ניכנסתם לאתר שלי?

את מסוג האנשים...

את מסוג האנשים שנהנים שאחרים סובלים...ורק שהם יהיו מאושרים.. הרבה אנשים לא יהיו סביבך אם תמשיכי כך!

oshratushi

New member
סובלים?

למה? אתם סובלים בגלל שאני לא נותנת את הכתובת של האתר?

Black Cat15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אשכרה בנאדם יצור...
קרעתם אותי, אנשים!!

Black Cat15

New member
הפיגור מרקיע שחקים... ../images/Emo3.gif

אבל אם ביקשת... Gracias Computador

Black Cat15

New member
נמאס לי ממך!

נמאס מהפיגור שלך. לכי חפשי את החברים שלך בסיבוב שיענו לך על השאלות המטומטמות שלך. איך רואים שאת לא יודעת ספרדית בגרוש, אחרת לא היית שואלת את כל השאלות האלה!!

oshrat8

New member
יא מפגרת..........

לא יכולתי כותבים:no he podido vete a estudiar espan`ol

oshrat8

New member
טוב חברה.......

אני לא רוצה לריב איתכם תראו אני נותנת לכם אחד משני האתרים הצ´יליאנים שלי תרשמו:www.virtualia.com

Hurakano

New member
נו ? מה קרה ?

לשאר ענית ולי לא ? מה קרה ? חשבתי שאת חכמה (לפי דברייך...) אז יאללה יא חכמה, עני לי על השאלה - מה ההבדל בין ה - preterito ל - imperfecto ? אעלק "אני יודעת ספרדית הכי טוב מכולם בפורום הזה"... אז יאללה, בואי תוכיחי.

oshrat8

New member
תראה...........

preterito es pasado y imperfecto es ahora זה כמו שאני יגיד אני עובדת אני עבדתי צדקתי?

Hurakano

New member
בואי נעשה ככה

נכון שאמרתי שאת מתלהבת ונכון שאמרתי שעלית לי על העצבים אבל אחרי הכל אני לא אוהב לריב. אני אוהב להתווכח (אני מודה) אבל בלי ריב וקללות. אני מוכן להפסיק לריב איתך בתנאי שתנמיכי פרופיל כי הצלחת לעצבן פה כמה אנשים בדרך שהופעת. היית יכולה להגיד "שלום קוראים לי אושרת ואני חדשה" וכו´ וכו´ אבל לא להתפרץ לכאן בצורה שחצנית - "אחחח נראה לי שאני יודעת פה הכי טוב ספרדית" זו לא דרך להתחבב על אנשים. אז אני מוכן לעשות איתך את העיסקה הזאת, ואם לא זאת כבר בעייה שלך. עכשיו במקום לרדת עלייך אני אתקן אותך בצורה יפה - כמו שכבר אמרתי preterito ו - imperfecto שניהם זמני העבר הבסיסיים זאת אומרת שניהם מתכוונים לעבר, כך שטעית. אני לא ארחיב עליהם כי זה לא רלוונטי לפורום הזה. בכל מקרה אם בא לך לדעת עוד על השפה הנפלאה הזאת את תמיד מוכנה לשאול אותי. הגיע הזמן ש"נהרוג" את הריב הזה לא ככה ? אני החלטתי. עכשיו תחליטי את. ערב טוב Hurakano

oshrat8

New member
אני מסכימה.........

אבל לפחות ידעתי שהמילים האלה הם זמנים

וואי, איזה ילדה מפגרת....

כמה שגיאות כתיב, אין לי כוח אפילו לתקן אותם. דרך אגב, שמעת פעם על סימני ניקוד???? כן כן! יש דברים כאלו! ממש יעזור אם תשתמשי בהם קצת! וחוץ מזה, לא נראה לי שאת יודעת ספרדית. זה שאת יודעת איך רושמים פרו אמור ממש כל הכבוד, חבל רק שכל תינוק יכול להעתיק את זה מהתוכנית צחוק הגורל. את גם לא חייבת לכתוב בקפיטל לטרס, זה מעצבן. אפשר ללחוץ שיפט+אלט וזה יותר נוח. יום טוב!

E l i r a n 17

New member
יו איזה קטעים בפורום הזה../images/Emo104.gif

אני שמח שהגעתי לפה מי יתן ותמשיכו לעשות פה קטעים!!

נוני 17

New member
גם אנחנו שמחים שהגעת?

זה באמת פורום מצחיק?????.... מאיפה אתה? ומה המצב?

E l i r a n 17

New member
תודה, טוב לשמוע...

זה באמת פורום מצחיק, וזה אחלה פורום!! הפורום פעיל, מדברים פה, ולא יותר מידי, כלומר לא כמו בפורום ויוה פלוס שממלאים שם 10 דפים ביום ואיאפשר לעקוב... בקיצור זה אחלה פורום!!! קוראים לי אלירן ואני מראשל"צ, בן 17 ואת חמודה, מה קורה? מה מצב? מאיפה את? יום טוב!!

נוני 17

New member
נעים מאוד שמי .....................

נועה אני בסדר גמור חג שמח, אני מכפר ורדים אני גרה בצפון. אני בכיתה י"א איזה כיתה אתה?

למעלה