נינג'יצו קוגה ריאו

ש מים

New member
תודה יקירי! ידעתי שאפשר לסמוך עליך!

MidNight Flame

New member
לא תופסים קטאנה נקודה!

אין קצה שמה קצה... כל אדם עם ידע בסיסי בחיתוך ועם קטאנה חדה כמו שהיא אמורה להיות יחתוך אותך מראש ועד אגן לפחות אם תעמוד כמו אידיוט ותנסה לתפוס את החרב ולא משנה איפה תתפוס באיזור הלהב גם אם זה יהיה האמאמא של הקצה. זה לא כמעט בלתי אפשרי, זה בלתי אפשרי נקודה.

Giyora68

New member
קצה

חביבי לא הבנת -התכוונתי לקצה גבול הטעם הטוב ולא לקצה החרב ... אני שמח זה העיר כמה מהתרדמת .

MidNight Flame

New member
אכן פספסתי קצת ../images/Emo9.gif

ופכל מקרה, לא הייתי מנסה להתגונן ככה משום כלי נשק לכיוון ראש ובטח ובטח לא כלי להב.

ריאלי ולא ריאלי

היי גיורא אני מסכים איתך לגבי הסבירות של ביצוע הטכניקה כפי שמודגמת בסרטון וכפי שתיארת אותה, אבל... ישנן מספר שיטות שבהן יש הפרדה לחומר "מסורתי", וחומר "לחימתי". אחד עשוי להשפיע או להוות השראה על השני, אבל לא תמיד חופף. טכניקה של תפיסת להב ביד ריקה, דבר שאינו מומלץ לדעתי, ייתכן והוא סוג של ידע מסורתי שמועבר בשיטה, ומתורגל ככזה.

Tonjin

New member
צודק

גם אצלנו יש משהו כחלק מהחומר המסורתי (אמנם לא ממש תפיסה של הלהב, אבל אישזהו סוג של הסטה הצידה ביד חשופה שתמיד הטרידה אותי...), אף אחד לא טוען שזה "יעיל לרחוב" (אם כי אין ספק שלהסתובב עם חרב זה דווקא כן יעיל לרחוב) ולא חושב שמישהו יציע באמת לנסות את זה אלא אם ממש ממש אין ברירה - ובדרך כלל יש, אבל התרגיל מופיע כחלק מאיזושהי קאטה עתיקה וככזה כנראה מישהו מאבות השיטה ראה בו איזו חשיבות מסויימת...

יש כפפה מודרנית לחלוטין שמאפשרת

פריקת סכין ע"י תפיסת הלהב. הכפפה עשויה מחומר עמיד שלא נחתך, ומיועדת לכוחות ביטחון. ככה לפחות ראיתי פעם באיזה סירטון באינטרנט.

../images/Emo124.gif מנהלים... ../images/Emo124.gif

מכובדיי.... מהשרשור בנושא דומה כי כולם בפורום (מומחים יותר ומומחים פחות) ובגילוי נאות -חייב להודות שגם אני, מחזיקים בדיעה מסויימת לגבי השיטה, הכתוב באתר, ההדגמות וכו'. אם להיות אובייקטיבים הרי שמאסטר דוד חליוה, מחזיק בדרגה גבוהה בשתי אומנויות לחימה ולכן הוא כנראה יודע דבר אחד או שניים באומנויות לחימה. משום שאני בטוח כי לחברי הפורום הנכבדים יש לא מעט תהיות/שאלות/הערות/הארות וכו' על הכתוב באתר, על שם השיטה וכו' וכו' אולי יוזמן מאסטר חליוה ע"י מנהלי הפורום לתת תשובותיו במסודר וכך נרוויח פעמיים : 1.נספק את הסקרנות שלנו לנוכח מה שראינו באתר ונקבל תשובות מסודרות,מקצועיות וממקור ראשון שמוסמך ליתן אותן. 2.נשמור על רמה מכובדת, מקצועית ועניינית בפורום בכך שלא רק נדבר על מי שאינו "נוכח" ולא יכול להשיב, אלא ניתן לו את האפשרות לזכות תגובה. שבת שלום, אלון.

Tonjin

New member
אם אינני טועה, המנהלים כאן מגדירים

את עצמם בעיקר כמודורטרים ופחות כמנהלים שאחראים לתוכן הפורום (אותו אנחנו הקוראים אמורים לספק) או שאמורים לתת דין וחשבון על מה שקורה בו.. אי לכך (ובהתאם לזאת), אתה מוסמך בדיוק כמוהם ל"זמן" את מר חליווה לתת תשובותיו וקצת פחות מוסמך להפיל עליהם תיקים. שבת שלום גם לך... וגוטמן - מזל טוב, נשמה!

אישיות הפורום

שלום אלון. ייתכן ושמת לב שלפורום יש "אישיות" מסויימת. הפורום נוטה להיות סקפטי, ואולי בגלל מנהליו, לא לבלוע כל לוקש. אם תציץ באירוח של יהושוע סופר ובשרשורים שבאו אחריו, תוכל לראות דוגמא לאישיות זו (יש לציין שבשרשור ההוא אני לא חושב שהיה מישהו שפקפק ביכולתיו של סופר באיזשהי צורה, אלא בעיקר בסיפור שהוא בחר לספר). לגבי דוד חליוה, ייתכן ולהזמין אותו להתארח בפורום יכול להיות מעניין. נבדוק את זה. בינתיים הוא מוזמן להכנס לפורום ולקרוא את השרשורים שהאתר שלו מעלה. אף אחד לא מונע זאת ממנו, והייתי שמח אפילו אם זה היה קורה.

גוטמן, הבהרה....

הבהרה - אני בין הסקפטים בקשר לכל "השיטה החדשה" של דוד חליוה, לדעתי חלקים מהאתר שלו ברמה נמוכה וגימיקיים מידי(כמו רובריקת "תנאי הקבלה" שבעצם על חצי עמוד לא אומרת כלום ובחצי השני בין השורות מבינים שאין תנאי קבלה), לא ברורה לי מה שיטתו של האיש (גדי קנפו...או נינג'יצו או סוג של נינג'יצו שהוא טוען שהמציא), לגבי חלק מהטכניקות שלו אני לא בטוח שיעבדו במציאות , ובכלל לא ברורה לי מה דרגתו של האיש בנינגי'צו (אני יודע שהוא דן 4 אצל גדי) וכו' וכו'... מה שכן, ברור לי שכנראה לאיש יש יכולות אולם כמו אצל יהושוע סופר, סיפורי הרקע הם המעמידים אותו באור לא מחמיא. ולכן בדיוק כמו שיהושוע סופר התארח כאן, חשבתי שע"מ לברר את סיפור הרקע ממקור ראשון יהיה מאוד מעניין לארח את דוד חליוה כאן או לקבל תגובתו, חשבתי גם שמקובל שמנהלי הפורום הם המחליטים על כך והם מוציאים זאת אל הפועל, סה"כ נראה לי שזה היה יכול להיות מעניין ולהעשיר את החברים כאן בעוד ידע, בשום מקרה לא הייתה שום כוונה להפיל על מי ממנהלי הפורום "תיק" של הזמנת אורח . איכשהו חלקים בתגובתו של טונג'ין, נראו ככה קצת מחרחרי ריב או מתנשאים קמעה... אלון.

Tonjin

New member
קח בקלות ידידי...

ואם זה עוזר לך להרגיש יותר טוב, אתה אתה יכול לקרוא לי יהיר/מתנשא/שחצן/ מחק את המיותר/הוסף את דעתך האישית... שוב, שבת שלום

כמו שכתב טונג'ין

זה רעיון טוב אבל אולי כדאי שניתן לזה צביון קצת פחות רשמי. סה"כ אנחנו לא בית דין (עדיין
).

אוהד....

זה ממש לא היה רישמי ובכלל בית דין אנחנו לא, אבל בפורום הזה (לפעמים)יש יותר שופטים מבעליון.....
אלון.

למעלה