נחסמתי שם

Motekookoo

New member
../images/Emo6.gif

רצית ישיבה איתי...הנה לך

אתה יודע

שהארכיון שם די מוכר לי, ושיכולתי להביא קישורים, אינה קטנה. ובכל זאת, מעבר לנתונים היבשים, צריך לשים לב לתמונה הרחבה. פורום אינו מתקיים בגלל אנשים המתארחים אחד אצל השני לקפה. { ואם כבר, נראה לי שגם הקשרים החברתיים שברובד הסמוי של הפורום, סובלים מקריסת מערכות, שלא לדבר על כך, שהם מעולם לא היו האידיליה שמייחסים להם } פורום מתקיים, בגלל גירוי אינטלקטואלי, של אנשים שמוצאים בו עניין לכתוב ולקרוא. נראה שהגירוי הזה כבר מיצה את עצמו. אם בגלל שהפורום מאוכלס באנשים שאתה יודע כבר מראש מה תגובתם, ואם בגלל עייפות כותבים ותיקים שנמאס להם לטחון את אותם המים, ואם בגלל שהרבה מן דמויות הבולטות ביכולותיהן לספק גירוי כזה, נעלמו משם. זוכר את היתקליפ ? זוכר את שחר ? את "נדמה לי" וכל יתר כינוייו ? שמת לב ש-"שושן פרא" כמעט אינו כותב ? וזו רק רשימה חלקית. ולעניין האחר, דווקא יש לי מושג על תרומתך לעניין החזרת חלקו של השרשור ההוא. אבל לא ידעתי אם יהיה זה מקובל עליך שאזכיר אותו, ובכל מקרה, אין זה מוריד מנכונות הסיבה אותה הזכרתי. אם כי, אם כבר הזכרנו את הנושא, אז תודה גם כאן. לייצר כאן אחד כזה... "אין אדם חוצה את אותו נהר פעמיים, כי האדם אינו אותו אדם, והנהר אינו אות נהר".

למעלה