ניהול הפורום

אין טעם בלשתף 300 איש אם הפונט יהיה שחור או

כחול.
אני בטוח שאם לכ"כ הרבה אנשים טוב בפורום של מוסך עם החלטה של רק בנאדם אחד שהוא הבעלים, פה עם 20 דעות נוכל לרצות הרבה יותר אנשים.

בלי שום קשר אנחנו בודקים אפשרות לפגישה פתוחה שכולם מוזמנים אליה בימים הקרובים, שם כל אחד יוכל להביע את דעתו.

vw forever

New member
רועי מה ההבדל אם הבעלות היא אחת או חמש ?

רועי מה ההבדל אם הבעלות היא אחת או חמש ?
כל עוד לא כל החברים שלמו על הבעלות ?

תשאל את החברה ממוסך כמה הדברים השתנו ב7 חודשים של האתר כמה שיפורים נוצרו רק ע"פ הבקשות של המשתמשים
אם היו קוראים לאתר ברוכים הבאים במקום מוסך אז זה היה בסדר ?
ואני באמת מקווה שאתה לא בונה על לרצות 20 איש
כי זה לא חוג בית זה מועדון חברים שיכול להיות גדול מאד
ולא צריך לקנות אותו בשביל לעשות בו משהו פשוט צריך לעשות

אני אשמח לישיבה כזאת אני מבקש אותה כבר שבועות אם לא חודשים עוד לפני המפגש שהיה בחיפה
רק חשוב שאנשים רציניים ישבו שם מכל קצבות הארץ ולא רק אנשי מרכז !

vw forever

New member
אומי אני מעדיף ממשק בלתי תלוי מאשר 20 שאני...

שאני מכיר ולא יהיה לי נעים מהם .

ואני חוזר ואומר מי ינהל שם את העניינים מי שישלם יותר ?
אם אני זוכה בלוטו (למרות שאני בחיים לא ממלא אפילו בבזוקה יוצא לי בלי בדיחה )
אני יכול לקנות את כולכם ?
מה נהייה כאן רמי לוי ?

חבל שאתה לא יורד לסוף דעתי.

הכסף הנדרש כסכום התחלתי ישולם ע"מ לבצע רכישת דומיין, וכל שאר הדברים הרצויים ע"מ לפתוח אתר.
כשהאתר יעלה לאויר, יהיו בו הרבה שינויים שנצטרך לעשות עם הזמן בין אם זה החלטות לא נכונות שלנו או בין אם זה ע"פ חוות דעת של גולשי הפורום.
המשקיעים הראשונים יעשו זאת רק לשם טובת המועדון, שיהיה לנו בית משלנו שיהיה רק שלנו. ובית עולה כסף.
אף אחד לא דורש מכם כסף לקניית הבית, אולי, בבוא היום ידרש כסף בשביל לתחזק אותו.

vw forever

New member
רועי שאתה כותב בית משלנו למי אתה מתכוון ? ל20

רועי שאתה כותב בית משלנו למי אתה מתכוון ? ל20 ששילמו את הכסף ?
ותחזוקה עולה מהיום הראשון .

זה ממש לא רציני
יש לנו בית עם ממשק מעולה עם אפשרויות ניהול אין סופיות פתרונות ויכולת טכנאית מעולה

חבל שהמועדון יהפוך למנייה זה יגמור אותו בשניות

רועי, אני מסכים אתך שפורום פרטי של המועדון הו

אני מסכים אתך שפורום פרטי של המועדון הוא הדבר האידיאלי.

אבל מההבנה הבסיסית שלי בעולם המחשבים והאינטרנט, להעלות אתר סטטי לאוויר שמתעדכן באופן ידני אחת לכמה ימים זה דבר שעלול לעלות כמה אלפי שקלים עד עשר+.

אבל להעלות פורום דינמי שמתעדכן כל כמה דקות ולפעמים גם שניות. זה סיפור אחר לגמרי שדורש תחזוקה שוטפת ולמיטב ידעתי יכול לעלות כמה עשרות אלפי שקלים בשנה.

אבל לבינתיים עד שזה יקרום עור וגידים, צריך להחליט איפה יהיה הפורום של המועדון?? אני לא מוכן שזה ימשיך בשתי פורומים נפרדים ואני בטוח שכולם מבינים למה.

צרייך להחליט ומהר איזה פורום נשאר ואיזה יורד? ואת זה, לא אני ולא אתה יכולים להחליט, צריך לתת לכלל החברים להצביע ולבחור.
אני מתכוון לכבד כל החלטה שתתקבל על סמך הצבעה.

אחרי שיוחלט איזה פורום, אפשר יהיה לבחר מנהלים לפורום ואת יתר בעלי התפקידים ומשם נדאג לכל השאר.

yalonoa

New member
חברים העיניין פשוט מאוד

שכל מי שחושב שמתאים לו שיודיע בשירשור הזה שהוא מעוניין בניהול ואז הנהלת הפורום תחליט מתוך כלל המשתמשים מי ינהל.

אני מעוניין.

vw forever

New member
יילון עם כל הכבוד מה יש לנהל בתפוז ? יש רק 2

יילון עם כל הכבוד מה יש לנהל בתפוז ? יש רק 2 אופציות
או למחוק הודעות או לאחד חוץ מזה מה יש לנהל כאן ?

יאלון, לא נראה לי שאתה מבין את גודל הבעיה. מי

יאלון, לא נראה לי שאתה מבין את גודל הבעיה. מי ינהל את הפורום זו הבעיה האחרונה של המועדון.

סתם מתעקשים לרתום את העגלה לפני הסוסים.

לדעתי במידה והמצב הזה לא יתוקן ולא נאחד את השורות למועדון אחד שיש לו מטרות משותפות אז אפשר לכבות את השלטר גם בפורום וכל אחד יתפזר לביתו.

מה שאני רואה כאן זו מלחמה על שליטה ממניעים של אגו מבלי להתיחס לבעיה ולנסות לתקן אותה.

אני לא רוצה להיות חבר במועדון של: יצחק או של משה או של יוסי או של רועי וגם לא חבר במועדון של יאלון או של עצמי. אני רוצה להיות חבר במועדון החיפושיות של כולם.

אני לא מגיש מועמדות לניהול הפורום. כי לדעתי זה לא רלוונטי כרגע למי יש הרשאות למחוק או לאחד הודעות.

גיא בח

New member
דעה של אחד שאכפת לו

היי כולם.
למי שלא מכיר אותי, אני גיא, סטודנט במשרה מלאה ובעלים של וריאנט ברזיליה בהווה וחיפושית בעבר.
התחלתי לבוא למפגש רמת- גן לפני כשנתיים, והפסקתי לאחר שנה עקב בעיות אישיות ובגלל שהאוטו שלי תקוע בשיפוץ.

יאמר מי שיאמר- איזו זכות יש לך להביע דעה ("מה אתה עשית בשביל מדינה.."), אבל אני מעלה את מחשבותי על הכתב כי באמת עצוב לי לקרוא את מה שנכתב כאן.
כל הדיבורים על מועדון סגור סטייל מועדון החמש הוא קשקוש בלבוש. גם בפעם הראשונה שבאתי למפגש ומאז, תמיד קיבלו אותי בחברות ובסבר פנים יפות, וזה אחד הדברים מיני רבים שאני אוהב במועדון ובנפשות הפועלות בו.

את יוסי ואת דוד (טרנספורמר) אני מכיר רק מאחורי מסך המחשב, ואף על פי כן, אני משוכנע שכוונותיהם טובות ושכונותם לעזור ולתרום גדולה.

אסור להתפלג בשום אופן!
קחו לדוגמא את מועדון אלפא רומאו ששני פלגיו מנותקים ומסוכסכים. רק קבוצה מאוחדת יכולה לבנות משהו בקנה מידה גדול.
הפתרון הטוב ביותר הוא לארגן מפגש פנים אל פנים, בו החבר'ה הותיקים שאולי מרגישים שמושכים להם את השטיח מתחת לרגלים, יוכלי לשטח את טענותיהם ואנשי החידושים והרפורמה יוכלו להעלות את תוכניותיהם לדיון משותף מתוך מטרה אחת משותפת והיא טובת המועדון.

גם הרעיון של מיסוד עמותה וגביית דמי חבר בהחלט בא בחשבון וצריך לדון בו בפורום רחב ככל האפשר. אני באופן אישי הייתי מוכן לתת מכספי.
אני מקווה שנצליח להתגבר על היריבות האישית לטובת המועדון.

גיא

vw forever

New member
ליילון ולכל החברים

תעשו חיפוש בפורום ותראו כמה פעמים דובר על הקמת אתר עצמאי יש אפילו הודעות כאלו מ2003
יילון אתה כתבת בעצמך את זה > ב 1/2012 לפני שבעה חודשים
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=504&MessageId=158829943
ועדיין שום דבר בפועל לא קרה יש רק דיבורים בנושא .
אני מאחל לכם בהצלחה בכל החלטה שתבצעו ,אני לא מוכן לקחת חלק באתר שחלק מחבריו קנו אותו .

אני מאחל הצלחה רבה לכל מי שייקח את ניהול תפוז ומחזק את יידו
בתקווה שבעתיד נוכל לעבוד במשותף

אתר מוסך ממשיך בכל הכוח לשדרג להשתרג ולאגור מידע
הצעתי עדיין פתוחה לכל אחד שרוצה לקחת חלק בעניין .

סוף שבוע רגוע וקר
סעו בזהירות

בברכה:
יוסי דניאל

Dr Bug

New member
סליחה על העיכוב, אבל חייב להביע דיעה!!!

קודם כל אני חייב להתייחס לעובדה שאם יש כל כך הרבה בלאגן סביב ניהול הפורום הזה, תחשבו לכמה אנשים פה ממש אכפת מהמועדון הזה! זה לכשעצמו מחמם את הלב! אבל אני נאלץ גם להתייחס לגועל נפש שהולך פה, למה ליצור שליליות ככה מול חברים שלכם במועדון במקום פשוט להסביר את דעתכם ולהגיע להחלטה משותפת, אחראית ובונה?!
אז נכון, לכל אחד ואחד מהעונים פה בטח היה רגע של הברקה, אבל קשה להתייחס כשמאפילה עליו עקיצה מיותרת שלא מביאה לשום תגובה חיובית (והמבין בטוח מבין, או מבינים במקרה הזה של אירוע רב נפגעים).
אז נכון, כולם צודקים, יש פה אנשים מכל הסוגים:
*אנשים שעושים הכל כדי לקדם את המועדון
*אנשים שעושים הכל כדי לחבל במועדון
*אנשים שעוזרים ככל האפשר
*אנשים שמפריעים ככל האפשר
*חברים חדשים
*חברים ותיקים
*מנהלים לשעבר
*מנהלים לעתיד
*אנשים עם המון זמן לפורום
*אנשים בלי זמן בכלל
*מגבשי דיעות
*משפיעים על הסביבה
*נטמעים בסביבה

אני יכול להמשיך לנצח, אבל המטרה הייתה להבהיר נקודה שלכל אחד ואחד מאיתנו הייתה נקודה בחיים בה הוא נראה לצופים מהצד כמו אחת מהדמויות שכתבתי פה או אחת מאילו שיכולתי לכתוב בהמשך, ולצערי אנו כבני אנוש ממהרים לגבש דיעה על סמך היכרות קצרה זו, ובדיעה זו אנחנו נוטים להחזיק חזק מאוד למרות כל נסיון להוכיח לנו אחרת. אני למעשה מבקש מכל החברים פה כרגע לנסות לקרר עצבים, לשכוח דיעות נמהרות, להכנס למוד של רוגע, הבנה והקשבה ולשתף איתי פעולה במה שיתכן ויהיה נקודת המפנה בין צד מאוד מכוער לבין צד מהיפים בחיינו.
אני מציע שניפגש ביום ושעה כלשהם, מספר אנשים מצומצם ככל האפשר מצד אחד כדי שנהיה פורים ויעילים, אך ללא הגבלה לגבי מי בא מצד שני, כך שכל אחד שבאמת חושב שיש לו מה לתרום למועדון יוכל לעשות זאת כמו שמגיע לו ולא פחות.
לאחר מחשבות רבות תוך לקיחה בחשבון אנשי משפחה, צעירים, חיילים, דיירי חוץ פריפריה (אם אפשר לקרוא לזה כך :) ) וכו', אני מאמין כי אפשר לקבוע ליום שבת, מוקדם יחסית, כדי שרובינו נוכל להגיע, ובשעה שישאר מספיק זמן כדי שכולם יוכלו להביע דעה ולהשפיע על ההחלטות ואף אחד לא ירגיש כי לא נשמעה דעתו. מתנצל מראש לציבור הדתי על ההצעה, מקווה להבנה כיוון שעדיף למנוע מכם אפשרות הגעה ולא לקבוע יום שלא יתאים גם לאנשי משפחות, חיילים, צפוניים, דרומיים וכו.

אני מאוד מאוד מאוד מבקש להתייחס ברצינות להודעה זו, כיוון שאם ימשיך הכיוון הנוכחי אנחנו עלולים למצוא את עצמנו במצב מגעיל יותר וקשה הרבה יותר לתיקון.

המון תודות למשקיעים שקוראים עד הסוף. מקווה רק לטוב.

אוהב המון בכל מאודי,

בני נעם,
החבר הראשון במועדון החיפושיות ומייסד העמותה של מועדון רכבי החיפושיות בישראל

Dr Bug

New member
סליחה, מספר הבהרות...

1. השבת היא רק הצעה שלי, לא קבעתי מתי נפגשים ואם בכלל, נתון להחלטה משותפת של כל מי שמעוניין להשפיע.
2. את פורום החיפושיות הקים במקור חבר יקר בשם יוסי סימה, שלצערינו הרב נמשך לעולם מוטורי אחר כרגע, הפורום שלו נפל עקב טעות תכנות קטנה ואז דרור Z היקר הציע ליוסי להקים פורום בתפוז ושניהם ניהלו אותו (גם נעלם אחרי מכירת חיפושיתו, היא לעומת זאת עדיין איתנו :) ), בשלב כלשהוא קובי קיבל את ההנהלה ומאז הסיפור ידוע לותיקים ולמתעניינים.
3. את האתר המקורי שלנו BEETLE.CO.IL הקים יוסי סימה כפרוייקט ללימודים ואני בדיוק באותו הזמן הקמתי את מועדון החיפושיות, כל זאת מעט זמן אחרי שהכרנו, אי שם בתחילת שנת 2001.
4. את העמותה הקמנו אחרי שחבר יקר בשם גידי אשכנזי (אדם דגול, מורשת גדולה, כבר לא איתנו לצערי הרב) הציע למסד את האהבה הזו, אך אני חייב להודות כי עליה וקוץ בה, הקמת העמותה הכניסה יותר מדי דיבורים על דמי חבר, מי שילם ומי לא, קנייה מרוכזת של מצרכים לטיולים שבסופו של יום השאירה חלק מאיתנו מממנים אחרים, מה שגרם לנו להקפיא את הרעיון עד ליום בו יהיה לנו זמן וסבלנות להתמודד עם זה.

אם יש למישהו עוד סימן שאלה לגבי העבר במועדון אשמח לענות, למרות שאף אחת מעובדות אילו לא מקנה לאף אחד זכות החלטה עודפת על אחר, אבל כמו שאמר פעם איש חכם: כדי להתקדם לעבר העתיד, צריך לחיות את ההווה ולא לשכוח את העבר! או משהו כזה... :)

מקווה שנגיע למקומות הנכונים ללא התלקחויות מיותרות, ואולי יום אחד כולנו גם נכיר מספיק אישית כדי להבין שאין אנשים רעים במועדון שהוקם סביב החיפושיות, כיוון שלא ברור לי מדוע, אבל מנסיון של אינספור שנים, הרכב הזה מושך אליו את הטובים ביותר.
שוב, סליחה על החפירה,
בני

למעלה