סליחה על העיכוב, אבל חייב להביע דיעה!!!
קודם כל אני חייב להתייחס לעובדה שאם יש כל כך הרבה בלאגן סביב ניהול הפורום הזה, תחשבו לכמה אנשים פה ממש אכפת מהמועדון הזה! זה לכשעצמו מחמם את הלב! אבל אני נאלץ גם להתייחס לגועל נפש שהולך פה, למה ליצור שליליות ככה מול חברים שלכם במועדון במקום פשוט להסביר את דעתכם ולהגיע להחלטה משותפת, אחראית ובונה?!
אז נכון, לכל אחד ואחד מהעונים פה בטח היה רגע של הברקה, אבל קשה להתייחס כשמאפילה עליו עקיצה מיותרת שלא מביאה לשום תגובה חיובית (והמבין בטוח מבין, או מבינים במקרה הזה של אירוע רב נפגעים).
אז נכון, כולם צודקים, יש פה אנשים מכל הסוגים:
*אנשים שעושים הכל כדי לקדם את המועדון
*אנשים שעושים הכל כדי לחבל במועדון
*אנשים שעוזרים ככל האפשר
*אנשים שמפריעים ככל האפשר
*חברים חדשים
*חברים ותיקים
*מנהלים לשעבר
*מנהלים לעתיד
*אנשים עם המון זמן לפורום
*אנשים בלי זמן בכלל
*מגבשי דיעות
*משפיעים על הסביבה
*נטמעים בסביבה
אני יכול להמשיך לנצח, אבל המטרה הייתה להבהיר נקודה שלכל אחד ואחד מאיתנו הייתה נקודה בחיים בה הוא נראה לצופים מהצד כמו אחת מהדמויות שכתבתי פה או אחת מאילו שיכולתי לכתוב בהמשך, ולצערי אנו כבני אנוש ממהרים לגבש דיעה על סמך היכרות קצרה זו, ובדיעה זו אנחנו נוטים להחזיק חזק מאוד למרות כל נסיון להוכיח לנו אחרת. אני למעשה מבקש מכל החברים פה כרגע לנסות לקרר עצבים, לשכוח דיעות נמהרות, להכנס למוד של רוגע, הבנה והקשבה ולשתף איתי פעולה במה שיתכן ויהיה נקודת המפנה בין צד מאוד מכוער לבין צד מהיפים בחיינו.
אני מציע שניפגש ביום ושעה כלשהם, מספר אנשים מצומצם ככל האפשר מצד אחד כדי שנהיה פורים ויעילים, אך ללא הגבלה לגבי מי בא מצד שני, כך שכל אחד שבאמת חושב שיש לו מה לתרום למועדון יוכל לעשות זאת כמו שמגיע לו ולא פחות.
לאחר מחשבות רבות תוך לקיחה בחשבון אנשי משפחה, צעירים, חיילים, דיירי חוץ פריפריה (אם אפשר לקרוא לזה כך

) וכו', אני מאמין כי אפשר לקבוע ליום שבת, מוקדם יחסית, כדי שרובינו נוכל להגיע, ובשעה שישאר מספיק זמן כדי שכולם יוכלו להביע דעה ולהשפיע על ההחלטות ואף אחד לא ירגיש כי לא נשמעה דעתו. מתנצל מראש לציבור הדתי על ההצעה, מקווה להבנה כיוון שעדיף למנוע מכם אפשרות הגעה ולא לקבוע יום שלא יתאים גם לאנשי משפחות, חיילים, צפוניים, דרומיים וכו.
אני מאוד מאוד מאוד מבקש להתייחס ברצינות להודעה זו, כיוון שאם ימשיך הכיוון הנוכחי אנחנו עלולים למצוא את עצמנו במצב מגעיל יותר וקשה הרבה יותר לתיקון.
המון תודות למשקיעים שקוראים עד הסוף. מקווה רק לטוב.
אוהב המון בכל מאודי,
בני נעם,
החבר הראשון במועדון החיפושיות ומייסד העמותה של מועדון רכבי החיפושיות בישראל