די, אחת ולתמיד
את קוראת פה דברים ומבינה משהו אחר לגמרי. אל תגידי לי מה שאני מנסה לעשות כי את פשוט לא קולטת. תחזרי לקרוא את ההודעה הקודמת שלי (במיוחד את הקטע "ותלמדי להתדיין, להקשיב, לעבד אינפורמציה"), אבל אולי אין טעם כי את לא מבינה את הבעייה היסודית פה. אף אחד לא מנסה לכפות עליך כלום (ראי "נלחמת בטחנות רוח" - הודעה קודמת), אבל את לעומת זאת לועגת ומבקרת כל דיעה שלא מוצאת חן בעיניך - יש הבדל מהותי בין שתי הגישות האלו, אז רצוי שתתעמקי בו. זה מתחיל ממש לשעמם אותי עכשיו (שזה גם לא אותו הדבר כמו לעצבן, אז אל תתלהבי יותר מדי) בגלל שכל מה שאת אומרת כל כך צפוי וכל כך לא קשור למה שנאמר. אני את שלי אמרתי, את תמשיכי לשמוע את מה שאת רוצה לשמוע ולראות אותי בצורה שאת רוצה לראות אותי - זה ממש לא מזיז לי. אשתדל מעתה לא להתייחס להודעות שלך אלא אם כן לתקן מידע שגוי, להעיר על גזענות או דעות קדומות (נו, מנסיון נראה לי שבכל זאת יהיו מעט מאוד הודעות שבאמת לא יכללו בתקן הזה...). אם זה עושה לך טוב, אז תעשי לך בובת וודו שלי (יש לי שיער מתולתל כהה) ותשימי לה ספל תה אנגלי מפורצלן ביד ואפילו כובע טמבל על הראש. תדקרי להנאתך - You're most welcome. אם זה רק עושה לך טוב.