ניו יורק

forglemmigej

New member
ELVIS HAS LEFT THE BUILDING

ואת נעשית פתטית יותר ויותר עם כל הודעה שאת מוסיפה.

ro99

New member
אוי, פורג...

מתי תעשי את החשבון ותראי שאת לבדך נלחמת בטחנות רוח? תקראי את מה שכל כך הרבה אנשים כותבים לך פה ובפורומים אחרים ותנסי לשם שינוי להפנים את זה. את יכולה לשכנע את עצמך שאת "מנצחת" אותי (מי נלחם פה?), שאת מרגיזה אותי (באמת... I have a life), או מה שאת לא רוצה - אבל האמת מול הפנים שלך בשחור-לבן ואת מסרבת לפקוח עינים. תעשי לעצמך טובה ותלמדי להתדיין, להקשיב, לעבד אינפורמציה, ועוד. אולי אז אנשים יתחילו להתייחס אליך בצורה אחרת. שבת שלום וצום קל.

forglemmigej

New member
ELVIS HAS LEFT וגו'

אך בצורה אגרסיבית ביותר את מנסה לכפות את דעתך בכח על אנשים (שיירים מהישראליות שבך
)? מאיפה את בכלל יודעת באיזה פורומים אני משתתפת ומה זה ענינך בכלל? קיצר, תחיי עוד מאה שנה באירופה :)) והברוטליות הישראלית שזו אחת הסבות היחידות שעזבתי את הארץ עדיין תהיה בך למרות שאת יודעת לשתות תה עם סקונס
מה את מנסה לחנך אנשים ולהגיד לכל אחד מה הוא צריך לחשוב או להגיד. היה פה נושא על הרגשה בבית, שאגב מופיע כמה וכמה פעמים בפורומי חו"ל ואנשים מביעים את דעתם. זה תמיד גורר דיונים בוערים ואני הבעתי את דעתי ,זכותי ,לא?ככה זה,מי שלא רוצה תגובה להודעות שלו שלא יעלה אותם לפורום ,פשוט מאד. יש הבדל לדעתי להרגיש טוב במקום מסוים ובין להרגיש בבית. בית זה יותר מ4 קירות זה גם המטען שאדם נושא איתו מאז שהוא היה ילד:חינוך ,שפה,המנון,דגל,תרבות עברית,שירים,טיולים. איך אני יכולה להגיד שדנמרק הוא הבית שלי כשלא התחנכתי פה בכלל?לא למדתי בבית ספר ,השפה קשה ביותר ורק היום אחרי כמעט 4 שנים שאני פה אני מצליחה להבין ניואנסים של שפה -כמו שכתב הסופר הדני פטר הו:לאסקימוסים יש כמעט 100 מילים לתאר שלג (אגב הוא גר לא רחוק ממני ופגשתי אותו פעם הוא אדם מדהים). זה פשוט מתמיה אותי כל פעם איך אנשים טוענים ישראל לא מדברת אליהם בכלום, הכל זר לי שם, ואני מרגיש תייר,לדעתי מי שאומר דבר כזה יש בו משהו אטום והוא לא למד כלום.במדינה שאני חיה בה אנשים שמחים לשמוע על חלק מהתרבות הישראלית שאני מחלקת איתם (אבל זה לא חוכמה הם אוהבים את ישראל NO MATTER WHAT) ולא רואים בזה דבר שצריך להתבייש בו.להפך אם אני אגיד כל הזמן כמה הכל היה מגעיל שם הם יראו בי משהו מוזר ביותר .

ro99

New member
די, אחת ולתמיד

את קוראת פה דברים ומבינה משהו אחר לגמרי. אל תגידי לי מה שאני מנסה לעשות כי את פשוט לא קולטת. תחזרי לקרוא את ההודעה הקודמת שלי (במיוחד את הקטע "ותלמדי להתדיין, להקשיב, לעבד אינפורמציה"), אבל אולי אין טעם כי את לא מבינה את הבעייה היסודית פה. אף אחד לא מנסה לכפות עליך כלום (ראי "נלחמת בטחנות רוח" - הודעה קודמת), אבל את לעומת זאת לועגת ומבקרת כל דיעה שלא מוצאת חן בעיניך - יש הבדל מהותי בין שתי הגישות האלו, אז רצוי שתתעמקי בו. זה מתחיל ממש לשעמם אותי עכשיו (שזה גם לא אותו הדבר כמו לעצבן, אז אל תתלהבי יותר מדי) בגלל שכל מה שאת אומרת כל כך צפוי וכל כך לא קשור למה שנאמר. אני את שלי אמרתי, את תמשיכי לשמוע את מה שאת רוצה לשמוע ולראות אותי בצורה שאת רוצה לראות אותי - זה ממש לא מזיז לי. אשתדל מעתה לא להתייחס להודעות שלך אלא אם כן לתקן מידע שגוי, להעיר על גזענות או דעות קדומות (נו, מנסיון נראה לי שבכל זאת יהיו מעט מאוד הודעות שבאמת לא יכללו בתקן הזה...). אם זה עושה לך טוב, אז תעשי לך בובת וודו שלי (יש לי שיער מתולתל כהה) ותשימי לה ספל תה אנגלי מפורצלן ביד ואפילו כובע טמבל על הראש. תדקרי להנאתך - You're most welcome. אם זה רק עושה לך טוב.

ro99

New member
מילים שנפלו בדרך:

את לעומת זאת לועגת ומבקרת כל דיעה שלא מוצאת חן בעיניך צריך להיות את לעומת זאת לועגת ומבקרת את כל מי שהביע כל דיעה שלא מוצאת חן בעיניך

ro99

New member
אופפפפפפפפפפפ... הזכרון שלי!

שכחתי פרט חשוב לתאוריה שלך עלי, שכנראה נשכח ממך בשלב מסויים למרות האובססיה המוחלטת שלך איתי: אני ילידת אנגליה ובעצם ישראל היתה לא יותר מבית זמני (ודי ממושך) שלי.
Put that in your pipe and smoke it, כפי שאומרים בארץ מולדתי.

ro99

New member
So do I!

But she just keeps going round and round in circles without understanding a word anyone says to her and forever barking completely up the wrong tree. Oh, well, at least it keeps her off the streets

ArchiTomer

New member
../images/Emo45.gif אני איתך EIG

לא רואה את ישראל כבייתי, על אף שאין לי כלום נגדה. הבית הוא איפה שבעלי נמצא, ללא ספק בכלל...

Zigi Freud

New member
סידני בהחלט נחמדה ../images/Emo13.gif

ואני חשבתי שאני לבד פה LOL טוב כנראה שאני צריך לעקוב אחרי הפורום לעיתים יותר קרובות
אומנם עם קצת פחות ותק מקודמי אבל בכל זאת אני פה כבר שנה והנה מתקרב התאריך של לחזור לבקר בישראל ומראש הזמנתי כרטיס לשלושה שבועות -רק שלושה שבועות בדיוק הזמן שדרוש לי להגיד שלום לכולם להיות קצת עם אמאבא וזהו לברוח חזרה לפה ! כל פעם מחדש שאני מדבר עם ישראל מזכירים לי למה אני לא מתגעגע
מה לעשות ככה זה עכשיו שאני חושב על זה, נראה לי שבערך לפני חצי שנה הפסקתי להתיחס לישראל כ BACK HOME והביטוי עבר להתיחס לדירה בPOTT'S POINT
מה לעשות כל אחד וחלקת האלוהים הקטנה שלו . . . יש ימים כאלה של BLISS ('צטער לא באה לי מילה מתאימה בעיברית) כשאני מחכה לאוטובוס (המז****ן) שמאחר ב40 דק' אבל לא מזיז לי שאני מאחר ולא מזיז לי שאני קופא מקור, פשוט מסתכל סביבי ונהנה מכל רגע - זה הרחוב שלי וזה הבניין שלי ופתאום גם התוכים הצווחניים האלא נשמעים נחמד. אז נכון זה רחוק מלהיות מושלם אבל זה הרבה יותר טוב! שזה לא מעט
אבל נו שויין אני גולש - כעקרון - אפילו שקצת רחוק לי מהמשפוחחחה (אבל נסתדר איכשהו) טוב לי פה וזה הבית

odedee

New member
אתה בכלל עוד חייב לנו!

מה זה, ככה מגיעים, פותחים שרשור היכרות ונעלמים לשבועיים? לא בבית ספרנו. עכשיו, בתור עונש, עליך לתת לנו את המתכון החביב עליך. ונא לפרט היטב - מצרכים, אופן הכנה, קרדיט לממציא. ואם אפשר, גם דוגמית. אם אין לך מתכון כזה, אתה רשאי במקום זאת לתת לנו המלצות על תרגילים לשיפור הכושר
.

למעלה