ניו יורק

Woking

New member
challenge

אני מציע £50 אם את מצליחה להביע דעה בעניין כלשהו בלי להשתמש באיזה טיעון גזעני שבכלל לא קשור לעניין. את יודעת מה, בואי נעשה את זה £50,000. כל נושא, והעיקר שהשד העדתי נשאר בבקבוק. דרך אגב, את בדנמרק בסטטוס של אסיילום? אם אני לא טועה את פעם טוענת בשיטתיות שהשמש מאירה את כל העולם מדנמרק.

Woking

New member
תגידי

לא קשה לנשום ככה, כשכף הרגל תקועה באופן תמידי בפה?

odedee

New member
תגיד

ככה אתה מדבר גם עם חברים בעבודה? חלאס כבר עם זה. תעברו הלאה.

Woking

New member
אין לי חברים

אבל מי שנמצא בסביבתי יודע שאני אומר את מה שאני חושב. לאורך השנים למדתי שאלו שחברתי נעימה להם דווקא מעריכים את זה.

White Dragon

New member
Letter from an asylum seeker

I'm not Aussier than an Aussie but yeah I'm happy here, my friends are all Aussies and other immigrants, I speak only English (other than when I call my folks...), my partner's an Aussie, my workmates are Aussies, I know what's going on here and not in Israel... what's wrong with that? Would you be happier if I'd say that I can't understand the Aussie accent to save my life, I can't find any Aussie friends coz you just can't find good friends like in Israel, I miss Israel and I'm heartbroken coz I can't be there and I'm stuck down here? Sorry mate, if that was the case I'd take the first place back to Israel. Don't like to be unhappy. But my question is why are you so bitter and have any qualms with an internet person who you don't know, have never met or talked to, saying that they're feeling at home and loving it? Why does it bug you?​

ro99

New member
Wouldn't we all like to know...

It seems the girl can't help it, mate

forglemmigej

New member
כן, הא?

בדיוק הדגמת שוב מה שהסברתי על המקרים בדנמרק.
בשום מקום לא אמרתי שאת לא צריכה להרגיש בבית באוסטרליה פשוט זה הצחיק אותי ההזדהות הטוטלית עם ההויה שם, שאחרי הכל לא נולדת אליה ולא התחנכת לפיה. למה הדבר דומה שאני אגיד בכל מקום: חרא ישראל COZ דנמרק שולתת!!!!1 ומה בכלל הקשר שאני לא מכירה אותך,מי שכותב במקום ציבורי צריך להיות מוכן לחטוף לפעמים..ולסיום מה הקטע של לכתוב באנגלית? מילא את חולמת וחושבת באנגלית, אבל לכתוב בטח לא שכחת..אבל YEAH מה אני יודעת??

itay82

New member
kan jeg spröge...

אם אולי את שכחת את העברית? דנמרק שולטת... אם כבר. איות זה דבר די חשוב.

Zigi Freud

New member
אם כבר ...

ובד"כ אני נמנע מלהעיר על דברים כאלה בכל פורום שלא יהיה כי אני בטח עושה כאלה בעצמי כל הזמן
אבל מי שמעיר על הצורך בשימוש בשפה העברית מן הראוי שיבדוק את האיות שלו עצמו

Woking

New member
נו, לא הבנתם

זה מין תחכום כזה, בהפוך על הפוך. הדנים קולטים את זה מיד. טוב הם כולם גאונים שם אחד אחד. נילס בוהר כסף קטן. אה כן, והם גם נאים וחטובים. לא פלא שהם התפקדו מיד למפלגה הנאצית. הם בעילית שבעילית של גזע האדונים. אין יותר בלונד מבלונד דני.

White Dragon

New member
I'm getting a headache

Who said I have ההזדהות הטוטלית עם ההויה שם?? I sure didn’t. And that hass something to do with me asking why do you have issues with people you don’t know and have never talked to. Coz you don’t know me, yet you decided that – I have no qualms with you saying your opinions. But that’s not what you’re saying. Time after time you go into forums, sometimes forums that have nothing to do with you, and verbally bash strangers, deciding for them who they are and what they’re like. And why is it like למה הדבר דומה שאני אגיד בכל מקום: חרא ישראל COZ דנמרק שולתת!!!!1 ?? Have a look at the thread. It’s about people feeling at home - in their new country or in Israel. So me coming and writing that I feel here at home as nothing to do with you saying everywhere that Denmark rules and Israel sucks. If you decide to go and criticize people at least try to read what they write, read the thread, and before clicking the ‘send’ button check that what you say actually makes sense and has something to do with what they wrote. And don’t decide for others what they think. Not appreciated. If you’d like a list of things I’m unhappy with in Oz I can provide you with one. I don’t think Australia’s holy and Israel’s a complete shithole. I’ve got my fair amount of criticism for Australia, but it doesn’t mean that I can’t feel at home here and be happy here. ולסיום מה הקטע של לכתוב באנגלית? מילא את חולמת וחושבת באנגלית, אבל לכתוב בטח לא שכחת..אבל YEAH מה אני יודעת?? Man, what do you care???? There was a thread here ages ago that being GAYS OVERSEAS we agreed that we can write in either Hebrew and English in the forum, and I have my reasons to write in English. Now. Why are you so bitter? Why do you criticize others all the time and almost never have anything positive to say? Why do you care about why I write in English, about poor asylum seekers who finally get democracy and can appreciate it, about Israelis or just people feeling different than you, about the shallowness of The L Word although you probably know nothing about the lesbian scene in LA? Get a grip. Have a look at what people wrote in this thread (and many others) as a response to your posts, and think about it. I'm sure it'll make sense at the end.​

forglemmigej

New member
תרגיעי

1. זה דבר ראשון COZ להיות רגשי זה אנרגיה שלילית. 2. אין לי בעיה עם זה שכל אחד יהיה הכי מאושר בעולם מגינאה המשוונית ועד לקטמנדו, זה פשוט מצחיק אותי שבן אדם נמצא במקום מסוים יומיים וחצי וטוען שזה ביתו מאז ומעולם.COZ זוהי דעתי הפרטית ,אינך חייבת לקבל אותה אבל מאידך רצוי שתביני על מה שדיברתי. 3.בתפוז אני יכולה להשתתף בכל פורום החל מטלנובלה בע"מ ועד לתעופה קלה אפילו שאין לי נגיעה אישית לנושא (גם את יכולה) וזה כל היופי באינטרנט COZ זו לא איזה קליקה סגורה אז כדאי שתפנימי. 4.אכן היו מספר הודעות בפתיל אך הן היו רגועות וצנועות מאידך שלך תפסה את עיני במוגזמות שלה .בדרך כלל אני לא שלילית אבל הודעה כמו שלך פשוט דרשה את זה. 5.זה משעשע בעיני שאדם שעברית היא שפת אימו מתנסח באנגלית בפורום ישראלי יהיו סיבותיו אשר יהיו. 6.L WORD היא כולה סדרת טלויזיה ואת מקוה שאת לא חושבת שאנשים חיים ככה באמת
7.באשר לווקינג ורו ,אם הצלחתי לעצבן אותם הרי שהרוחתי את היומית שלי בכבוד. 8.התחלתי ולכן אסיים-לא נראה לי שהבנת בכלל למה התכונתי בתגובות שלי אליך ומאחר שאני לא דוגלת בטחינת מים אפרוש פה.

Nirvana0

New member
פורג', אני מודה ...

זה הולך ונהייה משעשע יותר! קליל כזה, שום דבר לעומק שמצריך חשיבה עמוקה ו/או עמידה בסטנדרטים בינאישיים וחברתיים נפוצים. והאמת, אני לא יודעת מה יצחיק אותך יותר, אדם שגר יומיים וחצי במדינה וכבר מרגיש וקורא לה בית, או כזה שחי במדינה שבה הוא נולד אבל לא מרגיש בבית? אההה וכן, אני בונה רק על דעתך הפרטית! ואודה לך, אם תהיה מדורגת (כמותית). 3.בתפוז אני יכולה להשתתף בכל פורום החל מטלנובלה בע"מ ועד לתעופה קלה אפילו שאין לי נגיעה אישית לנושא (גם את יכולה) וזה כל היופי באינטרנט COZ זו לא איזה קליקה סגורה אז כדאי שתפנימי. 4.אכן היו מספר הודעות בפתיל אך הן היו רגועות וצנועות מאידך שלך תפסה את עיני במוגזמות שלה .בדרך כלל אני לא שלילית אבל הודעה כמו שלך פשוט דרשה את זה. 5.זה משעשע בעיני שאדם שעברית היא שפת אימו מתנסח באנגלית בפורום ישראלי יהיו סיבותיו אשר יהיו. 6.L WORD היא כולה סדרת טלויזיה ואת מקוה שאת לא חושבת שאנשים חיים ככה באמת 7.באשר לווקינג ורו ,אם הצלחתי לעצבן אותם הרי שהרוחתי את היומית שלי בכבוד. 8.התחלתי ולכן אסיים-לא נראה לי שהבנת בכלל למה התכונתי בתגובות שלי אליך ומאחר שאני לא דוגלת בטחינת מים אפרוש פה.

ro99

New member
Think about it, Woking

We have finally found someone whose world revolves around us, whose goal in life is to annoy us! Okay, I admit that life in a Danish backwater doesn't have that much to offer in way of excitement, but nevertheless, I'm deeply honoured. So it wasn't just a delusion - we do rule the world! What shall we do next, then? Conquer space? Decisions, decisions

White Dragon

New member
Whatever

I see listening isn't your strong side, coz your replies have nothing to do with mine. Godd luck with the rest of your life

למעלה