ניכנסתם לאתר שלי?

oshrat8

New member
אני יודעת שיש....................

אבל אין אותם במקלדת את הסימני ניקוד

Hurakano

New member
ווואאאאאוווו איזה כיף לך

איזו התלהבות... מה את מתלהבת ?? מה את חושבת לעצמך ? אעלק "יש לי אתר צ´יליאני ואני לא אגלה אותו לאף אחד (כי אני מושלמת, חכמה, ואף אחד לא מגיע לרמה שלי) " חחחחח אני כבר רואה שאת סתומה כי את שואלת אנשים איך כותבים דברים.. לכתוב זה לא בעייה... בואי אני אשאל אותך משהו אם את כזאת חכמה - בואי ספרי לי סניורה פרופסורה מתי משתמשים בזמן ה - imperfecto ובמה הוא שונה מה - preterito בהצלחה (אגב זה בכלל לא ההתחלה..) Hurakano

shirakl

New member
בדיוק

אף אחד לא צריך להתלהב מעצמו כ"כ. לא חסרים אנשים שיודעים ספרדית ויודעים לאיית מילים בספרדית! אל תעשי עניין מעצמך!

Black Cat15

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

לא נורא, מדי פעם מגיעים לכאן דיסלקטים שחושבים את עצמם...

Hurakano

New member
כן היא באמת מתלהבת

ואם צחקת בגלל השאלה ששאלתי אותה לגבי הזמנים אז זה לא מצחיק, הם באמת קיימים - בואי נראה אותה אם היא כזאת חכמה.

Black Cat15

New member
האמת? ../images/Emo12.gif

אף פעם לא שמעתי עליהם, כך שלי אישית אין מושג על מה אתה מדבר... אבל אני מאמינה לך שהם קיימים, פשוט אני לא יודעת ספרדית ברמה עד כדי כך גבוהה...

Hurakano

New member
שמעת עליהם

את פשוט לא יודעת שקוראים להם ככה - לדוגמא - הפועל decir - ב - preterito : dije וב - imperfecto : decia זה הכל. הם זמני העבר הבסיסיים. אם שמת לב שניהם בגוף ראשון יחיד. לא צריך להיות בכלל ברמה גבוהה כדי להכיר אותם, אולי רק כדי לדעת שקוראים להם ככה... טוב חלאס עם הספרדית, כי זה באמת כבר יותר מדי.. אז זהו. שתהיה לך שארית חופשה נעימה
Hurakano

Black Cat15

New member
אהה... ../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo13.gif

והמשך חופש נעים גם לך (ביום א´ חוזרים ללימודים
)

E l i r a n 17

New member
טוב סטינו פה מהנושא...

עם כל הקטע של הספרדית... בכח מיקרה יש לך אחלה אתר ותמשיכי כך!! כל הכבוד!!!

Hurakano

New member
בוא לא נגיד סטינו...

אחרי הכל לפי מה שאני הבנתי ולפי מה שנראה לי רוב האנשים פה אוהבים את הספרדית... חוץ מזה מה אכפת לך יש קטעים יאללה ביי ולילה טוב Hurakano

oshrat8

New member
אני לא רוצה לריב איתך.....

תראה אני רוצה לשאול אותך שאלה קטנה תראה איך עשית את הc בסוף השם שלך?

©wil cat

New member
אתר מ-ה-מ-ם!!!!!

יש לך אתר פשוט מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מקדישה לך
ו...
(שיר ופרח)......................... חחח יש לך אתר באמת מושקע!!!! הילו´ש...........(אני)....

למעלה