נו

Oi va av Oi

New member
לא הבנת אותי...

אני לא בקטע של "אחי איזה מרובע אתה לא מדליק נפצים" תנסה להבין אותי,אין לי כוח להסביר זה כמו לעבור לצד של האויב!!

HairyPoota

New member
אימרי זה ממש טיעון גרוע!

אתה יודע שאני הכי אוהב אותך שבעולללם! אבל שמע אם זה שאני הולך ומדווח לדרורה מי עושה מה גורם לזה שאני יהנה בפורים מצידי שכל הפורתניקים המעפנים יוכלו כל היום ג'חנון בבית כלא... אז תקרא לי חנון, תקרא לי מעפן תקרא אפס מלשן וכ'ו....זה לא מעניין... אני רוצה להנות בפורים... ולא איכפת לי אם זה בא על חשבון זה שאיזה ילד שחור יושעה מביצפר...

double M

New member
האחריות היא של ביצפר....

התלמידים לא אחראים לתפוס תלמידים שעוברים על חוקי בית הספר. בית ספר אחראי לזה והוא מפיל את האשמה עלינו כי הוא לא התמודד עם זה כמו שצריך. אם זה באמת היה חשוב לדרורה היא הייתה יכולה לפעול בדרכים הרבה יותר יעילות שכבר ניסו בבתי ספר אחרים, שוטרים סמויים למשל. זה עבד בנתניה, יעבוד פה. אבל דרורה הייתה צריכה לבטל את פורים כדי שהיא חס וחלילה לא תצא חלשה או שלא יחשבו שהיא כולה דיבורים. שלוש שנים היא מאיימת ועכשיו היא חייבת לקיים. בכל מקרה, אם בא לכם, כנראה תתארגן לה איזה מסיבה באותו יום של פורים, בזמן בית ספר, באזור בית הספר. עוד פרטים בקרוב....

HairyPoota

New member
טוב אז ככה....

נכון דרורה היא חולת שליטה וזה ידוע.... אבל אני חשוב שהמהפכה צריכה להיות מתוך התלמידים ולא דרך ההנהלה כי לנו בעיקרון יש הכי הרסה כוח! תחשוב בהגיון... 2000 תלמידים מגנים על אולי 100! זה נראה הגיוני?! נראה לך הגיוני שבגלל 100 אנשים 2000 תלמידים לא יוכלו להנות?! נ.ב פורים זה יום לימודים רגיל...

double M

New member
הם לא מגנים...

הם פשוט אדישים למצב. אני לא אומר שרק דרורע יוצאת פה רע. גם התלמידים שלא נוקפים אצבע, שזו תופעה הרבה יותר גדולה ונפוצה מכמה נפצים בביצפר. אבל זה נושא אחר ולגבי ה-נ.ב-תבריזו.

FiFi 59

New member
o_O

תבין שההנהלה חייבת עלשות משהו אםמפוצצים נפץ לא נכון הוא יכול לפגוע במישהו ובסופו של דבר זה גם יכול לפגוע בך! אם פוצצו את זה ממש קרוב אלייך אתה יכול גם לא לשמוע אז אל תשחק אותה אדיש כי גםאתה רוצה פורים ואתה צריך להבין ת'החלטה הזאתי כי גם שנה שעברה וגפ לפני שנתיים אמרו שיבטלו ולא עשו את זה ובגלל זה הם ממשיכים לפוצץ נפצים עכשיו אם אתה באמת רוצה פורים אתה תגיד מי עושה את זה זה לא הלשנה כי תחשוב על זה שזה יכול לפגוע בך! עד כמה שזה אגואיסטי! היא ביטל הלכל בצפר את פורים זתומרת שיש לה ביצים! מישהו היה צריך לעשות את זה! ועד כמה שאני מעוצבנת וממורמרת מההחלטה הזאת אני בעדה!

YaLdoNet 4 EveR

New member
תגיד לי אתה

איזה כוח יש להנהלה מול תופעה כזאת? אפסית. הם אפילו לא יודעים עם מי להתמודד, אם להתמודד בכלל, ואיך להתמודד, וכמה ההתמודדות הזאת תעזור? וכן, היא איימה שלוש שנים כבר. עזר? לא. כנראה שעל הילדים האלה זה עובד רק ביישום אז.. הנה, נראה כמה זה יעזור. זאת לא אזלת יד, זאת ברירה מחדל. אני חושבת שלהנהלה פשוט נגמרו האמצעים.

double M

New member
אולי אין לה עוד אמצעים...

אבל כשאין לך מה לאכול אתה לא עומד על הראש בתור פתרון. אין קשר בין בעיית הנפצים לחגיגות פורים. אני בטוח שזה לא יפתור את הבעיה, ואני משער שגם דרורה לא חושבת שזה יעזור. היא פשוט צריכה לעשות משהו כדי להראות שהיא מגיבה לתופעה. ומה לגבי הפתרון שמצאו לבעיית סמים בנתניה? החדירו סמוי לשכבת י"ב בכמה בתי ספר וזה פעל.

HairyPoota

New member
ברור שיש עוד פתרונות...

אבל דרורה לא רוצה לפתור ת'בעיה מגורם זר... היא רוצה שהתלמידים בבצפר יראו את הכוח שלהם (ויש כוח)

R a a B

New member
שיחדירו אשכנזי צבוע בשחור לחברה של

הערסים וזה יעזור!

גלתו

New member
אני לא הכי שייכת לפה אבל בכל זאת...

אני חושבת שיש לי טיפה נגיעה בנושא... אני ממש בקונפליקט עם עצמי בקטע הזה. מצד אחד, התלמידים לא צריכים להיות המשת"פים של דרורה ולהלשין. לא מתפקידנו לתפוס/להלשין/להעניש תלמידים שעוברים על חוקי בית הספר, כמו שמתן אמר. אבל מצד שני, התלמידים לא צריכים להיות אדישים למצב. אותי אישית עיצבן שדרורה האשימה את מועצת תלמידים באדישות מוחלטת למצב, שזה הדבר האחרון שאפשר להגיד על מועצת תלמידים - שהם היו אדישים. אני לא יודעת לגבי המועצה של י', אבל י"א עברו בכל הכיתות בחטיבת הביניים ועשו הסברה כוללת בנושא הזה ובכלל בנושאים שקשורים לביה"ס. עובדה שגם התלמידים לא הצליחו להתמודד עם התופעה הזאת, אז מה דעתה לעשות משהו בעצמה? אני גם לא מבינה במה היא חושבת שהעונש הקולקטיבי והחסר תועלת הזה יעזור? הרי זה ברור שיעשו לה דווקא, שיפוצצו עוד יותר נפצים ואז אנחנו נהיה עוד פחות בטוחים. הרי אף אחד לא יעבור בשקט על ביטול פורים, אז מה לעזאזל היא חושבת שהיא תשיג בזה? אי אפשר להעניש את כולם על דבר מטומטם שמיעוט קטן וקיצוני של פוצים קטנים ונלוזים עושים להנאתם האישית, מסיבות לא ברורות. אז למה עושים את זה? אם למישהו יש רעיונות לפיתרון הבעיה, תכתבו וכאלה

YaLdoNet 4 EveR

New member
אמרי?

מכל האנשים אתה בין האחרונים שחשבתי שיגיד כזה דבר o_O "מלשנים"? "מרובעים"? מה אנחנו, כיתה ז'? מגוננים על מישו שאנחנו בכלל לא מכירים כי אנחנו "מורדים במערכת"? אם בגללם אני צריכה ללמוד כרגיל בפורים אז שילכו ויפוצצו נפץ על התיק שייפתח להם במשטרה, מבחינתי. כאילו, אם נפץ היה פוגע בך ומישו היה מגלה למורה מי זרק עליך, גם אז הוא היה נחשב "מלשן מרובע"? לא, כי זה מקרה בפוטנצייה לידיעתך. גם אם זה חברים שלך והם בטח לא יכוונו עליך או משו. P:

Oi va av Oi

New member
אתם מפרשים את הדברים שלי לא נכון...

פשוט מעצבן אותי שאתם עושים את מה שאתם לא אמורים לעשות!! ואם זה תלוי בזה שלא היה פורים,אז שלא היה פורים,כל אחד לוקח את החוק לידיים?מה קרה?? רק שזה מגיע אליכם אתם פתאום חושבים על זה "שאם יפגע בך נפץ" למה שכשאני ורבים קופצים מעל השער כמעט כל הפסקה אפחד לא הולך לאורי?? זה לא נוגע אליכם,אז לא אכפת לכם אז אל תשחקו אותה צדיקים...אני מבין שאתם רוצים פורים אבל אתם קצת מגזימים!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
חשבתי שזה מובן מאליו

שרק בגלל שזה נוגע בי זה מפריע לי.. מצידי, שילכו- שיפוצצו לעצמם נפץ בראש, שיבריזו עד מחר, שיעשנו לעצמם את הראות - הם עושים את זה לעצמם ולכן לא לי ולא לדרורה ולא לאף אחד אחר בעולם אין זכות להגיד להם לא לעשות את זה / להלשין עליהם. אבל למה שבגלל שקצת רעש ועשן עושה להם טוב בלב אני צריכה לסבול? אני בכלל מכירה אותם? שילכו למצוא תחביב ועד אז אני אעשה כל מה שאני יכולה כדי לעזור לדרורה למנוע את זה. כי זה נוגע לי. ורק בגלל זה זה מפריע לי. וזה די ברור.

YaLdoNet 4 EveR

New member
נו חכה שניה

ולשם ההבהרה, זהו דיון ולא ויכוח
זה לא היה התפקיד שלי, עד שהמורים באו והפכו את זה לתפקיד שלנו.. וזה לא "תפקיד", אני לא הולכת ל-X ובועטת בו עד שהוא מדמם מהאף.. אני עושה את המינימום, ומשאירה את העבודה למורים. ואל תגיד שזה לא קשור אליי, כי זה הכי קשור אליי, ואל כל תלמיד בביצפר הזה.

Oi va av Oi

New member
יש לי שאלה אליך

מבחינתך זה בסדר שהמורים מבקשים שאנחנו נעשה דבר כזה?(להלשין על ילדים שזורקים נפצים)

למעלה