זה 44000 ש"ח (ככה כותבים את זה) או 44 אלף (ככה אומרים את זה) וזה מחיר מאוד מאוד סביר לפורים בבצפר... וזה אפילו פחות ממה שהיה בשנים קודמות. מליינים מישו?
דרורה טוענת שעצם זה שמי שלא מדליק נפצים אבל יודע מי כן עושה את זה..הוא אחראי באותה מידה...והיא צודקת המאה אחוזים במה שהיא עושה! דיי! נמאס כבר...זה שנה ראשונה שאתה בביצפר אבל כל שנה אומרים שיבטלו את פורים...די צריך לשים לזה סוף! נמאס זה לא מצחיק לא משעשע וזה סתם סיכון מיותר...(וגם זה לא חוקי) אני פוחד ששנה הבאה אנשים לא ישכילו וגם שנה הבאה תחזור התופעה הזאת....
טוב קודם כל שלומות אופיר!!! דבר שני רק עניין אידאולוגי קטן ולא תראו אותי יותר כבר ראיתי קבוצות שמתכננות ללכת לדרורה עם הטעון הטיפשי תשוו למדינת ישראל קודם כל זה בצפר... דבר שני אל תשכחו שחוק מדינת ישראל גם מחייב אותך ל"הלשין" על אותם עבריינים אדם שלא מ"לשין" נחשב כאילו ביצע את העברה בעצמו ככה שאם העונש הוא ביטול פורים על פיצוץ נפצים במתחם בצפר כל אחד ממי שראה ולא הלשין כמעט ומכפיל את המעוט והופך לרוב.. אבל יש כאן גם עניין אידיאולוגי שאם זה עונש ראוי ומי יודע באמת מי ראה?? נ.ב. הקמתם פה אחללה פורום..
אני טוב בציטוטים.. אז פרדריך נטשה פעם אמר "דבר מוזר הוא העונש שלנו: אין הוא מטהר אלא מכתים, והוא הפשע הגרוע מן הפשע עצמו" ואל תאשימו את דרורה תאשימו את מי שברא אותה..
אותך... כשאמא שלך אומרת "אה אה אה" למה היא מתכוונת??? בדר"כ היא גם אומרת אחרי זה "זה טוב זה טוב תמשיך" או "חזק חזק" פשוט אתמול בלילה .. אני ישמח אם תוכל להסביר לי בהקדם.. נ.ב. זה היה מופנה לאפיק אבל לא יכולתי להתאפק