נינג'יצו קוגה ריאו

GoodGuy007

New member
נינג'יצו קוגה ריאו

http://www.dark.co.il מישהו יודע איפה הם מתאמנים?

נח גרוס

New member
לצחוק או לבכות?

החיים הם סרט לא. אי אפשר שלא לתהות על דרכיו הנפתלות של האל. כבודו במקומו של גדי סקורניק מונח, מי האיש המצחיק הזה בסרטונים. כל הכבוד לכול המתאפקים שלא הגיבו, אני הצצתי ונפגעתי, פשוט לא ראוי לפורום לאומנויות לחימה לעסוק בסרט מצוייר באיכות כל כך גרוע. איך קוראים לסידרה הזו, מלך הקלישאות? נח גרוס.

ש מים

New member
תסלח לי, אני כבר מבולבל לגמרי! ../images/Emo10.gif

אז מי המציא את ה- "קזה אראשי ריו"?? כי אני יודע שיש כאן בפורומים עוד מישהו שטוען להיסטוריה שונה של השיטה, ושטוען שהממציא/ראש השיטה הוא איזה מישהו מירושלים, אם אני לא טועה... (ציטוט מן האתר: "בתאריך 1.1.2005 הוכר חליוה דוד כמאסטר לאחר שעמד בדרישות העיוניות והמעשיות במבחני השיטה הקשים ובייחוד על פיתוח שיטת לחימה חדשה אשר לה הוא קורא "קאזה אראשי ריו" משמע "דרך הסופה".")

ש מים

New member
אי-דיוקים מסויימים

חוץ מזה, שאני מציע לעורך האתר לתקן ולבדוק שוב את מקורות המידע שלו, עמ"נ לתקן אי-אלו אי-דיוקים שפוגמים בתוכן ובאיכותו. ראה קישור מצ"ב ("תנאי קבלה לאימוני הנינג'יטסו").

ננדין

New member
קאזה אראשי ריו???

הוא קורא לשיטה שלו על שם שיטה שכבר קיימת??? לא משנה אם הוא לוחם מעולה (והוא בטח כזה אם יש לו דאן 4 בגדי קנפוג'יטסו) אבל לא קיימת כבר שיטה כזאת???

ש מים

New member
צודק. אני טעיתי מעט באנשים

אבל הרעיון זהה...

sinobi

New member
קאזה אראשי ריו

קאזה אראשי ריו היא שיטה עתיקה של הנזירים של השוגנדו. וכל מי שהולך בדרך הזו רשאי להישתמש בשם הזה.

Raffael

New member
../images/Emo45.gif בדיוק. וזכותו לחזור גם

אחורה בזמן ולפתח את השיטה ולתת לה שם. אנשים עושים את זה כל הזמן ואין סיבה לפסול מישהו מסוים. אנשים רעים בפורום הזה. אין צדק.

ננדין

New member
יש לי שאלה רצינית

אם אני אמציא שיטה היום ואומנם לא משנה כמה היא טובה אבל אני אחליט לקרוא לה גדי קנפוג'יטסו, אתה חושב שגדי סקורניק יכעס? אבל גם לי קוראים גדי ואני הולך בדרך הקנפו... אז יכול להיות שהשיטה מעולה והמורה מעולה אבל כבר קיימת שיטה כזאת ולא מהיום אז לדעתי האישית זה לא ראוי להשתמש בשם...

אהלן סינובי

מדברים שכתבת בפורום הזה בעבר אפשר להבין שקוראים לך שלומי אלג'ם, ואתה רשום בתור אחד התלמידים הבכירים, באתר שאנחנו מדברים עליו. מה דעתך על שאלות שנכתוב למאסטר חליוה, והוא יכתוב תשובות?

Sensei

New member
What way are you talking about

As long as he doesnt claim to be teaching Kaze Arashi Ryu,or kazemura yama arashi ryu.These two systems mentioned are the same system.There are no other authorised teachers in Israel besides Menachem Goldberg sensei and myself.I am the head of the KAR in Israel.There are no other authorised teachers in Israel -period.

Dirge

New member
חחח

זה כמו secret society of israeli ninjas רק שיש להם אתר בית?

GoodGuy007

New member
בלי לסטות מהנושא בבקשה

שאלתי אם מישהו יודע איפה האנשים מהאתר מתאמנים

אתה יכול לפנות אליהם דרך האתר

בעמוד ה"צרו קשר". לא מצאתי באתר ציון של כתובות דוג'ואים שלהם. אם מי שבנה את האתר קורא, אז זו נק' שכדאי לתקן לדעתי (בנוסף להגזמות ולאי הדיוקים שבו). לי אישית אין מושג היכן הם מאמנים (וגם לא שמעתי על השיטה, אבל זה לא אומר הרבה
).

למעלה