נחשו מה

KaUrO DoNo

New member
נחשו מה../images/Emo35.gif

שאלווןןןןן!!! תהנו..אם ביכלל בעד/נגד: סמים? סיגריות? אורגיה? הומואים? תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר? האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? שכבת עם בן/ת מינך? שכבת עם בן/ת המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כמה...: שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת? חברים/ות היו לך? זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? מה עדיף: ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? אסוציאציות: ציצים- דתיים- בית ספר- ישראבלוג- ערפאת- טלויזיה- אהבה- מוות- איידס- מתנחלים- ורוד- חול- השלמות: אני הוא/היא... - אני אוהב/ת... - אני שונא/ת.. – הלוואי ש... – חבל ש... – אני צריכ/ה... - מי/מה האחרון: סרט שראית? שיר ששמעת? פעם שבכית? פעם שצחקת? דיסק שקנית? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo187.gif

בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
אורגיה?
הומואים?
תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר?
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?
שכבת עם בן/ת מינך?
שכבת עם בן/ת המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
בגדת באמון של מישהו?
בגדו באמון שלך?
רצית/ניסית להתאבד?
עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?
כמה...: שנים את/ה חי/ה?18 שנים ו16 ימים בתים עברת?לא עברתי פעמים נשבר לך הלב?1 פעמים שברת לאחרים את הלב?לא דעת פעמים התאהבת?3 חברים/ות היו לך?1 וחצי זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך?בנתיים שנה וכמעט 5 חודשים טפו טפו טפו
מה עדיף: ניו יורק או פריז? פאריז בנים או בנות?בנים נשיקה או חיבוק? תלוי מתי הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חחחחח חנונים
חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה (החופש יותר ארוך) אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל לייק דה אסוציאציות: ציצים- פאמלה אנדרסון
דתיים- ירושליים בית ספר- כלא ישראבלוג- יומן אישי ערפאת- הוא מת!!!
טלויזיה- בזבוז זמן אהבה- חיים מוות- באסה איידס- באסה מתנחלים- קקי ורוד- הצופים של אילת חול- ים השלמות: אני הוא/היא... -
אני אוהב/ת... - שוקולד ועוגות גבינה? אני שונא/ת.. – ביצפר הלוואי ש... – אני יטוס כבר לפינלנד! חבל ש... – יש ביצפר..וערבים =/ אני צריכ/ה... - חופש מי/מה האחרון: סרט שראית?נשים מושלמות..זה הזוי שיר ששמעת?יזהר אשדות- לכי ילדה אבודה פעם שבכית?בביצפר ביום ראשון שעבר ניראה לי פעם שצחקת?אני רוב הזמן צוחקת דיסק שקנית?פייי זה היה מזמן...ניראה לי שבתות וחגים מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? חבר שלי

ak 1

New member
אז--->אני...

בעד/נגד: סמים?נגד סיגריות?נגד-אבל לא נגד הבנאדם עצמו אורגיה?אין דיעה(-) הומואים?שיעשו מה שבראש שלהם תוכנית ההתנתקות?חופשי סקס בגיל צעיר?- האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?לא שכבת עם בן/ת מינך?לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך?לא הגשת מבחן ריק?לא נתפסת בגין עבירה פלילית?לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו?לא בגדו באמון שלך?אמ..לא משהו שאני זוכרת רצית/ניסית להתאבד?לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?לא כמה...: שנים את/ה חי/ה?15 בתים עברת?בסביבות 6 פעמים נשבר לך הלב?- פעמים שברת לאחרים את הלב?- פעמים התאהבת?- חברים/ות היו לך?- זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך?- מה עדיף: ניו יורק או פריז?ניו יורק בנים או בנות?אמ..לא הבנתי... נשיקה או חיבוק?חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות?שר הטבעות ערסים או חנונים?אף אחד מהם חמוץ או מתוק?חמוץ חנוכה או פורים?חנוכה (יותר חופש) אש או מים?מיים ישראל או חו"ל?לטייל בח"ול אסוציאציות: ציצים- דתיים-שבת (?) בית ספר-מורים ישראבלוג-תפוז בלוג ערפאת- חמור טלויזיה-תוכניות אהבה-טלנובלה מוות- קבר איידס-מחלות מתנחלים-ישראל ורוד-צבע חול- ים השלמות: אני הוא/היא...בן אדם.. - אני אוהב/ת...מוזיקה - אני שונא/ת..הרבה דברים – הלוואי ש...כל חלומותי יתגשמו – חבל ש...ג'יסי לא היו עדיין בארץ – אני צריכ/ה... לאכול ארוחת צהריים (חזרתי ב 3 וחצי) - מי/מה האחרון: סרט שראית?אמ..לא זוכרת או 'וויט צ'יקס' או 'גוסט שיפ' שיר ששמעת?סאם 41 סאבג'קט טו צ'אנג' פעם שבכית?לא זוכרת פעם שצחקת?היום בשיעור מכטרוניקה דיסק שקנית?גוד שארלוט חודש שעבר מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?אף אחד

Billy4

New member
אני...

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? הומואים? תוכנית ההתנתקות? למי אכפת?! סקס בגיל צעיר? נגד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן... נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? כן בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כמה...: שנים את/ה חי/ה? 13 וחצי בתים עברת? 4...נראה לי פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת? 2 חברים/ות היו לך? חבר אחד זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חודשיים מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות ערסים או חנונים? שניהם לא חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ברור שחו"ל אסוציאציות: ציצים- דתיים- בית ספר- שיעורים ישראבלוג- ערפאת- טלויזיה- MTV אהבה- מוות- מסריח איידס- מתנחלים- ורוד- איכ חול- השלמות: אני הוא/היא... - אני אוהב/ת... - מוזיקה אני שונא/ת.. – שיעורים הלוואי ש... – לא היו בתי ספר חבל ש... – נולדתי בישראל אני צריכ/ה... - מי/מה האחרון: סרט שראית? זהות במלכודת שיר ששמעת? AMERICAN IDIOT פעם שבכית? פעם שצחקת? היום במתמטיקה דיסק שקנית? גרין דיי וגוד שארלוט באותו יום מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?

Knotted String

New member
משעמם לי../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

סיגריות?
אורגיה? o_O Whatever rocks your boat... הומואים?
שאלה טיפשית. תוכנית ההתנתקות? *חסרת דיעה* סקס בגיל צעיר? טיפשי לדעתי, אבל כל אחד אדון למעשיו. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כה. התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כה. שכבת עם בן/ת מינך? לא. שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא. הגשת מבחן ריק? כה. נתפסת בגין עבירה פלילית? נאמ.. לא. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא. בגדת באמון של מישהו? לא. בגדו באמון שלך? כה. רצית/ניסית להתאבד? לא בדיוק (אבל בערך, בים בם בום?) עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כה. כמה...: שנים את/ה חי/ה? 16 וחצי. בתים עברת? 4. שלושה מהם באותה עיר. פעמים נשבר לך הלב? אחת, נראה לי. פעמים שברת לאחרים את הלב? אף פעם. o_O פעמים התאהבת? 1 חברים/ות היו לך? 2 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? נאמ... חודשיים ומשו. מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק. בנים או בנות? הכל הולך.
סתם. בנות יכולות להיות שיא הביצ'יות אבל בנים יכולים להיות סתומים. נשיקה או חיבוק? חיבוק. הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר. נרדמתי כשקראתי את שרה"ט. שלוש פעמים. ערסים או חנונים? חנונים. ערסים זה מגעיל. חמוץ או מתוק? מתוק. שוקולד
חנוכה או פורים? חנוכה, כי יש טיול חנוכה.
אש או מים? אש. ישראל או חו"ל? תלוי באיזה הקשר. ללמוד יותר כדאי בחו"ל, אם כי יותר קשה. לגדל את הילדים שלי - בארץ. אסוציאציות: ציצים- רוקי. (קאסט בנות.
) דתיים- חילונים.
בית ספר- איכס. ישראבלוג- *חסרדיעה* ערפאת- מת.
טלויזיה- תקשורת. *מושפעת מבצפר* אהבה- נרות. (לא יודעת למה.
) מוות- קורה. איידס- באסה. מתנחלים- חפרפרות. (לא יודעת למה כל פעם שאומרים לי מתנחלים, אני חושבת על חפרפרות.) ורוד- איכס. חול- נכנס לאוכל בטיולים של הצופים. השלמות: אני הוא/היא... - אני איניגו מונטויה. הרגת את אבי. התכונן למות.
אני אוהב/ת... - שוקולד, ועוגות גבינה. וארטיק וסוכריות, ותות גינה.. אני שונא/ת.. – ערסים.
הלוואי ש... – לא מגלים משאלות.
חבל ש... – יש לי מבחן מחר. אני צריכ/ה... - ללמוד למבחן מחר ואין לי זמן. מי/מה האחרון: סרט שראית? מטרופוליס. סרט אקספרסיוניזם גרמני, אילם, בשחור לבן. רוצים גם? שיר ששמעת? Genesis - counting out time וגם The Beatles - Eleanor Rigby.
פעם שבכית? אממ.. שבוע שעבר נראה לי. פעם שצחקת? אתמול. דיסק שקנית? אמממ... Deep Shadows And Brilliant Highlights של HIM. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? נופר, חברה טובה שלי.

EleVaTioN

New member
הילית איזה כלית^^../images/Emo129.gif

יאללה...לפני החרישה הגדולה לפיזיקה
בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? למה לא הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות? אעעעעעעעעע....... סקס בגיל צעיר? תלוי כמה צעיר.... האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? חחחחחחח
לא
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? בהחלט
שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? מאוד מקווה שלא בגדו באמון שלך? כה רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לאדעת כמה...: שנים את/ה חי/ה? 16 וחצי וקצת בתים עברת? רק פעם אחת פעמים נשבר לך הלב? המממממממממ......כמה וכמה פעמים.. פעמים שברת לאחרים את הלב? אני לא יודעת ואני מקווה שבכלל ושאם כבר כמה שפחות
פעמים התאהבת? הממ לאדעת בדיוק
חברים/ות היו לך? היה אחד...אבל יש לי עכשיו אחד גם
זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חודשיים מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? אעעעעעע באיזה הקשר?
נשיקה או חיבוק? גם וגםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וכמה שיותר
הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? ואיי הכל חוץ מערסים...חחחחחחחחחחחח ערס עם עגלה לתיק ובגט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *עזבו אני כבר ימים שלמים נקרעת מזה* חמוץ או מתוק? מתוק,, ומלפפון חמוץ
חנוכה או פורים? חנוכההההההההההההההה סופגניותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אש או מים? אששששש|אש| ישראל או חו"ל? גם וגם אסוציאציות: ציצים- בנות (?
) דתיים- כיפה בית ספר- פאקינג שיטטטטטטט
ישראבלוג- בע
(בלי להעליב
) ערפאת- נגמרה הסוללה
טלויזיה- אין לי זמן לזה
אהבה- הכי טוב אהבה
מוות- גולגעעעעעעעעעע
איידס- מפחיד
מתנחלים- בלע איתם ורוד- זה גוון לא צבע
חול- מעצבן, במיוחד אם הוא מתפזר בכל הבית ואז אמא כועסת השלמות: אני הוא/היא... - שטו?!
אני אוהב/ת... - את אהד
אני שונא/ת.. – את השכנים >< הלוואי ש... – פיזיקה תתחיל להיות מובנת גם לי
חבל ש... – לא יהיו לי חיים ביומיים הקרובים... אני צריכ/ה... - להתחיל להבין פיזיקה
מי/מה האחרון: סרט שראית? ואיי....אע......אע היום, סיימנו לראות את רשימת שינדלר בביצ'ספר, איזה מרגש הסוף
שיר ששמעת? שומעת, את אמריקן אידיוט של גרין דיי פעם שבכית? כמעט בכיתי, היום בסרט פעם שצחקת? גם היום בביצ'ספר דיסק שקנית? של ג"ש החדש מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אהד D: יהיה טוב

אעע שירע לאהוב שאלונים!

בעד/נגד: סמים? לא סיגריות? בלעכס אורגיה? נממ.לדעת חח הומואים? כע!מיש לאהוב אותם תוכנית ההתנתקות? אהא סקס בגיל צעיר? נממ...אם יש אהבה אמיתית...אז אולי? האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לחי? התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? נממ כע שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כמעט ריק נתפסת בגין עבירה פלילית? כע \: מפלחת לק מהסופר פארם.הוו גאד הבושה. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לא בכוונה בגדו באמון שלך? יותר מידי רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן...): כמה...: שנים את/ה חי/ה? 13 וחצי? חח בתים עברת? 1 פעמים נשבר לך הלב? אממ..אין לי מושג .. אבל הרבה. פעמים שברת לאחרים את הלב? 5-6...לפי מה שאני יודעת. פעמים התאהבת? אפעם לא התאהבתי. חברים/ות היו לך? 2 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 4 חודשים חח מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק!!! ניו יורק ניו יורק ניו יורק ניו יורק בנים או בנות? בנים? חח נשיקה או חיבוק? נשיקה +חיבוק :) הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר לשלטון. ערסים או חנונים? הוו. שאלה קשה.נמנעת! חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים :) ישראל או חו"ל? ח"ול אסוציאציות: ציצים- המנהלת שלי ביסודי. פאקינג שיט חתיכת טרואמה. דתיים- כיפע בית ספר- גיהנום ישראבלוג-אתר של בלוגים? חח ערפאת- מת? טלויזיה- אמ טי וי אהבה-סאקס. בד"כ מוות- עצב איידס- קונדום מתנחלים- דוסים אמיריקאים.חעח ורוד- פקאצות. קיטש. בלאט. חול-ים השלמות: אני הוא/היא... - שירע\מיש? אני אוהב/ת... - אנשים!פאנק! צחוקים :) את השעון שלי
אני שונא/ת.. – ביצפר,ערסים,מורים,מתלהבים. הלוואי ש... – בילי ג'ו\ג'ואל\שניהם יעשו לי ילדים חבל ש... – המורה שלי לאנגלית חיה אני צריכ/ה... - לצבוע לסגול שוב. ולקנות תיק חדש לביצפר. מי/מה האחרון: סרט שראית? ספיידרמן 2 שיר ששמעת? my place-nelly היה באמ טי וי לפני ספונג'בוב
פעם שבכית? אתמול ששמו לי ת'פלטה פעם שצחקת? היום באוטובוס דיסק שקנית? chuck-sum41 מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?ליאור...ידיד שלי, אבל לא התכוונתי במובן הזה..נממ זה הכל? חע

the z girl

New member
me ../images/Emo9.gif

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? כל עוד זה לא איתי.. הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות? אהע.. עוד אין לי דעה פוליטית. בפיתוח. סקס בגיל צעיר? נגד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא שכבת עם בן/ת מינך? הממ שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? אני מקווה שלא. בגדו באמון שלך? כה רצית/ניסית להתאבד? כה עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כה כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 ו- 12 ימים. בתים עברת? לא עברתי.. כלומר כן אבל זה עדיין בתוך הקיבוץ.. 2 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 פעמים התאהבת? לא רציני.. 0 חברים/ות היו לך? 0 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 0 מה עדיף: ניו יורק או פריז? בתיאוריה ניו יורק- במציאות אני חושבת שדווקא פריז בנים או בנות? דו מיני
נשיקה או חיבוק? חיבוק.
ואז נשיקה. הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? אהע.. מסרבת לענות. חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? אוף נו באמת.. ישראל או חו"ל? אני מתלבטת אסוציאציות: ציצים- הממ פמלה אנדרסון? דתיים- מזכיר לי מישהו.. בית ספר- חח הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא "ה-ספסל" ישראבלוג- חייבת לבקר שם. ערפאת- ביסקסואל.
סיפרו לי את זה לא מזמן. מגניב! טלויזיה- מוזיקה אהבה- קיטשיות מוות- טיפשות. לא יודעת. איידס- חוסר זהירות מתנחלים- חולצה
ורוד- כל אחד והדרך שלו... חול-
השלמות: אני הוא/היא... - אני היא? אני אני! אני אוהב/ת... - אותך! אני שונא/ת.. – אני לא שונאת. הלוואי ש... – ש.. חבל ש... – ש.. אני צריכ/ה... - ללכת להביא לי כוס מים כי אני מתה מצמא פה מי/מה האחרון: סרט שראית? אממ לקחת חיים שיר ששמעת? 3 doors down- here without you פעם שבכית? אתמול עמדתי לבכות.. פעם שצחקת? לפני שניה? דיסק שקנית? כיתה ד' מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? הממ לפני כמה ימים לאמא .. "אווווווווווו"
it's not my proooooooooooooooooooblem whowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww חיח.

the z girl

New member
חחח הממ

עכשיו בכלל שמתי לב.. בלעט אני לא דו-מינית! כתבתי בהעדפות דו מיני.. ואני לא .. הממ זהו אהע עוד הבהרה קטנה--> בקשר ל "לא שכבת עם בן/ת מינך? הממ" אז לא.
משו עובר עליי היום. ודווקא היה יום נחמד. בלעט

s 1 a 0 d 6 e

New member
אגב זה אני אייל במשתמש של אחי

בעד/נגד: סמים? סיגריות? אורגיה? הומואים? תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר? האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? שכבת עם בן/ת מינך? שכבת עם בן/ת המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כמה...: שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת? חברים/ות היו לך? זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? מה עדיף: ניו יורק או פריז? בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו'ל אסוציאציות: ציצים- מאיה בוסקילה דתיים- מסורת בית ספר- מפגש ישראבלוג- אתר :S ערפאת- דומה לדרדסאבא עם הכובע הדפוק שלו טלויזיה- ניקולודיאון אהבה- רגש מוות- תחושה של הרחבה איידס- עופרה חזה מתנחלים- סוס ים ורוד- פאקצות חול- חול או חו'ל? השלמות: אני הוא/היא... - אייל:S אני אוהב/ת... - פאנק אני שונא/ת.. – דיכאון הלוואי ש... – הייתי גר בלוס אנג'לס חבל ש... – אינ לא גר בלוס אנג'לס אני צריכ/ה... - לקנות דיקיז מי/מה האחרון: סרט שראית? תפוס תכריש שיר ששמעת? what my age again? פעם שבכית? שלשום פעם שצחקת? עכשיו דיסק שקנית? הדיסק החדש של ג'יסי מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? איילת ושירע !

s 1 a 0 d 6 e

New member
המשך

בעד/נגד: סמים?נגד סיגריות?נגד אורגיה? אולי :| הומואים? בעד (אין לי בעיה איתם) תוכנית ההתנתקות? בעד! סקס בגיל צעיר? נגד! האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא... התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?מן הסתם.. שכבת עם בן/ת מינך? לא.. שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא... הגשת מבחן ריק? ברור! אפילו אתמול.. נתפסת בגין עבירה פלילית? כן התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?כן בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 13 בתים עברת? 2 פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 פעמים התאהבת? 2 חברים/ות היו לך? אמיתי...3 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך?שנה בערך ... שנה או כמעט שנה 10 חודשים

Unaffected

New member
לא..

היו לו שהוא בן איזה 30 יחסים הומוסקסואלים וגילו את זה ונמנמ בגלל ז אמרו שיש לו איידס ובגלל זה הוא התחתן עם סוהא[בע.]

thebaby

New member
../images/Emo101.gif

בעד/נגד: סמים? מורכב. סיגריות?אישית, לא... כללית, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. אורגיה? בעד. הומואים? עניין אישי, לא מפריע לי אם זאת הכוונה... תוכנית ההתנתקות? לא חושף את דעותי הפוליטיות. סקס בגיל צעיר? כפי שאמרתי קודם, אם בא לך אז סבבה. אם לא אז זה גם סבבה. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?כן שכבת עם בן/ת מינך?לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך?לא חושב הגשת מבחן ריק?כן נתפסת בגין עבירה פלילית?פלילית? לא חושב. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?לא...0 בגדת באמון של מישהו?אני חושב שכן. בגדו באמון שלך?לא בטוח, אבל נראה לי שכן. רצית/ניסית להתאבד?פעם אחת, בערך אלפית שניה. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?אני משתדל לא להצטער על דברים שאני עושה. מבחינה אידיאולוגית. אבל כן. כמה...: שנים את/ה חי/ה?16+ בתים עברת?לא עברתי פעמים נשבר לך הלב?2-3 פעמים שברת לאחרים את הלב?2-3 פעמים התאהבת?1-2 חברים/ות היו לך?3-4 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך?3 חודשים אני חושב. מה עדיף: ניו יורק או פריז?לא הייתי בפריז. ניו יורק לא מדהימה. מצד שני הייתי שם בגיל 9-10. אז נלך על פריז. בנים או בנות?בנות. נשיקה או חיבוק?תלוי מתי ואיזהה נשיקה ואיזה חיבוק. הארי פוטר או שר הטבעות?הסרט:שר הטבעות. הספר:ה"פ... אבל לא קראתי את ש"ה. ערסים או חנונים?חנונים. חמוץ או מתוק?מתוק. חנוכה או פורים?חנוכה\פורים. אש או מים?אש\מים. ישראל או חו"ל?תלוי בשביל מה. אסוציאציות: ציצים-יפים\רכים. דתיים-נחמדים
בית ספר-רע
(אני פשוט כותב תדבר הראשון שעולה לי לראש.) ישראבלוג-טוב ערפאת-מת טלויזיה- חיה
אהבה-כן מוות-שחור איידס-לבן מתנחלים-בנים ורוד- סגול חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - אני אוהב/ת... - אני שונא/ת.. – הלוואי ש... –הייתי עף. חבל ש... – אני צריכ/ה... - מי/מה האחרון: סרט שראית?לא זוכר. שיר ששמעת?NOFX-Herojuana פעם שבכית?שבוע\שבועיים פעם שצחקת?אתמול
דיסק שקנית?מזמן. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?אתמול

Just Angel

New member
מיין../images/Emo26.gif

סיגריות?
אורגיה?
הומואים?
-
תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר? תלוי עד כמה צעיר... האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
התאהבת בחבר של החברה הכי טובה שלך?
בגדת באמון של מישהו?
... בגדו באמון שלך?
... רצית/ניסית להתאבד? רציתי עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן.....הרבה.... כמה...: שנים את חיה? 14 בתים עברת? אף אחד פעמים נשבר לך הלב? 1 פעמים שברת לאחרים את הלב? 3 פעמים התאהבת? הרבה
חברים/ות היו לך? 5 נדמה לי.... זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? בערך שנה... מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? תלוי מתי..
נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? בעעע-לא זה ולא זה ערסים או חנונים? חנונים.... חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים-
דתיים- בית כנסת בית ספר- חרא ישראבלוג- טיפשות ערפאת- זבל טלויזיה- אחוזת הטירוף
אהבה- שנאה מוות- בכי איידס- מוות מתנחלים- מתפנים ורוד- פקצות חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - אני אוהב/ת... - את השירים של אוונסנס
אני שונא/ת.. – בית ספר הלוואי ש... – שהייתי יכולה לעבור לארץ אחרת.... חבל ש... – שאני צריכה ללכת כל יום לבית ספר.... אני צריכ/ה... - ללכת להופעה של ג"ש ודחוף
מי/מה האחרון: סרט שראית? מת לצעוק 3 שיר ששמעת? AWAY FROM ME-EVANESCENCE פעם שבכית? לפני יומיים
פעם שצחקת? היום... דיסק שקנית? ניו יורק רפיח-שייגעצ מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?

Unaffected

New member
נמממ

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? נממ
הומואים? שיהנו להם
תוכנית ההתנתקות? בעד
סקס בגיל צעיר? תלוי כמה צעיר.. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?בערך
שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? כע
בגדו באמון שלך? כע רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כע כמה...: שנים את/ה חי/ה? 13 ? בתים עברת? 2..יענו גרתי ב3 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 פעמים התאהבת? 0 חברים/ות היו לך? 0 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 0 מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריזבנים או בנות? נשיקה או חיבוק? תלוי ממי ומתי הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטרררר ערסים או חנונים? איכס ערסים. חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- ערוץ הילדים
דתיים- נממ מנעת בית ספר-
ישראבלוג- נחמד ערפאת- דרדסבא טלויזיה- נמנממ ארץ נהדרת אהבה- מוזיקה מוות- בכי איידס- עראפת
מתנחלים- שיעופו כבר. ורוד- פרחות חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - סהר? אני אוהב/ת... - מוזיקה אני שונא/ת.. – פרחות וערסים,בצפר הלוואי ש... – מה שאני שונאת יושמד
חבל ש... – יש בצפר אני צריכ/ה... - לישון מי/מה האחרון: סרט שראית? ווימבלדון אהבה בלבן. שיר ששמעת? מרלין מונרו של שיייגעצ פעם שבכית? לאדעת פעם שצחקת? נממ אתמול דיסק שקנית? דוקי של גרין דיי מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?נו וואן אחלה שאלון:-O

למעלה