נחסמתי שם

תודה

תודה על שאת ממשיכה להתערטל. תודה על שהטרחת עצמך להגיע לכאן, לומר לי את זה. תודה על כך... שכיון שאני יודע, שכאשר אדם צודק, היכולת היחידה לנסות לערער על דבריו, היא ע"י שימוש בניקים פחדניים, את נותנת לי את הגושפנקא הסופית לצדקתי, לעיני כל.

יערית

New member
אני מתקוממת

מול המשפט "הדג מסריח מהראש"- אם אני מכינה דג ים, הדבר שאני הכי אוהבת לאכול זה הראש+צואר הדג, זה לא מסריח, זה טעים יאמי. למרות שיושבים לך דברים על המקלדת, הצלחת להביא כמה אורחים לכאן, אתה יודע מה זה אומר? חצימהפורום שם מציץ כאן באופן קבוע ומאד מציצני מרחרח את מצב הרוח של הניקים המוכרים. הפורום הזה יתעורר ואז יהיה מעברים חופשיים ללא ביקורת גבולות. ת'שאר כאן, יש לך ולאחרים הרבה מה להוסיף לדיונים היומיים.

בדגים...

אין לי שום כוונה להתחרות איתך. בעיקר אם הם עשויים, עם הרבה חריף. אבל לגבי הכנסת אורחים... היכולת שלי להביא לכאן, את האנשים מן הפורום השני, יכולה להימדד על פחות מאצבעות כף יד אחת. את זו, אשר יכולה להעביר לכאן את מרביתם. כולל את עוז, אותו אני דווקא מחבב. אשמח אם אכן תעשי זאת.

יערית

New member
מאחר

ואין בי כל רצון שכל משתתפי הפורום ההוא יהיו כאן , בוא נשאיר את הכניסה לטובים לטייח. מי שנכנס באופן שרירותי Wellcome ומי שלא- אדרבא. ודגים זה עוד פספוס שלנו אחרי כ"כ הרבה שנים :))

אההההההה

לטובים לטייח??? וואלה מקצוע חדש

ואני שואל את עצמי ..

כמה זמן עוד אחכה ... למשלוחה .... ועוד דבר שאני שואל את עצמי ... הוא איך את גם פה אדומה ?? קומבינות בהנהלה ? :)

יערית

New member
אם הגעת עד הלום

לא שואלים שאלות מהפורום ההוא, זה מחוץ לחוקי תפוז והייתי מרחיקה וכותבת האוטינג!!!! אני אדומה כי אני בולטת?

בדד1

New member
החלטת למשוך לי בקוקו ../images/Emo6.gif ?

(מתנצל על אם זה מעלה בך אסוסיאציות כאלה ואחרות)
אומר לך כמה מילים,למרות שרבים כבר ניבאו את מותו של פורום גו"ג כמו שרבים מצאו בו בית חם וכתף חמה הפורום ההוא רחוק מלהגיע לסוף דרכו כי הפורום גדול יש בו אנשים שונים, חלקם טובים וחלקם פחות ובכלל אני טוען שהפורום הוא בכלל דינאמי (מומלץ להביט על תאריכי הקישורים
) המלצה שלי, בוא תרבה לכתוב על ענינים שברומו של הפורום הזה והמעט לזרוק אבנים על הבית ההוא ובענין אחר קטן ומשני - גם לי חבל שהשרשור ההוא חזר רק בחלקו ומצד אחר אני מחייך על זה שבפעם הראשונה אני רואה שאין לך מושג קלוש איך זה קרה שהוא חזר אתה יכול לייצר אחד כאן - זה יראה את הצד המואר שלך

יערית

New member
הפכתם למומחים ללינקים :))

לא ייאמן כמה אני יציבה למרות שחשבתי לרגע שלא, ככל ששמים לינקים אני קוראת את דיעותיי ופשוט גאה בי על עמוד השידרה שפיתחתי משחר ילדותי ולא הלכתי אחרי עדר כזה או אחר- שור, אולי בגלל תכונות אלו אני מכאיבה בלבלב של אחרים. יאללה, זו הייתה המחשה להדחפות אגב :))

למעלה