נחשו מה

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gifאם מישהו קורא...

בעד/נגד: סמים? קלים סיגריות? לא אכפת לי אורגיה? לא ממש הומואים? כן תוכנית ההתנתקות? כן סקס בגיל צעיר? כן אם צעיר זה לא 8 האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא בדיוק אבל הגענו למצבים אינטמיים שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? למזלי לא תפסו אותי... התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? נראה לי שכן... בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? ... יש באמת צורך לענות? כן פעמיים לניסיון... עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 ושלושה ימים בתים עברת? 3 פעמים נשבר לך הלב? המון פעמים שברת לאחרים את הלב? אני מקווה שלא עשיתי את זה בחיים פעמים התאהבת? 3-4 חברים/ות היו לך? לא רציניים היו מספיק זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חודש. הלו אני בת 15 כולה. מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? לא יודעת נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? איכס ערסים או חנונים? חנונים עדיף... חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה - יותר חופש אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- בוסקילות דתיים- סבא בית ספר- רע ישראבלוג- שי\בר ערפאת- מת טלויזיה- שיעמום אהבה- אכזבה מוות- שיבוא איידס- שלא יבוא מתנחלים- ...דפוקים ורוד- טוב?.. חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - גת אני אוהב/ת... - מישהו אני שונא/ת.. – מישהו הלוואי ש... – הכל יגמר חבל ש... – לא נגמר אני צריכ/ה... - לגמור [לא נשמע טוב] את החיים מי/מה האחרון: סרט שראית? ג'אקאס שיר ששמעת? אנטייטלד פעם שבכית? כמה ימים פעם שצחקת? כמה שנים דיסק שקנית? סימפל פלאן החדש מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? עידו...

NoY182

New member
>>>

בעד/נגד: סמים? תלוי חח סיגריות? לא אורגיה? לא אכפת לי הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות? לא אכפת לי סקס בגיל צעיר? ממ תגדירו צעיר. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? חח כןןן גנבתי ארטיק התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? כן בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? כן... עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן. יותר מדיי דברים. כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14 וכמה חודשים בתים עברת? 1 פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? 3 לפי מה שאני יודעת פעמים התאהבת? 3 חברים/ות היו לך? 4 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 5 חודשים ושבוע מה עדיף: ניו יורק או פריז? ממ לאדעת בנים או בנות? תלוי מתי נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? לא זה ולא זה ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? קשה.. אסוציאציות: ציצים- !?!?!? דתיים- השכנים בית ספר- זין ישראבלוג- יומן?! ערפאת- טוב שהוא מת טלויזיה- ... אהבה- מוות מוות- מוות איידס- מוות מתנחלים- לאדעת ורוד- פרחות/פקצות חול- בלעכס השלמות: אני הוא/היא... - השולטת עם ת' [שולתת] אני אוהב/ת... - את החברים שלי אני שונא/ת.. – את העולם הלוואי ש... – השאלון הזה היה נגמר כבר חבל ש... – השאלון הזה עוד לא נגמר אני צריכ/ה... - לסיים את השאלון הזה מי/מה האחרון: סרט שראית? לא זוכרת שיר ששמעת? meet my maker - gc פעם שבכית? אתמול פעם שצחקת? היום דיסק שקנית? משקאות חרפים - שייגעצ מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? חברה שלי

midnight dragon

New member
נממ.. שלי../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
אורגיה? תהנו הומואים?
תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר? תלוי כמה צעיר.. חח האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?
שכבת עם בן/ת מינך?
שכבת עם בן/ת המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
בגדת באמון של מישהו? מקווה שלא.. בגדו באמון שלך? יכול להיות.. רצית/ניסית להתאבד?
עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? בערך.. בעע כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14 וחצי בתים עברת? אמממ רגע אני אספור
9 בתים בסך הכל
פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? אממ.. 1? פעמים התאהבת? לא יודעת.. חברים/ות היו לך? 3 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חודשיים וקצת מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז, כי שם אני אוכל ז'ה פארל פרנסיס עם האנשים
בנים או בנות? תלוי מתי ומי.. נשיקה או חיבוק? תלוי מתי ומי.. חח הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים אני שונאת ערסים.. פשוט שונאת אותם חמוץ או מתוק? חמוץ-מתוק
חנוכה או פורים? גם וגם?
אש או מים? אששש ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- בנות? דתיים- חילוניים בית ספר- מחר ישראבלוג- בלוגים ערפאת- מת, חיבור בהבעה.. בעע טלויזיה- האמת שהדבר הראשון שעלה לי בראש היה טלאטאביז.. חחח אהבה- חרא מוות- יבוא איידס- רע מתנחלים- דפוקים (וסליחה לכל החושבים אחרת) ורוד- איכס חול- שעון חול.. מה שמזכיר לי את רייסטוש
השלמות: אני הוא/היא... - אני.. הדר.. חח אני אוהב/ת... -
אני שונא/ת.. – לאהוב הלוואי ש... – מישהו מסויים היה אוהב אותי.. חבל ש... – הוא לא אני צריכ/ה... - לנגן בגיטרה
מי/מה האחרון: סרט שראית? אממ.. גוטיקה נראה לי שיר ששמעת? אממ.. סאם 41 פעם שבכית? שרק יורדות דמעות בלי לבכות זה נחשב? אם כן אז היום.. חח פעם שצחקת? היום דיסק שקנית? יוסלס איידי מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? הו..

../images/Emo79.gif אוֹ, שאלונים אני אוהבת ../images/Emo8.gif

וגמככה אני אוכל להכיר פה ת'אנשים..
בעד/נגד: סמים?
נגד סיגריות?
נגד הומואים?
אממ...בעד..כאילו, לא מפריע לי בכלל..לא הומופובית.. תוכנית ההתנתקות?
לא'דעת סקס בגיל צעיר?
מישרוצה-שיהיה לו בכיף.. לי לא מתאים. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?
לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?
לא ממש..לא צרפתית.. שכבת עם בן/ת מינך?
לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך?
לא הגשת מבחן ריק?
בוחן
נתפסת בגין עבירה פלילית?
לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
אממ..לא שזכור לי בגדת באמון של מישהו?
לא! בגדו באמון שלך?
כע! רצית/ניסית להתאבד?
רציתי...לא ניסיתי. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?
כע כמה...: שנים את/ה חי/ה?
15שנים, 8 חודשים ויום
בתים עברת?
אף אחד
פעמים נשבר לך הלב?
1 פעמים שברת לאחרים את הלב?
2 פעמים התאהבת?
1 חברים/ות היו לך?
אממ...3-4 אבל לא ממש רציניים זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך?
שנה וחודש מה עדיף: ניו יורק או פריז?
ניו-יורק בנים או בנות?
תלוי למה..חח..לקשר רומנטי-בנים נשיקה או חיבוק?
אממ..שניהם
הארי פוטר או שר הטבעות?
לא ולא ערסים או חנונים?
חנונים! חמוץ או מתוק?
מתוק חנוכה או פורים?
פווווווריםםםםםם, יומולדתתתתת
אש או מים?
מים ישראל או חו"ל?
אממ..חו"ל, נראלי.. אסוציאציות: ציצים-
דתיים-
בית ספר-
איככככככ ישראבלוג-
ערפאת-
מת
טלויזיה-
דבר טוב אהבה-
זה כואב
מוות-
יותר כואב! איידס-
הרבה יותר כואב! מתנחלים-
לא'דעת ורוד-|
איכ חול-
ים השלמות: אני היא... -
גלי, בת 15 וחצי, אוהבת מאודדד מוזיקה
, לישון
ולרקוד אני אוהב/ת... -
^ אני שונא/ת.. –
ביצפר, ערסים, פרחות, פקאצות, שמפריעים לי לישון.. הלוואי ש... –
לא יהיה יותר ביצפרררר... אחח, איזה חלום חבל ש... –
יש ביצפר
[חח...סתם, נסחפתי..] חבל ש..יש אנשים מפגרים בעולם הזה
אני צריכ/ה... -
לסיים ת'פאקינג עבודה ברדיוו
אווף
מי/מה האחרון: סרט שראית?
"תומר והשרוטים" שיר ששמעת?
ד"ר קספר - תראו אותי פעם שבכית?
אממ...נראלי שביומשישי שעבר..לא נראה לי שבכיתי עוד מאז.. פעם שצחקת?
לפני איזה חצי שעה.. דיסק שקנית?
נירוונה
מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?
אממ..אהבה רצינית?.. לא'דעת זה היה מזמן.. ואם לא רצינית ממש, בקטע של רומנטיקה, אז לחברה..

../images/Emo95.gif

בעד/נגד: סמים? לא... סיגריות? לא... אורגיה? ממש לא.... הומואים? למה לא?? תוכנית ההתנתקות? בעעע...לא מזיז לי... סקס בגיל צעיר? ממש לא
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא... התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? גמלא... שכבת עם בן/ת מינך? כנ"ל.. שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כנ"ל... הגשת מבחן ריק? לא... נתפסת בגין עבירה פלילית? לא... התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא... בגדת באמון של מישהו? לא יודעת... בגדו באמון שלך? בעע לא זוכרת.. רצית/ניסית להתאבד? לא... עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כה... כמה...: שנים את/ה חי/ה? 13 וקצת.. בתים עברת?3 פעמים נשבר לך הלב? כה... פעמים שברת לאחרים את הלב? לא... פעמים התאהבת? כה.. חברים/ות היו לך? 1 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 4 ימים... מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק... בנים או בנות? ברור שבנים... נשיקה או חיבוק? שניהם.. הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר.. ערסים או חנונים? חנונים.. חמוץ או מתוק? מתוק..חמצמץ... חנוכה או פורים? חנוכה חופש... אש או מים? אש...אי אם הפירוגירל..חעחע ישראל או חו"ל? חו"ל... אסוציאציות: ציצים- מאיה בומבילה... דתיים- דוסים... בית ספר-בעעעעעעעעעע ישראבלוג- גת... ערפאת- מת! טלויזיה- יאמי...חעחע.... אהבה- ג'ואל
מוות- חבל... איידס- חבל מאוד... מתנחלים- בעע...נחי מהשיר שלנו.. ורוד- בעעע...פקצות... חול- ים.. השלמות: אני הוא/היא... - שחר.. אני אוהב/ת... - את ג'ואל... אני שונא/ת.. – פקצות ערסים שירים במזרחית... הלוואי ש... –אני יפגוש את גי סי.. חבל ש... – אני לא גרה בחו"ל... אני צריכ/ה... - עזרה...חעחע לא.. מי/מה האחרון: סרט שראית? גיי ובוב השקט מכים שנית בפעם ה10 אולי... שיר ששמעת? שירים של גוד וגרין דיי.. פעם שבכית? לא מזמן.. פעם שצחקת? היום...עכשיו... דיסק שקנית? גרין דיי ביום שישי.. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? לתמונה של ג'ואל כול הזמן..חעחע..

RoCk StaR 1

New member
=]

שאלווןןןןן!!! תהנו..אם ביכלל בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? נמנעת..שכל אחד יעשה מה שבא לו הומואים? בעד =] תוכנית ההתנתקות? לאדעת סקס בגיל צעיר? נגד..אבל תלוי מה זה גיל צעיר האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? פק..לא נשיקה אמיתית... התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? נופ!! =O שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לאא..כיתה ח'!! הגשת מבחן ריק? נראה לי..=\ נתפסת בגין עבירה פלילית? ממ..אני לא אבל חברה שלי כן כשהייתי איתה..(גנבה...=\) התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא.. בגדת באמון של מישהו? אני חושבת.. בגדו באמון שלך? כנ"ל.. רצית/ניסית להתאבד? לא.. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן.. כמה...: שנים את/ה חי/ה? 13 בתים עברת? 4 נראה לי.. פעמים נשבר לך הלב? אולי אחת.. פעמים שברת לאחרים את הלב?אמ..לא נראה לי שממש שברתי את הלב..זה לא עד כדי כך.. פעמים התאהבת? בערך פעמיים אבל זה לא היה כזה ממש אהבההה..זה היה יותר ילדותי חברים/ות היו לך? 1..וגם זה היה ילדותי.. זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שנה ושבועיים.. מה עדיף: ניו יורק או פריז? לא הייתי בפריז ובניו יורק שהייתי קטנה..אבל בכל זאת דפנטלי ניו יורקק בנים או בנות? חחח תלוי במה? נשיקה או חיבוק? חיבוק..נראה לי הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר יותר מובן לי=\ ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים רולזזז אש או מים? =\ ישראל או חו"ל? חו"לללל אסוציאציות: ציצים- גדולים? דתיים- חצאית? בית ספר- מזדיין? ישראבלוג- WTF? ערפאת- גרררר טלויזיה- TRL אהבה- לב מוות- אמא איידס- אמא מתנחלים- טוב.. ורוד- =\ פרחות חול- ים? ((מה זה הדברים האלה?! פאק!)) השלמות: אני הוא/היא... - מה? מי אני? אילי..=\ אני אוהב/ת... - מוזיקהההה אני שונא/ת.. – אנשיםם הלוואי ש... – אני יפגוש את ג"ש!! חבל ש... – יש ביצפר בעולם1 אני צריכ/ה... - להתכונן להיסטוריה =\ ולגדולללללל מי/מה האחרון: סרט שראית? 50 דייטים ראשוננים (לא בקולנוע..דיוידי) שיר ששמעת? נמ..האלבום הראשון של גוד.. פעם שבכית? לפני איזה שבוע או יותר שרבתי עם חברה שלי פעם שצחקת? היום..לא זוכרת דיסק שקנית? את החדש של גרין דיי וגוד והדיוידי.. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך לאדעת....

SAMAR

New member
ארוך...../images/Emo3.gif אבל בכל זאת...

בעד/נגד... סמים: אין סמים קלים...בהחלט נגד! סיגריות: אין מצב! נגד! אורגיה: אולי אבל לא איתי... הומואים: בכייף! תוכנית ההתנתקות: בעד! סקס בגיל צעיר: אולי...אם מוכנים...בעד... האם אי פעם... התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין השני? כן... שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין השני? כמעט... הגשת מבחן ריק? כן.. נתפשת בגין עבירה פלילית? נעצרתי...אז נראה לי שכן... התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? יותר מידי... בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? אוהו בטח! כמה... שנים את/ה חי/ה? 15 וחצי בדצמבר 16!!! בתים עברת? 3 פעמים נשבר לך הלב? אף פעם... פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת, אף פעם.. פעמים התאהבת? לא הרבה, אולי פעם אחת... חברים/ות היו לך? 4, אבל רק שניים רציניים.. זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חצי שנה מה עדיף... ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? תלוי.. הארי פוטר או שר הטבעות? קשה קשה...לא יודעת.. ערסים או חנונים? חנונים!!! חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? לא יודעת.. ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות... ציצים: טרה ריד, הייתה כתבה במעריב לנוער... דתיים: תורה בית ספר: נשרוד גם את זה... ישראלבלוג: כלום... ערפת: שונאת פוליטיקה!!!! טלויזיה: רק MTV אהבה: מה שיש ביני לבין החתולה שלי...מיאו מוות: לא רוצה לחשוב על זה... איידס: כנ"ל מתנחלים: תתפנו כבר! ורוד: פנתר חול: ים השלמות... אני הוא/היא: הילדה מהצלצול...סתם, לא יודעת... אני אוהב/ת: שוקולד ועוגות גבינה [באמת!] אני שונא/ת: ציפורים, ליצנים, ומוזיקה מזרחית, בלע! הלוואי ש: יבוא כבר חנוכה... חבל ש: אין חנוכה... אני צריכה: חופש!, חנוכה! מי/מה האחרון.. סרט שראית: JACKASS ממש לפני חצי שעה... שיר ששמעת: WE WANT FUN של ANDROW W.K נראה לי שככה כותבים את זה... פעם שבכית: לא זוכרת.. פעם שצחקת: לפני חצי שעה.. דיסק שקנית: החדש של KEAN מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך": לחתולה שלי...

אוקיי אצלי זה..

בעד/נגד: סמים? לא סיגריות?לא אורגיה? מה זה?..(אני קטינה לא יודעת מה זה אומר) הומואים? למה לא? תוכנית ההתנתקות?אולי סקס בגיל צעיר? לאא האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?לא שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך?לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?לא בגדת באמון של מישהו? מזותומרת? בגדו באמון שלך? אולי רצית/ניסית להתאבד? לאא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?כנראה כמה...: שנים את/ה חי/ה? 12 בתים עברת? 3..4 פעמים נשבר לך הלב?מאיפו אני אמורה לזכור?! פעמים שברת לאחרים את הלב? כנל פעמים התאהבת? 1937645378729... חברים/ות היו לך? לא יודעת! זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך?4 ימים :)

אפס שכחתי

מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנות שמנסות להתנהג גברי ודפוק נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות?האאארי פוטר ושר הטבעות עם השחקן החמוד שולט!!! טוב נו הארי פוטר יותר ערסים או חנונים? לא ולא..פאנקיסטים..חיחיחי חמוץ או מתוק? חמוץץץץץץץץ חנוכה או פורים? באחד מהם שיש את החופש היותר גדול אש או מים? מים ישראל או חו"ל?חול אסוציאציות: ציצים- גדולים דתיים- השיער המוזר הזה והשירה בציבור עם האוטו בית ספר- מורות מעצבנות ישראבלוג- מה זה? ערפאת-מת טלויזיה-תכוניות אהבה-מעצבן מוות-ארפעת איידס- פרדי מרקורי. מתנחלים- ערבים..(לא יודעת למה בא לי) ורוד-סנוביות חול-מדבר ... ים השלמות: אני הוא/היא... - סוניה אני אוהב/ת... - פאנק רוק אני שונא/ת.. – ערסים וסנוביות הלוואי ש... –החברים שלי היו מושלמים בשבילי חבל ש... – הם לא אני צריכ/ה... - אולסטארז חדשות מי/מה האחרון: סרט שראית? אקלברי פין או משהו כזה שיר ששמעת? או ואצאר ניים .... או וזוכרת פעם שבכית? לפני שבועים או משהו פעם שצחקת?היום..חברה שלי בעטה לילד בבייצים והוא נפל מהכיסא דיסק שקנית? אני לא בטוחה סימס 2..אבל במוזיקה ..סקס פםיסטולס..(אבא שלי קנה) מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?נואו ואן אף אחד!!

SAMAR

New member
חחחח...

4 ימים חבר? לא נורא יש הרבה דגים בים....אורגיה זה סקס בקבוצה, יעני כמה אנשים....לא ניסיתי, לא יודעת איך זה....

MADE girl

New member
../images/Emo15.gifאני אני אני אני../images/Emo15.gif

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? אישית ממש לא בעד אבל גדלתי בבית של בעשנים אז אין לי אפשרות להגיד נגד אורגיה? לא מושך אותי! הומואים? בעדדדדדדדדדדדדדדד חובה לפחות שני חברים הומואים הם החברות הכי טובות שלי תוכנית ההתנתקות? לא הקדשתי לזה מחשבה סקס בגיל צעיר? לא בעד אבל מי שמרגיש מוכן תהנו האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן! שכבת עם בן/ת מינך? לא! שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כל החטיבה לא כתבתי מילה במבחנים חוץ משל"ח היה לי 100 נתפסת בגין עבירה פלילית? אממ...עד עכשיו לא נתפסתי על הדברים שעשיתי ושימשיך ככה התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? כן הייתה לי פליטת פה נוראית על החברה הכי טובה שלי וזה היה אחד הרגעים הנוראים שהיו לי בגדו באמון שלך? כן אבל אני יודעת להחליק דברים אומרים לי שאני יותר מידי סלחנית. רצית/ניסית להתאבד? בעקבות פליטת הפה שהייתה לי חברה שלי ואני היינו בריב ענק וניסיתי להתאבד, וברגע שראיתי מה עשיתי לעצמי התעלפתי מהבהלה עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? ביזבזתי שנה מהחיים שלי שהייתי יכולה לעשות בה כל כך הרבה! כמה...: שנים את/ה חי/ה? 19 וחודש ותשעה ימים בתים עברת? 3 (דגניה א', הוד השרון, ראש העין) פעמים נשבר לך הלב? פעמיים בגלל אותו אדם פעמים שברת לאחרים את הלב? לא, אני מפחדת מזה פעמים התאהבת? שלוש פעמיים רציניות ולא תמיד יצא מזה משו חברים/ות היו לך? 4 חפיפים 1 רציני זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שנה מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז יותר רומנטי אבל חלום לגור בניו יורק בנים או בנות? הומואים בנים זה עם חרא בנות זה עם רשע נשיקה או חיבוק? חיבוק מכל הלב הארי פוטר או שר הטבעות? אפחדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ערסים או חנונים? תלוי את רמת חנונים חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? פורים סופגניות זה דבר דוחההההההההה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? עוד לא הייתי בחו"ל אבל תמיד אומרים שאין כמו בארץ.....נראה לי בולשיט אסוציאציות: ציצים- גדולים דתיים- סתם עם בית ספר- שנים טובות ישראבלוג- שיר (ילדה חולת גוד שהכרתי דבר ישראבלוג) ערפאת- דרדסבא טלויזיה- התמכרות אהבה- חיים מוות- נוראי איידס- טימטום של מחלה מתנחלים- סתם עם ורוד- לאאאאאאאאאאאאאאאאא חול- גן ילדים השלמות: אני הוא/היא... - ילדה מאוש שרוטה אני אוהב/ת... - את החברים והמשפחה יותר מהכללללללל אני שונא/ת.. – מתנשאים צבועים וסנובים הלוואי ש... – היו לי חיים מושלמים חבל ש... – החיים כמעט תמיד בזבל אני צריכ/ה... - להמשיך עם הדיאטה ולרדת עוד 20 קילו מי/מה האחרון: סרט שראית? תפוס תכריש שיר ששמעת? עכשיו אני שומעת את אחד השירים שהכי משפיעים עלי "perfect" של סימפל פלאן פעם שבכית? אתמול פעם שצחקת? לפני רבע שעה דיסק שקנית? גוד שארלוט כרוניקול מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אחותי

Dcup

New member
שליי..

בעד/נגד: סמים? לא בעד אבל גם לא יכולה להגיד נגד.. העיקר לא להגזים עם הכמות סיגריות? לא בעד אבל מעשנת אורגיה? למה לא? יש לי הצעה האמת חחח הומואים? בעד + תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר? לא קשור לגיל קשור לרגש האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן שבוע שעבר 2 ריקים נתפסת בגין עבירה פלילית? לא תודה לאל התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא :) בגדת באמון של מישהו? כן? בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? רציתי אבל זה סתם דיבורים של בני נוער עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לא כמה...: שנים את/ה חי/ה? 17 ו9 חודש בתים עברת? 6 פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת.. חח פעמים התאהבת? 2 חברים/ות היו לך? חברים מאז החטיבה 3 יזיזים וקשרים הרבה יותר זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חודש חודשיים מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנות! נשיקה או חיבוק? תלוי במצב.. בד"כ נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? ה"פ ערסים או חנונים? ערסים חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- אני דתיים- דוסים בית ספר- איכס ישראבלוג- הא? ערפאת- תודה לאל שמת טלויזיה- המשיח רק אף אחד עוד לא מודע אהבה- שי..
מוות- סבא איידס- הכי גאים שיש חח מתנחלים- ורוד- גרררר חול-ים השלמות: אני הוא/היא... - מור אני אוהב/ת... - אותי? אני שונא/ת.. – את הדס וסתיו חח הלוואי ש... – ימותו חבל ש... – הם לא מתות אני צריכ/ה... - להרוג אותן מי/מה האחרון: סרט שראית? מוצאים את נמו לפני שעתיים שיר ששמעת? outkast - mrs. jackson פעם שבכית? שבוע פעם שצחקת? 5 דקות דיסק שקנית? incubus למיניהם מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? חבר שלי

sha na na revol

New member
תשובות

בעד/נגד: סמים? אין שום דבר מיוחד בזה סיגריות? מי שרוצה סרטן ריאות שיתכבד אורגיה? תלוי הומואים? אייייייייייכס תוכנית ההתנתקות? נו טוב, מה נסגר עם זה? סקס בגיל צעיר? תלוי בגיל האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? תועבה התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? ה-מההההההה? שכבת עם בן/ת מינך? אין תגובה שכבת עם בן/ת המין ההפוך? טוב, אז ככה, הסוד שלי הוא שכל פעם שאני מגיע עם מישהו\י למיטה, אני הופך אותם. you knows it, clart! הגשת מבחן ריק? לא נראה לי, אבל כתבתי מבחן על חומר שאני לא מבין בו וקיבלתי 100. סיפור אמיתי! נתפסת בגין עבירה פלילית? לא, אבל חקרו אותי בגלל צרות של אנשים אחרים. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? תלוי למה אתם מתכוונים, אבל כן. בגדת באמון של מישהו? כן. בגדו באמון שלך? קצת, ככה. רצית/ניסית להתאבד? אתם נטפלים אלי בגלל שאני לובש שחור? עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? בהחלט. כמה...: שנים את/ה חי/ה?0 בתים עברת?0.5 פעמים נשבר לך הלב? מדי יום פעמים שברת לאחרים את הלב?לא יודע... DMiW, מושג? פעמים התאהבת?1, 2? חברים/ות היו לך? 2 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? ואוו, המון זמן. מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק! בנים או בנות? Girls don't like bois, girls like cars and money... נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות1111!!!111!1!!1!!! ערסים או חנונים? ערסים, אני מרוקאי. חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים. ישראל או חו"ל? ישראל אסוציאציות: ציצים- רחמנא ליצלן דתיים- הקב"ה שולתתתתת!!11111!11!1 בית ספר- סאקס ישראבלוג- בלע ערפאת- מוות טלויזיה- טלויזיה ודייסונים הם הטעם לחיים. אהבה- just finely tunes jealousy. clart מוות- ערפאת איידס- קונספירציה מתנחלים- מועצת יש"ע ורוד- אני חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - את/אתה/אתם/אתן... I could go all day! D-: אני אוהב/ת... - בילי מרטין אני שונא/ת.. – ראוי לרשימה נפרדת הלוואי ש... – הייתי זוכר מי אני ומה אני עושה פה חבל ש... – לא נגמר העולם בשנת 2000 אני צריכ/ה... - בילי!!!! מי/מה האחרון: סרט שראית? מ'שו על סקייטרים... honestly שיר ששמעת? Good Charlotte + Mest- The Innocent פעם שבכית? כשכאבה לי הרגל פעם שצחקת? לפני שעה דיסק שקנית? לא קונה דיסקים מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? ליזי

KaUrO DoNo

New member
נעלבתי ../images/Emo7.gif

השקעתי כ"כ הרבה!! טוב נו לא...גנבתי את זה מפורום אחר אבל העיקר הכוונה... וסתם..אני במצב רוח טוב

למעלה