נינג'יצו קוגה ריאו

ש מים

New member
יענו: לא להגיב יותר

ובתרגום רש"י: "אחלתי אותה"...(
)

יש מע' פורומים שמאפשרות לנעול דיון

מפני תגובות חדשות. מע' הפורומים של תפוז לא מאפשרת לעשות זאת. מצד שני הדיונים "ננעלים" אוטומטית ברגע שהם נכנסים לארכיון, כלומר גולשים מעבר ל- 7-10 עמודים, כשבפורומים אחרים ניתן להגיב גם לדיונים שהתקיימו לפני שנתיים.

MidNight Flame

New member
מה פשר ההנפצה הזאת?!?!?!

הוא תופס איבחה של קטאנה לכיוון הראש? HOW STUPID CAN IT BE?!

IshMaElf

New member
מה זה זה?! ../images/Emo67.gif

האנשים האלה חיים בסרט קיל ביל אחושארמוטה

kagekun

New member
ממש הולך ומתדרדר...

ממתי גדי סקורניק העז ללמד נינג'יצו? פספסתי כנראה משהו בהיסטוריה... ובכלל כל השם הזה נינג'יצו הפך לבדיחה גרועה.. ומאיפה הוא הביא את הידע שלו? מיפן? ממי? או שיש פה פיצול בארגון של איתן לוי? מישהו יודע?

sinobi

New member
נינג'יצו קוגה ריאו

גדי סקורניק לא מלמד נינג'יצו . אלה מאסטר דוד חליוה שהוא גם בעל חגורה שחורה דאן-4 בשיטת גדי קנפוג’צו . ואין לו שום קשר לאירגון של איתן לוי.

האם אתה קשור לדוד חליוה?

כי אם כן, אולי תוכל לבקש ממנו להבהיר את סיפור הקאזה-ארשי-ריו? על פי הידוע לי ולכמה יושבי פורום אחרים, מדובר בזרם לחימה עתיק למדי, שמוצאו מיפן. האם זה מה שמלמד דוד חלויה? סתם מתוך סקרנות, האם אתם קשורים לארגון של רונאלד דאנקן? משהו מריח לי פה מוזר - דאנקן מכנה את השיטה שלו "שיטת דרך הסופה", שזה פחות או יותר תרגום לקאזה-ארשי-ריו, אם הבנתי נכון, שזה גם במקרה השם שדוד חליוה החליט לקרוא לשיטה החדשה שלו? מוזר

Giyora68

New member
נינגי'צו

רשום באתר . אני תמיד יוצא בתוקף נגד אלה שממהרים לפסול, לזלזל ולבקר כשלא ראו במו עינהם , כמו שקרה לא מעט בפורום . למרות זאת כשרואים סרטון של מדריך מדגים יד ריקה מול חרב ( שזה למביני ענין כמעט בלתי אפשרי ) ובוחר לתפוס את החרב בלהב בשתי ידיו זה פשוט קצה הקצה ...

Giyora68

New member
ניניגיצו?

רשום באתר . אני תמיד יוצא בתוקף נגד אלה שממהרים לפסול, לזלזל ולבקר כשלא ראו במו עינהם , כמו שקרה לא מעט בפורום . למרות זאת כשרואים סרטון של מדריך מדגים יד ריקה מול חרב ( שזה למביני ענין כמעט בלתי אפשרי ) ובוחר לתפוס את החרב בלהב בשתי ידיו זה פשוט קצה הקצה ...

יוסיא

New member
מה שבאמת יפה בסרטון היו האוקות

האוקות היו ממש אחלה.... ונתנו הרגשה של ה"רחוב" המפחיד את כולנו

נח גרוס

New member
שירה מודרנית ופירושה- האוקות

יוסי האם כוונתך האוגות בשפת הדיסלקטים הינו בעיברית עוגות? הייתכן כי הנך דובר בשפת המאיה וכוונתך למילה הואקה? או שמה כוונתך הטיית רבים של אוקה מיפנית. אולי תחפוץ לכתוב לנו איזה היקו על אוקות הרחוב של השד המפריח? ישנם גם אוקות של הקוגות בשיטת הפומה ריו. סליחה, אבל זה כבר מתחיל להיות ממש מבלבל. נח גרוס.

יוסיא

New member
נח...בלבלת אותי לגמרי..

בשלב מסויים כבר התבלבלתי אני לגבי מה רשמתי... אני התכוונתי לאוקה הטוב והנחמד שמדמה לתוקף האכזרי נטול הרחמים המזוקן של הרחוב המיתולוגי שכולנו מפחדים מפניו :)))

נח גרוס

New member
עכשיו אני מבין -יוסי

התכוונת לשרק!!!!!!!!!!!! נח. (אפשר להפסיק לכתוב את הגרוס?)

ש מים

New member
אתה יכול לשפוך מעט אור על קוגה?

שו-האדא? לאן הם קשורים? מה הסיפור???

נח גרוס

New member
קוגה - מנוגה

סתם חרוז לא לחפש משמעות מיוחדת. קוגה ואיגה היו שני מחוזות בהם התקיימו משפחות של נינג'ה. לפי ההסטוריה היפנית משפחות הקוגה הושמדו ללא זכר. גם משפחות האיגה סבלו ובסופו של דבר נאלצו לעבוד כשוטרים או כפשועים לשרוד. לאחר הנינג'ה בום של שנות השמונים בארה"ב, פרחו כפטריות בתי ספר לנינג'ה בארה"ב ולאחר מכן באירופה. היה יפני אחד בשם FUJITA SEIKO אשר טען שהוא נצר למשפחת קוגה וכי הוא הסוקה ב Koga-Ryu Wada Ha. בפועל הוא לימד שלוש שיטות ולפחות בחלק מהן בודאות היו לו תלמידים: Dai En Ryu Jojutsu, Nanban Sato Ryu Kenpo and Shingetsu Ryu Shurikenjutsu סיקו פוג'יטה מת בינואר 1966,(אם זכרוני אינו מטעה) בתאונת דרכים יחד עם שלושה מתלמידיו הבכירים. לפי המאמר הבא: http://fujitaseiko.tripod.com/page4.html נראה כי אין הוכחו לכך שסיקו העביר את שיטתו הלאה. רוב הטוענים להיותם ממשיכי, דרכו אפילו לא ידעו לציין את שם השיטה המדויק. כמובן שכיום זה מידע נגיש לכול שרלטן מתחיל. מעניין ששני הקוגה נינג'ה שאתריהם פורסמו בשרשור זה מחזיקים בדרגות בגדי קנפוג'יצו. נח גרוס. נח גרוס.

למעלה