נינג'יצו - המשך...
כן, טנמורה פרש מזמן והוא גם טוען שלהיותו ראש של כמה שיטות שאין בבוג'ין קאן ובעצם טוען למעמד לא פחות מזה של הצומי. מנקה השתחרר מהצבא ופשוט הכין לעצמו קריירה לאחר הפרישה, מה גם שהוא עבר לארה"ב לצורך כך - קפיטליסט!!! יש עוד אחד בשם מורמצו שגם הקים שלוחה של בוג'ין קאן אבל זה שאתם לא שמעתם עליו רק משחק לזכותו. בקשר לקוג'י - סימני הידיים. זה קיים בהרבה אמנויות, לא רק לחימה גם בריקוד ומשחק, כן כן. הסימנים עובדים על ידי כך שפשוט הם עוזרים למוח לחשוב על ידי פעילות פיזית של הגוף שהמוח מקשר עם תנועה כלשהי. יש לזה הסברים פסיכולוגיים כמו גם מיסטיים ואחרים. בקיצור הם עובדים והם לא רק קשורים לנינג'יצו, פשוט כמו שכבר נאמר פה הם נראים טוב בסרטים ועזרו לפתח את הדימוי המיסתורי של הנינג'ה ולהרבה מורים למכור את מרכולתם. לגבי קרבות באוסישקין, לא נראה לי שהחברה באוסישקין יתחמקו מה-9 מ"מ שלי למרות שאני מאד מעריך אותם ואת מה שהם עושים, פשוט חברה, נינג'יצו לא באה להראות מי יותר חזק אלא מי נשאר לעמוד אחרון וכל הדרכים כשרות... (למי שלא הבין את עניין ה-9 מ"מ זה פשוט החליף את השוריקן, כוכב הנינג'ה, במאה ה-21 עופרת שעפה מהר נמצאה הרבה יותר יעילה) לגבי ידיים ריקות למה להתאמץ סתם, בשביל זה יש איגרוף תאילנדי.