נחשו מה

מה תירוץ ?!

לא רוצה לא צריך למה להיעלב לא בא לה לא תעשה אני אוהבת שאלונים !!! במיוחד בעברית זסה חמוד...כיף שאנשים בכלל קוראים את זה זה שאלות מעולה!

kokain1

New member
חעחוי

בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
אורגיה?
הומואים?
(לשילטון) תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר?
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?
שכבת עם בן/ת מינך?
שכבת עם בן/ת המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
בגדת באמון של מישהו?
בגדו באמון שלך?
רצית/ניסית להתאבד?
עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?
כמה...: שנים את/ה חי/ה? 13 בתים עברת? 3 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 פעמים התאהבת? 1000000000000000000 חברים/ות היו לך? אממ.. אני אמורה ליספור כמה היו לי?
זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שבוע?! מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? נשיקה למרות שחיבוק יותר חמוד
הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטביעות ערסים או חנונים? ערסים חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה (חג המולד נחשב?) אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- אני דתיים- אני בית ספר- יום רע ישראבלוג- ישראשמוק מה?
ערפאת- ברוך שפטרנו! טלויזיה- חינוכית 23 אהבה- סקס מוות- איידיס איידס- מוות מתנחלים- מלשנים ורוד- בנות חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - אני אני אוהב/ת... - את עצמי אני שונא/ת.. – בצפר הלוואי ש... – חבל ש... – אני צריכ/ה... - מי/מה האחרון: סרט שראית? "מאניה" שיר ששמעת? פעם שבכית? פעם שצחקת? כל יום
דיסק שקנית? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? חעח יאללה אין לי כוח לענות על כולם

rock devil

New member
הנה התשובה שלי

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? בעד הומואים? לא איכפת לי תוכנית ההתנתקות? מה זה? סקס בגיל צעיר? בעד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? כן בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 בתים עברת? 3 פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודע פעמים התאהבת? 2 חברים/ות היו לך? 3 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שנתיים מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל אסוציאציות: ציצים- זה טוב דתיים- מה איתם? בית ספר- משעמם ישראבלוג- מה עם זה? ערפאת-יופי שימשיך כך... טלויזיה- רק למקרי חירום של שיעמום אהבה- יש לי וזה טוב מוות- מפחיד ומדכא איידס- מדכא מתנחלים- מעצבנים ורוד- הומו חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - הוא אני אוהב/ת... - רוק אני שונא/ת.. – אופרה הלוואי ש... –אני יהיה גיטריסט מצליח חבל ש... – יש פיגועים אני צריכ/ה... - להשתין מי/מה האחרון: סרט שראית? שליחות קטלנית 3 שיר ששמעת? beloverd of broken dreems-green day פעם שבכית? הרגע כששמרתי אפצ'י בפנים אז יצאו לי דמעות פעם שצחקת? עכשיו בן דודה שלי הצחיק אותי למוות דיסק שקנית? מרילין מנסון-לסט וי פוגט מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?לא זוכר

למעלה