ניהול הפורום

vw forever

New member
רלוונטי בדיוק כמו כל אתר אחר וחבל ש ...

שאנשים לא קוראים את ההודעות עד הסוף .

אני הבעתי את דעתי בנושא ומאחל לכל מי שמבצע צעד לטובת חברי המועדון שיהיה בהצלחה .

בברכה
יוסי דניאל

רובאן

New member
איך הגעתה לזה שהוא לא

רלוונטי? עשיתה הצבעה? שאלתה מה רוצים אחרים? או שפשות זה מה שאתה רוצה. אם כן , זה נקרא דיקטתורה באולם הגדול. בוא נלך על דמוקרטיה, זה הרבה יותר נחמד. או שלא מתאים לך שאחרים רוצים שונה ממך?

אני רוצה להשמיע את דעתי ברשותכם

קודם כל השרשור הזה מראה שיש פה חבורה של אנשים שאכפת להם וזה כבר משהו!

לתפוז היה לובי של אנשים שבראשם עמד בן אדם שלדעתי הניעו אותו מניעים של יוקרה אישית והיה מתנהל בצורה סלקטיבית כלפי מכרים שלו , אני לא בא לשפוט אותו כי אני לא הייתי בנעליו !
לדעתי (והיא לא מהיום אלה מאז ומתמיד) תפוז ממשק לא טוב ואין מה להישאר פה , בייחוד עכשיו שהם מתכוונים למנות פה מנהל רק עפ"י כמות ההודעות שלו בחודשים האחרונים, אז מי שזה לא יהיה שיסכים לנהל כאן שייקח בחשבון שכשהוא יתמנה למנהל הוא יהיה מזוהה עם היחס הבזוי של תפוז (ואני מתכוון לפניה והסירוב של ילון אליהם) וכנראה יהיה שרוף בפני המון חברי מועדון.

בנוגע לפורום מוסך , עם כל הכבוד והערכה ליוסי ולרצון שלו להרים פורום שהוא אלטרנטיבה לתפוז , הפורום שהוא הקים הוא פורום פרטי בדיוק כמו פורום תפוז ולכן גם הוא אינו רלוונטי.

ולכן עלינו להחיות את העמותה לגבות דמי חבר , ובעזרתם לתחזק פורום שהוא בבעלות העמותה וחבריה.

אומי5

New member
תפוז מוסך ומה שבניהם

תפוז רע, אחת ההוכחות לזה הוא המצב היום, שאנחנו לא באמת יכולים לבחור מנהל שטוב למועדון, אלא תלויים בהחלטת תפוז.

זו הסיבה שמוסך מפחיד כאן את החבר'ה (לדעתי), זה שוב פורום שלא בידיים שלנו, יכול להיות שהיום ליוסי יש שם יד חופשית, ויכול להיות שזה יהיה ככה גם חמש שנים, אבל בסופו של דבר כשיגיע ניגוד אינטרסים בניינו לבין בעלי האתר, נהייה בבעיה.

לכן אנחנו חייבים אתר משלנו, אנחנו חייבים מישהו שיקים אותו ויתחזק אותו. השאלה היא מה עושים עד שיגיע האתר הזה.

לדעתי האישית יש כמה דברים שחייבים להיות מוסכמים :
1. המטרה העליונה שלנו מבחינת פורום ואינטרנט היא אתר פרטי שלנו.
2. כל פורום הוא זמני עד להגשמת המטרה.
3. אף אחד לא מכריז על פורום חדש למועדון על דעת עצמו או שני חברים, המצב היום הוא שבנסיון לשפר נוצר פיצול רע מאוד.
4. מי שרוצה לפעול שיהיה מתואם עם מספר חברי מועדון, כשיוסי פעל (וברור לי שרק מכוונות טובות) הוא פעל בלי לדעת מה כבר נעשה לפני, וזה חבל, יש היסטוריה למועדון יש ידע מצטבר, ויש דברים שנעשו שאפשר להשתמש בהם או ללמוד מהם.

בכל מקרה לא מתקבל על הדעת שחצי מועדון עובר פורום, רוצים לעבור? רוצים להקים? אחלה אבל בתיאום, נוצר מצב שהושקעה עבודה רבה, אבל על מקום שחלק נכבד מהמועדון לא רוצה מסיבות מאוד מוצדקות (עצמאות למשל). המועדון לא ישאר במוסך רק בגלל שיוסי השקיע שם (בלי לזלזל לרגע בהשקעה), המועדון יבחר את הפתרון המתאים ביותר למועדון.

אתה צודק שיש היסטוריה ויש ידע אבל הוא נשטף ול

אתה צודק שיש היסטוריה ויש ידע אבל הוא נשטף לו במורד הזרם ולא ניתן לתעד אותו בנהר ההודעות של תפוז. הכל נדחף כלפי מטה.

כמה פעמים ראיתם את התגובה "החומר נטחן דקדק" ?? והבן אדם לא הבין מה רוצים מהחיים שלו?? זה בגלל שלא רואים את ההודעות הישנות.

תראו כמה אינפורמציה נצברה ותועדה מאז שפורום מוסך קיים. שירשורים של שיפוץ מנועים מתועדים לפרטי פרטים ומצולמים בצורה ברורה שלא מביישת את טובי הפורומים בעולם.

אני בטוח שיש גם כאן בתפוז אנשים מהותיקים ששיפצו מנועים ומכוניות לפרטי פרטים בקצב שאני מחליף גרביים אבל כל החומר הזה נעלם ולא רואים אותו. לא חבל ???
רועי, בני, ועוד רבים וטובים, תארו לכם אילו כל הידע שלכם והתשובות שנתתם כאן בפורום ב8 שנים שהוא קיים היו מתועדות בצורה טובה והידע היה עולה על כתב + תמונות ?
יכולתם לכתוב כמה ספרים עד היום.
שוב, לא חבל על כל המאמץ?

לגבי אלטרנטיבה של פורום בלתי תלוי ששייך למועדון בלבד יש לי רק להגיד: איננשאאלהה!! איפה הוא ?? ומי יממן אותו ??

אומי5

New member
אני אסביר את עצמי

דברתי על ידע של עבודה מול גורמים, אני בעבר פניתי למספר אתרים, רם בעבר בנה ממשק שלם שנגנז לצערי.
יש אמת בדבריך, אבל לא על זה דיברתי.

לגבי אתר משלנו, אנחנו נממן אותו, החברים במועדון. מי שבאמת אכפת לו יסכים לשים כמה שקלים.

vw forever

New member
אומי רעי רם יילון וכל החברים

קצת חידוד הדברים והצבתם במקום

לפני מוסך אני ביצעתי סקר שוק לא קטן ופניתי ללא מעט אתרים ביניהם מובחרים כמו קארספורום
שדרך אגב יש בו יותר בעלי VW אספנות ממוסך ותפוז יחדיו והוא גם אתר פרטי ומסחרי מלא .
ואף אחד לא נתן לנו יד תמיכה ועזרה כמו מוסך והבעלים רפי לין .
רפי שלעצמו חובב רכב אספנות והוא נתן לנו יד חופשית לחלוטין בניהול הפורום והממשק בתוכו
במידה ותרצו לשמוע זאת גם ממנו הכל אפשרי ניתן לרכז ישיבה מסודרת לנושא .

מטרת האתר הייתה לקדם את המועדון צעד קדימה אני לכשעצמי לא התכוונתי לנהל אותו באופן מלא אלא לתת לקובי את התמיכה הראשונית ולתת לעגלה להמשיך להתגלגל .
מיומו הראשון של הפורום קיבלתם אתם הודעה מסודרת על אופציות הניהול באתר מוסך ועל הזמנה להיות בעלי יכולות ניהול וכניסה לפורום הניהולי ,
מה שלא קרה דאז וזה לא משנה ולא נחזור אחורה אבל עדיין הכול פתוח ואתם מוזמנים כתמיד .

אתר פרטי הוא טוב ויפה במידה וגם קונים ממשק שעלותו לא קטנה לניהול פורומים ,בנוסף יש את כל נושא הגבייה
ביקשתי שתעלו סקר ותראו כמה אנשים מוכנים לשים פה סכום שלא עולה על 100 שקל תבדקו לאיזה סכום תגיעו
וזאת רק בשנה הראשונה ומה יקרה שלא תצליחו לגייס כסף בשנה שלאחר אז ? הכל ייסגר ?
תבדקו מול מועדונים אחרים שניסו את הדבר כמו מועדון פיאט למשל אספו סכום מצחיק של 50 שקל מהחברים ומה קרה
10% אולי שילמו כל השאר התנדפו .
בעידן של היום אף אחד לא ישלם כסף בכדי להגיב או לצפות בפורום בדיוק כמו שהיום אף אחד לא ישלם על מייל כמו GMAIL ועוד ...

דבר נוסף לגבי מה שאומי כתב
אף אחד כאן לא עשה משהו באופן עצמאי מוסך נפתח בתאום מלא של קובי וחלק מהדברים כמו פורום הניהול היו הרעיונות שלו ורעיון מצוין לדעתי

כמו שכתבתי באחת ההודעות בין הרצון לאפשרי יש הרבה דרך ובאמת ובתמימים אני מאחל לכם הצלחה בכל דרך שתתרום למועודון כמועדון חברים .

בברכה :
יוסי דניאל

אומי5

New member
מספר דברים

יוסי ברור שהכל מכוונות טובות, וברור לי שחשבת שקובי משתף אותנו.

קארספורום הוקם ע"י חובבי רכב למטרת התחביב, זה שאולי הוא התחיל להרוויח מבאנרים זה נחמד אבל לא הופך אותו למסחרי. (ובמקרה הזה יש לי מידע פנימי מאוד).

מה שכתבתי בהודעה האחרונה שלי, מדבר בדיוק על זה שפנית לקארספורום, זה רעיון מעולה, אבל אם לפני הפניה היית מדבר איתנו הייתי מספר לך מה כבר הציעו לנו שם, ומה לא ולמה לא.

דבר אחרון להודעה זו, לא מעניין אותי כמה VW יש, אלא כמה מהם רוצים להיות במועדון, חברי מועדון החמש שמחזיקים גם VW ימשיכו להיות שם, ואלי יקפצו לבקר, הT1 (ספליט) שעקפתי באיילון השבוע והזמנתי למפגש לא מעוניין, הרכב הוא בכלל פרסומת נוסעת. הזוג שבא לשווק את העסק שלהם עם הבאסים לפני חודש לא יהיו חברי מועדון, הם באו בשביל העסקים, אתה לא מעניין אותם. אז שוב, השאלה היא כמה רוצים להיות חלק לא כמה יש להם VW.

vw forever

New member
קארספורום מסחרי לחלוטין והם לא ירקו לכיוון..

לכיוון שלנו בכלל .

מאז שאני ידוע מזה שאתם לא עודכנתם בכול אני דואג לעדכן את בני בכל דבר חדש תבדוק אתו כמה פעמים ביקשתי שיחה של כולם יחד

מה שכתבת לגבי "לא מעניין כמה VW יש " רק מראה את הדבר ההפוך
המועדון צריך יכולות לאגד את כולם יחדיו במידה ותפתחו עכשיו עמותה ואתר ותגבו כספים ונגיד ואני מגזים לדעתי אבל רק סקר יוכל
להוכיח את זה הצלחתם לגייס 50 איש שתרמו 5000 שקל אז מה ייצרת ?
ייצרת מועדון של 50 איש נכון יש לו אתר הוא עמותה הוא ממציא קבלה על כל סכום שהוא מוציא או מוציא קבלה לכל משלם
אבל מה יצרת ? מיני מועדון של 50 איש ?

אני חוזר ואומר המועדון הזה יכול להיות המועדון הגדול בישראל ! ומה שאתם מנסים כרגע לייצור היינו מועדון קטן לבעלי יכולת
תראה מה קורה במועדון החמש ? זה מה שאנו רוצים ? אני לא חושב ,אני מקווה שאני לא טועה .

אומי5

New member
תכריח אנשים להצטרף?

לא כולם רוצים להיות במועדון, זה לא עוזר לי שיש להם VW, הם לא רוצים, יש אנשים שזה פשוט לא מעניין אותם להיות המעדוני רכב, או בגלל שמבחינתם זה פשוט רכבם יומיומי (הולכים ונעלמים) או בגלל שזה עסק, או בגלל שפשוט לא בא להם.

אותי מעניין מי שרוצה להיות חלק לא מי שצריך לשכנע אותו.

k0biX1303

New member
אומי מי זה אותנו??? ומי זה איתנו?

אתה עם כל הכבוד שיש לי אליך אם לא היית במרחק יריקה מהמפגש מה הקשר שלך למועדון ?? ומי זה אנחנו שאתה מדבר בשמם? שאני התחלתי לסוע וכן אני מתגאה בזה מחדרה למפגש במשך כ7 שנים תמימות לא אתה לא ילון לא רועי ולא אף לא אחד היה מגיע .אף לא אחד יבוא ויגיד שלי לא אכפת מהמועדון (היה אכפת) .כולכם כולל כולם שתקתם במשך שנים עם כל צעד שניסינו לעשות
כשמישהו לקח יוזמה והניע משהו כולם התעוררו והחליטו לתרום מזמנם ומכספם פתאום..
אני ראיתי אנשים שהגיעו נעלמו חזרו ואני מבטיח לכם שיעלמו שוב .. כל אחד ימצא את סיבתו היא ויעשה מה שהוא עושה הכי טוב.. לדבר ולקשקש ולהבטיח .
מספר האנשים שבאמת אכפת להם מהמועדון וחובת ההוכחה לא צריכה לבוא עליהם הוא קטן מאוד כל השאר דיבורים דיבורים .חצי אם לא יותר מהאנשים שמשתתפים בדיון הזה לא יהיו בעוד מספר חודשים.
יוסי היקר לך עם הלב שלך שלא תעז להפסיק לעשות למען קהילת מקוררי האויר בארץ אף פעם אל תשכח הקהילה הזו לא מתחילה ונגמרת ב 6 שמתהגים בדיוק כמו שהם טוענים שאני התנהגתי...
אני קורא את על מה שכותבים ושוב בגלל ההכרות העמוקה שלי עם כל אחד מהכותבים אני מרשה לעצמי לחשוב ולרשום מה שאני רושם . על רובכם הם יכולים לעבוד אבל לא עלי .
.

אומי5

New member
כולם יודעים

שמעולם נקפתי אצבע למען המועדון, לא תרמתי דבר, לא זמן ולא מאמץ, ולכן דעתי מיותרת.

אני מבקש ממך להתעלם מההודעות שלי, כי גם ככה אני בטח יעלם תוך חצי שנה.

יוסי היקר.

אנחנו לא דוגמא לשום מועדון.
האנשים שאני מכיר במועדון, ואני לא צריך יותר מ10 אנשים בתור התחלה מוכנים להשקיע 1000 שח לאדם. כן סכום של כ-10,000 שח
כסף לא מרטיע פה אף אחד,
אנחנו חיים את הרכב הזה הרבה יותר ממה שאתה מסוגל להעלות על הדעת.
אז כסף יש, כבר נאספו בעבר סכומי כסף גדולים שהושקעו בדברים הלא נכונים, לכן הפעם אנחנו נהיה זהירים יותר, ואיטיים יותר.

נכון להרגע אנחנו לא רואים לנכון לקחת כסף מכל בעל חיפושית למרות שאנחנו לא פוסלים אפשרות זו.

כולנו אנשים טכניים, מכונאים חשמלאים וכ'ו, בניית אתר זה לא הצד החזק שלנו, אבל כמו שאנשים באים אלינו שנסדר להם את הרכב תמורת כסף, נלך אנחנו לבנאדם שבונה אתרי אינטרנט שיבנה לנו פורום תמורת כסף.

יום טוב.

vw forever

New member
רועי אתם יוצרים מועדון רק לבעלי יכולות וזה

הכי הכי גרוע

תקרא את מה שכתבתי אחד מעל המודעה שלך .

איזה יום טוב תראה מה הולך בטלוויזיה איזה אסונות נופלים על המדינה שלנו
אנשים מתפוצצים בטיול משפחות .עצוב .

לא יהיה שום תנאי להשתתפות באתר.

כל גולש יוכל להשתתף בו מבלי להשקיע אגורה.
מי שישקיע את הכסף זה אנחנו, החברים שהקמנו את המועדון, לטובת הכלל.
יש לנו גרעין חזק שיהיה מוכן להשקיע את הכסף רק לטובת הכלל, אף אחד אחר לא יהיה חייב, ולא ידרש לשלם סכום כזה.
אם בבוא היום נחליט לגבות תשלום מכל גולשי האתר התשלום יהיה נמוך בהרבה ממה שאנו מתכננים להשקיע בהתחלה.

רועי אני בטוח שזו לא הכוונה שלך. אבל נוצר רוש

רועי אני בטוח שזו לא הכוונה שלך. אבל נוצר רושם כאילו אתם מתכוונים לקנות את המועדון בכסף.

רק הגרעין החזק שיהיה מוכן להשקיע את הכסף = רק הגרעין שישים כסף יחליט מה טוב לכולם ??

לא עדיף לעשות הצבעה דמוקרטית ולתת ל כ 300 מחברי המועדון להחליט מה טוב להם ומה לא ???

אומי5

New member
בכל מקרה כולם יוכלו לגלוש באתר

אם היית יודע כמה אני ורועי מדברים היום היית נגנב, אני לא יכול לדבר בשמו כי כרגע אננו לא לגמרי מסכימים, אבל אני בטוח שהוא לא שוקל אפילו אתר סגור.
האתר יהיה פתוח לכולם.

vw forever

New member
אומי אבל היום גם כולם יכולים לגלוש במוסך אז..

אומי אבל היום גם כולם יכולים לגלוש במוסך אז מה ההבדל ?

ההבדל שאתה מציין שהוא בבעלותנו בטל בשישים כי הוא לא בבעלותנו אלא בבעלות האנשים ששמו עליו את הכסף
ומה שאתם עושים בעצם זה קונים את המועדון בכסף
ומי ינהל אותו זה ששם את רוב הסכום ? ואם אחד התורמים ירצה לפרוש אז ? הכול ייפול ?

למעלה