נחסמתי שם

נחסמתי שם

ב-"פורום האם" שלי, פורום גרושים/גרושות, בכל הכינויים הזכורים לי... Lonely In Blue ילד כוכבית, chivalrous g i r a f e La vie en rose זה התחיל בשירשור מוזיקה, שנפתח עם "ישנם דברים נסתרים, לא נבין לא נדע". אשר שורשר, להודעה שפתחתי למחרת, ובו ביקשתי את עזרת משתתפי הפורום, כדי להעיף את ה-מותקוקו, ואת המיכאללה. את המיכאללה, בגלל שהיא פותחת הודעות שטותיות בלי סוף, { מדווחת על כל כניסה שלה למקלחת }, ואת המותקוקו, בגלל הצפה של הפורום בהודעות חסרות טעם. השירשור המאוחד, שרד מעל לשלושה ימים מיום פתיחת ההודעה אליה שורשר, ובעצם, מעל לארבעה ימים. כיון שהשירשור לא נמחק, הושקעה בו אנרגיה לא קטנה, אשר מטרתה העיקרית היתה להחזיקו בעמוד הראשון של הפורום. השירשור כלל מעל ל-100 תגובות, אשר רובן היו קישורים למיטב קטעי המוזיקה הקלאסית והאופרה. בעקבות ההודעה אשר כתבתי כאן, ואשר ברור שם, בשירשור אליו הפנה הקישור בהודעה, ש-NDR גם קרא אותה, הוחזר שם, בפורום גרושים/גרושות, חלקיק מן השירשור המקורי. הדבר עורר תהיות לא מעטות, כאשר נפתח שירשור של ילדת האור, התוהה אם היא אכן רואה נכון, ובו מעורבת גם דניאלס, כאשר טרם התעוררה משנתה, ותגובתה בהתאם, ואשר כנראה נמחק ללא הותר שריד. טענתי { בשירשור שנמחק }, שהפורום יישאר פורום, בו משתתפים רק המיכאללה, המותקוקו. נכון... ברור שיישארו שם גם מנהלי הפורום, NDR ושותפתו לניהול. וישאר שם, גם Rtitan, כי מתאים לו מה ששם. תישאר שם, גם מישהי, שלא אקוב בכינוייה, מפאת אחוות אוטיסטים. { ye44, אתה מוזמן לחגוג על ההודעה הזאת. פחחחחחחחחחחח } זה היה הפורום, בו השתתפתי כתשע שנים. זה היה הפורום, בו כתבו אנשים כמו האיש בעל אלף הניקים
, וספידי2, ועוד הרבה, שהיה כיף לקרוא אותם. כיום, עדיין כותבים שם אנשים, כמו בדד1, דגנית, חיפוש ית, אבל... אותו פורום נמצא בסוף הדרך. וחבל לי. { וכן.... אומרים, שהדג מסריח מהראש } תנצב"ה

נכתבה שם, הודעה

שאני מרגיש צורך להגיב עליה. מדובר בהודעה הזאת של Dardar63, שכתבה כך : "לא אוהבת ניחושים בכלל הפורום להבדיל מהפייסבוק הוא מקום אידיאלי לוירטואליה. אז נכון שקצת נסחפנו פה מהוירטואליה למציאות, אבל אסור לשכוח מהיכן התחלנו. לא מעניין אותי אם למישהו כאן יש שנים שלושה או שישה ניקים, מכיוון שבדיוק לשם כך נועדה הוירטואליה- להיות מי שאתה רוצה מתי שאתה רוצה. הבעיה מתחילה כאשר הופכים את הוירטואליה למציאות שלך. שם הבלבול, שם הכאוס, ושם גם החשבונות האישיים." אשר עליה, הייתי מגיב, לולא הייתי חסום שם, ב- : ספציפית, פורום גרושים/גרושות כבר מזמן ערבב בין וירטואליה למציאות, ע"י קיום מפגשים של רוב משתתפי הפורום. כללית, בכל פורום, ישנם גם אנשים הנפגשים מאחרי הקלעים, ולכן פורום אינו רק וירטואליה. ובאופן עקרוני, גם אם היה מדובר בוירטואליה "טהורה", ניק מסמל יישות. אתה לומד עליו, מה הקטעים החביבים עליו, מה חולשותיו, מה תחביביו, ומה מרגיז אותו. שימוש בניקים נוספים, בלי להזדהות מאחריהם, למעט במקרים מיוחדים בהם אדם מבקש להתייעץ בלי לחשוף את זהותו, הינם הולכת שולל, ואינם טובים מטרולים.

Dardar63

New member
הזמנת אותי, ובאתי.

האמת שזה נראה פה ממש כמו שם. והרבה כבוד יש לי לתפקיד ששם מילא בחיים שלי. ואם פורום מת- זה בגלל שהוא סיים את התפקיד שלו ( להזכירך- הוא גסס כמה פעמים והתאושש..). לגלות לך משהו? גמני לא אוהבת את שירשורי הנונסס- אז אני מדלגת. אני גם לא אוהבת שירשורי מוזיקה. וקישורי יוטיוב מרובים. והתנצחויות אישיות לא מעניינות אותי גם. אז עשיתי בחירה אישית בכל פעם. כי אני מאמינה בתנאי שוק חופשי, שבו יש ביטוי אמיתי לכוח שלי.

אני שמח שבאת

לדעתי, תוכלי להעשיר את הפורום הזה, בהודעות בעלות עניין.
ותודה על שרשמת שם, בפורום השני, את התגובה שביקשתי שתרשם.

Lonely In Blue

New member
כאילו... דא...

{ גם זה אני, אבל משעמם לי להגיב לעצמי באותו הכינוי } אתה לוקח ללב מה קורה בפורומים של תפוז ? הרי ממילא אין לך חיבה מיוחדת לכל "תפוז" בכלל, ולהנהלת הפורומים בפרט...

חיבה מיוחדת

ל-"תפוז", ולהנהלת הפורומים, ממש אין לי. אבל, יש לי חולשה לנוסטלגיה. בכל זאת, חוויתי שם דברים יפים. ואת היפה מכולם, אני עדיין חווה.

מצ'עמם לך גיסנו?

אני לא יודע אם אתה כותב פה כדי לסגור חשבון שם,או. סתם כדי ליידע אותנו על המתרחש בפורום השכן על כל מחדליו לכאורה. אישית יצא לי לכתוב שם בעבר מספר פעמים כשעוד יכולתי והיה לי זמן לעמוד בקצב הנדרש. לדעתי את רוב דרי הפורום כאן מזיז את הבולבול מה קורה שם,ומלבד הצצה חטופה מידי פעם אין לנו ממש עיניין בכל מה שאתה מספר כאן. אם אתה חושב שזו היא הדרך הנכונה והראויה "לסגור" איתם חשבון,שיהיה לך לבריאות. אני כבר הלכתי לאיבוד ואיבדתי עיניין. קצת מפחיד עיניין ריבוי הניקים, לא? תסביר לי שוב למה זה נועד...? ותכלס,אתה כבר כותב פה. אז למה שלא תהנה ותפיק את המיטב שכאן? כל החשבונאות הזו זה סתם בזבוז אנרגיות.

איינשטיין...

שתסביר לי קצת יותר על אנרגיות ? לא ממש בטוח, שהבנתי את E=MC**2 אתה מוכן להגדיר מאסה ?

ye44

New member
"נחסמתי שם הייתה דממה כל "

זאת היה אתמול
לימונרו אתה זקוק לעזרה נפשית בלי
קח לך כמה
מהסרוקסטים זה ישפר את מצב רוחך
מנהלים נא למחוק הודעות שיש בהן ביקורת על מנהלים בפורומים מקבילים ונא לחסום את לימונרו הוא מביא אנרגיוות שליליות, ביום השואה לא הרגשתי כך

מן ההודעות שלך

אלה שקראתי בזמן הקצר שאני כאן, כמו זאת למשל, לא הצלחתי להבין את אתה בעד או נגד הפסיכולוגיה או הפסיכיאטריה, לא הצלחתי להבין אם הידע שלך בנושא סרוקסט הוא ממקור ראשון, אבל הצלחתי בהחלט להבין, שאנרגיות שליליות, יש כאן מספיק. דר"א, כל האייקונים האלה, זה בגלל תסמונת טורט ?

ye44

New member
לא זה בגלל

תסמונת לימונרו
חפש לך חיים
אתה באמת זקוק לציפרלקס
חבל לי עלייך בגילך המופלג אתה מתחיל להזכיר לנו את RTיהו ולא בא לי להתעלל בך וירטואלית

לימונרו

ערב טוב ובכן כל הדברים שהבאת כאן, שייכים לשם לרוב הכותבים כאן אין שמץ של מושג על מה אתה מדבר אנחנו לגמרי בעד חופש הביטוי, דיבור, מידע וכו' וגו' ובאותה נשימה כל הודעה שתכיל פגיעה אישית בחבר פורום כאן ו/או ברחבי הפרדס תימחק. המשך ערב נפלא

הדרך..

להביא את מה ששם לכאן.. בסופו של דבר.."תהרוג" את הפורום הזה..שגם ככה חיי את חיו בזחילה... יש לך כלכך הרבה לתת לפורום הזה...דווקא את זה אתה בוחר לתת? ואני מחכה לך שם.. מבקרת אותך כאן..
בוקר טוב.

תגדירי זחילה...

אם זה על 4 למה לשנות? תאמיני לי - לא חשבתי שאתקל באנשים שהופכים פורום מסויים ללב חייהם. זה טוב כתבלין - לא כמאכל העיקרי. העיקר נמצא בחוץ... זו בדיוק החכמה בהפיכת ההכרות הוירטואלית לחברות בשר ודם.

ואני..

נדמה כזה.. שבכל פעם שאני כותבת על הפורום הזה זה כאילו אתה לוקח את זה אישית.. ובאמת..הוירטואליה הופעת אנשים למציאותיים..איך?..גלה לי את הקסם..

ממש לא אישי...

אותה תגובה נתתי בעוד 2 פורומים לפחות לכאלה שנדמה שהפכו את הפורום והוירטואליה ללב חייהם. אותם אנשים כבר הפסיקו לבין מה הם מפספסים במציאות. אותם אנשים הפסיקו להבין שהפורום במה, הכותבים שחקנים אבל העיקר נמצא מאחורי הקלעים... כשמורידים תלבושות ואפילו מסיכות ומפרקים את התפאורה. איך הופכים את הוירטואליה למציאות? אם ייצא לנו להיפגש אראה לך שבחיוג המקוצר שלי יש את המשפחה שלי וחברים שהכרתי כאן :) ועדיין - על 4 תמיד נמצא בעדיפות

איש..

אתה רציני מידי..בשבילי. שאתה עונה לי כמו מורה שמדריך מישהי שנכנסת לעולם הוירטואלי בפעם הראשונה.. נעים מאוד
..שמי דגנית גם מעבר לוירטואליה ..ושלך?

תשמע...

לסתום פיות זה באמת המוצא האחרון - אם בכלל. מצד שני - לירוק לבאר ממנה שתית לא מעט זמן זה לא כבוד כזה גדול <ויש אחד שם שעושה את זה כלפי הפורום הזה והחברים בו... נדמה לי שהוא אפילו מצויין בפוסט שלך> תכתוב מה בראש שלך רק אל תשמיץ ולו ברמז את מי ששם - הנהלה בכירה ועובדים זוטרים. האמת - זה גם לא ממש מעניין.

למעלה