידי גיל, רק לפני שבועיים חיפשת אומנות לחימה להתאמן בה, רק לפני שבוע + נרמז לך בפורום אקב"ן שאתה לא רציני ואתה כנראה לא רוצה להתאמן אלא לדבר. רק לפני שבוע באה ההוכחה כאן בפורום וכעת, אתה "וותיק פורום אומנויות לחימה" וממליץ על דא ועל הא. אז השאלה שלי היא: מתי הסמינר שאתה מעביר? וכמה עולה?
הכל הכול בצחוקים, נשמה.

שמע...../images/Emo26.gif

לא טענתי שלא מדובר ב"נינג'יצו". אם בן-אדם בא ורוצה ללמד אמנות-לחימה כלשהי ולקרוא לה "נינג'יצו" - מי אני שאגיד משהו. באותו אופן - אני יכול לפתוח סדנה לקיפולי-נייר או קורס למסז' שוודי ולקרוא לו "נינג'יצו". יתרונותיו של משטר דמוקרטי. עם-זאת, יש בית-ספר אחד עולמי שמלמד נינג'יצו - "בוג'ין-קאן". יש אדם אחד שהביא את הנינג'יצו לארץ - דורון נבון. כשאדם מחפש ללמוד "נינג'יצו" על-פי-רוב הוא מחפש בית-ספר שהוא שמקורו ב"בוג'ין-קאן" ומוריו הם "צאצאים" של דורון נבון...
אני לא מכיר את איתן לוי, ואני לא יודע איך הוא מלמד. אולי הוא עילוי שלוקח את כל המורים הבכירים של בוג'ין-קאן וארגון-קבוצות. ואולי בכלל הוא נכדו האבוד של טקמצו. אין לי מושג. בגלל זה המלצתי לנער - ללכת ולהתרשם.

הקיצר,

משום מה אתם שונאים את שיטת הקוגה ריו. לא יודע למה, לא מעניין אותי מה יש לכם נגדם. הוא שאל על איזור ראשון אז עניתי לו. אוקיי אז אתם חושבים שאתם הכי טובים.. סבבה ואחלה והכל טוב ויפה. הוא שאל אז עניתי. עכשיו תרדו ממני.

nyaron

New member
גיל צודק אתם סתם מזבלי שכל

משהו ממכם דוגרי היאתמן פעם אצל איתן?!

לגיל ו-nyaron. אתם בשוק??../images/Emo26.gif

או סתם לא קוראים עד הסוף??? בהודעה אליה אתם מגיבים - כתוב: "אני לא מכיר את איתן לוי, ואני לא יודע איך הוא מלמד." וגם: "אולי הוא עילוי שלוקח את כל המורים הבכירים של בוג'ין-קאן..." כתוב גם: "בגלל זה המלצתי לנער - ללכת ולהתרשם" בהודעה הראשונה כתבתי על איתן: "בקיצור - תלך... תתרשם..." אז איך אתם מגיבים ב: "אתם סתם מזבלי שכל" "משהו ממכם דוגרי התאמן פעם אצל איתן" "משום מה אתם שונאים את שיטת הקוגה ריו" "אוקיי אז אתם חושבים שאתם הכי טובים" או שיש לכם בעיה רצינית עם הבנת הנקרא. או שפשוט עניתם להודעות שלי בלי לקרוא אותן. כך או כך - זה לא רציני....

nyaron

New member
אני לא רציני אתם לא רצינים

מה זות הפוזה הזות אני מדבר בקלליות לכול חברי הפורם שראיתי שצוחקים על השיטה ובעצם הם לא מבינים כולם בנושא ובהודעה הראשונה שלך רשמתה "ואם אתה רוצה לקבל קצת יותר תחושה של נינג'יצו " מאיפה אתה יודע אולי איתן מלמד אחלה נינגיצו יותר טוב מארגון הקבצות המתרוממים העלה אני ראיתי איך הם קטלו את גיל שהוא שאל שאלות בפורם שלהם אז על תמליץ עליהם ולדלית איך שאני מקיר את גיל הוא יכול להיות אבא שלך אז אל תגידי שאנחנו ילדים קטנים

nage

New member
דבר ראשון תירגע

לפני שתקבל התקף לב, דבר שני אף אחד לא יקשיב לך אם תמשיך להתבטא כך (בעזרת חירופים וגידופים) ובצדק.

ניירון, מתוק, פורום "מתאמני נינגו

וגיגיצו נפגעי אקב"ן" זה לא פה, גם לא פורום "מתאמני מומצ'אקו אמיתי אשכרה", אני מציע שתלך להתאמן ונדבר עוד חמש שש שנים

amir_aikido

New member
לא שונא, ולא לומד נינג'יטסו

אני לא שונא את "שיטת קוגה ריו" ואני גם לא לומד נינג'יטסו, ולא מדתי בעבר, ואוסיף ואומר ששיטה זו איננה בין השיטות ברשימת הלימוד שלי לעתיד נכון להיום. אבל, כמי שקורא ברשת, אני כן מודע לעובדה שיש בעייתיות מאוד רצינית עם שיטות המכנות עצמן "קוגה ריו" מנקודת המבט של ההיסטוריה של השיטה. לפי כל התיעודים המוכרים, שיטה זו נעלמה ביפן לפני יותר מ-100 שנה, וכמעט כל הספורים על ההיסטוריה של מורים שניסו לקשור את השיטה לעבר, לא מסתדרים עם העבר המתועד והמוכר של אמנויות הלחימה ביפן
שים
אני לא אומר ששיטות אחרות / מורים אחרים אינם בעייתיים מבחינה זו. יש הרבה יותר מדי בעיתיות עם כל הנושא של עדות אמינה על "מקורות הידע" של מורים שונים ושיטות שונות בארץ ובעולם. אגב, כבר נדונה בעבר נעובדה שבכלל ההיסטוריה של מסורת הנינג'יטסו ביפן מאוד בעייתית. מבחינה זו, יתרונו של הבוג'ין-קאן הוא דווקא בריו של הג'ו-ג'וטסו שנכללים בתוכו, ושעליהם אין עוררין למיטב ידיעתי. וחשוב לא פחות, מורה עם היסטוריה מבוססת איננו בהכרח מורה טוב, ומורה ללא היסטוריה מאורגנת בכלל יכול להיות פנומן יוצא דופן אמיר

../images/Emo128.gifגיל, תיישושו, nyaron, נקניל../images/Emo128.gif

וגם דלית וסמט (לא היה מקום למעלה). כולכם: קחו דוגמא מאמיר איך לכתוב הודעות בלי ללהרגיז ובלי להתרגז. חלק מכם קיבלו מסרים אישיים. השאר מתבקשים להוריד ווליום, או לקחת ואליום, או שניהם: תירגעו. גיל וnyaron,
קיראו הודעות (כמו זו של אוריארד) עד הסוף לפני שאתם עונים. תיישושו, בבקשה אל תתגרה באנשים בפורום הזה. דלית וסמט, "בכביש אל תהיו צודקים, היו חכמים". נקניל, אם אתה לא מתנדב לכבות שריפות, אל תשפוך עליהן שמן. אני שונא למחוק הודעות. אני עוד יותר שונא לראות ניבולי-פה בפורום. הכי אני שונא לראות איך מתגרים באנשים כדי להביא אותם לזה. לתשומת לבכם.

למעלה