ניכנסתם לאתר שלי?

1הפולשת

New member
ניכנסתם לאתר שלי?

שלום זה שוב אני, רציתי לשאול אם ניכנסתם לאתר שלי, מצא חן בעיניכם? אם לא ניכנסתם אז תיכנסו הנה אני מביאה לכם עוד פעם את האתר שלי. תישלחו לי גם הודעות, חתמו בספר המבקרים ויש גם פורום, אז אתם מוזמנים להכנס לאתר הנפלא שלי הנה הכתובת, איפה שכתוב כתובת אינטרנט נילוות:

שלומי

New member
פולשת...

עיצה ממני: שני את הרקע לבהיר. בתפריט הניווט-אל תתני קישורים ארוכים מידי-מילה או שתיים -לא יותר. מי בנה לך אותו?

אל עצמי

שלום לכולם!!! אני מראשון לציון פואבלו אספניול אני בת 13 וחצי מבית ספר יצחק רבין כן, כן זאת אני יש לי חבר וכולם קוראים לי שמנה אוףףף כבר כמה פעמים בכיתי טוב בכול מצב אני יגיד לכם את מי אני הכי אוהבת מהסידרות הספרדיות "ה מ ת ח ז ה " טוב יאללה ביי ביי אנשים תישלחו לי איי מייל

יש אתר ממש פצצה...../images/Emo98.gif

יש לך אתר ממש פצצה , איך יש לך זמן לבנות אתר? אוקיי....אז תמשיכי לעדכן אותו....ולהת´

oshratushi

New member
אז מה עם את יודעת ספרדית...........

לי יש אתר בספרדית זה אתר צ´יליאני ואני לא אומרת אותו לאף אחד כדי שלא ילמדו ספרדית כמוני ועם את יודעת כל כך ספרדית איך כותבים דסגרסיאדה וימבסיל

Black Cat15

New member
כן בטח...

מה הכתובת של האתר שלך, מתוקה? ואם כבר ביקשת, קבלי... Desgraciada Imbecil תהני!!

oshratushi

New member
יפה ואיך כותבים.................

גרסיאס ומחשב ואת האתר שלי אני לא אומרת לאף אחד כדי שלא ילמדו ממני אני אפילו לא אתן לך רמז!

reutmoyal

New member
מפגרת../images/Emo129.gif

וווואי מדהים את יודעת ספרדית , את צרידה לקבל פרס יובל יא מתלהבת

oshratushi

New member
אימא שלך מפגרת אל תיקרעי לי מפגרת

יא חתיכת פוסטמה לכי תזדייני חתיכה אבוערבה

שלומי

New member
לאושרת המקללת!-שימי לב!!!

אם את חושבת להמשיך לכתוב בשפת הפרחות,אני אפנה אותך לפורום המתאים. בפורום הזה,את תשלטי בעצמך.במילא,הההודעות שלך אינן תורמות לפורום דבר,אני יכול לוותר עלייך בקלות כמו שויתרתי על הנדיב הידוע שעף מכאן אתמול. אם נראה לך שתוכלי להתאפק ולא לקלל,מה טוב.אם לא אז עשי לי ולכולם טובה,אל תכנסי יותר לפורום,אחרת אני ארחיק אותך ללא היסוס. זוהי אזהרה ראשונה ואחרונה ממני אלייך!!! אני מצפה ממך להודעת התנצלות לכל חברי הפורום,אשת מבקשת את סליחתם על הורדת הרמה.עד שהגעת היה שקט ונעים.עכשיו אני כבר לא בטוח. שלומי

נוני 17

New member
למה אי אפשר להכנס לאתר שלך../images/Emo35.gif

למה את מקללת זה לא יפה?

shir5

New member
אז מה הקטע ??

בשביל מה בנית אתר אם אף אחד לא יודע עליו ? איזה סתומה !! אני לא מאמינה, זה כמו שמישהו יפתח חנות אבל לא ייתן לאף אחד להכנס כדי לקנות. וואי וואי, איזה י-צ-ו-ר-ה !!

למעלה