נו

מסתבר

New member
ואתה נורא הרי נורא משכיל

עובדה בן אדם לא יהודי, שלא נמצא בארץ מאז קום המדינה, לא יהפוך לאזרח מבלי להתגייר.

CatchMeToo

New member
מה אתה טיפש או שאתה עושה את

עצמך?! בנאדם יכול להגר למדינת ישראל כמו שניתן להגר לכל מדינה מערבית אחרת בעולם אם הוא עומד בקרטריונים שהמדינה קובעת להגירה! פעם שמעת על חברת "מנטל"?! זאת חברה ענקית שמעסיקה אלפי פיליפנים, שלכולם בלי יוצא מן הכלל יש רישיונות עבודה בארץ ולחלקם יש אפילו אזרחות, ואני מבטיח לך שאף אחד מהם לא התגייר! מבדיקה! עזוב את זה משהו יותר קרוב, חברה של אח שלי מאוסטרליה גרה כאן כבר כמה שנים ובשגרירות האוסטרלית אמרו לה שהיא יכולה לקבל אזרחות כבר! בנאדם לפני שאתה כותב דברים תחשוב...

מסתבר

New member
ביררתי עכשיו עם אבא שלי שמבין בעניי

והוא אמר לי, שרק דרך נישואים עם אזרח אפשר לקבל תושבות (לא אזרחות), ואין שום דרך אחרת. כך זה לגבי הערבים, אני מניח שזה לא שונה לגבי קבוצות אחרות מהאוכלוסיה. ובנוסף, כבר מישהי פה גם כן ביררה לגבי זה ואישרה את דבריי... אני חושב היטב לפני שאני כותב דברים.

CatchMeToo

New member
בוא אני אתן לך מצב היפותטי ולך תשאל

את המומחים שלך מה הם אומרים על זה: "שלום אני כומר מהויתקן ואני מעוניין לבוא ולהתיישב בירושלים, כדי לראות את ישו חוזר כמשיח ובלה בלה בלה..." מה מדינת ישראל תגיד לו?

מסתבר

New member
אני מניח שזה במעמד של דיפלומט

שבזה לא התעמקתי... ולא הוא לא יקבל אזרחות זה אני יכול להבטיח לך

1חד פעמי

New member
טוב הווכיוח הזה...

מעל יכולתי אני לא מכיר את כל החוקים של ההגירה לארץ, אבל הדס אתה מסכים איתי שישנם חוקים שנמציאם בארץ רק בגלל הדת??? ובכן אם כך סימן שמדינת ישראל מדינה שכפופה לדת ואיננה מדינה דמוקרטית נטו.. חוץ מזה דור, אסור לפתוח חנויות בתשע באב בכלל!!!

בישובים לא יהודיים מותר.

ואגב בשנים האחרונות גם בתל אביב נפתחו הרבה מהחנויות כי החוק מדבר על חנויות בילוי או משו כזה. קיצר בתל אביב חוקי לפתוח חלק מהחנויות.

1חד פעמי

New member
בישובים הלא יהודים כדי לא לעורר

את הערבים לפעמים עדיף לותר ולא לצאת צודק, בתל אביב עדין לא שמעתי על זה בכלל..

CatchMeToo

New member
אוקיי....

אני אוכל ואז אני אשלח אימייל למשרד הקליטה ואשאל אותם ואז אתה תקבל בולבול לפנים..

FiFi 59

New member
כן מותר אבל אין להם אזרחות

ולא כל ההעובדים הזרים לא חוקיים רק אלה שאין להם אישור עבודה ואישור שהות כמו בארה"ב שבשלב מסויים פג תוקפו של הגרין-קארד שלך ואתה לא יכול לעבוד שם או להיות שם

גלתו

New member
נו, ידעתי שצדקתי במשהו ../images/Emo13.gif

כן, עשיתי בירור קצר ואת תוצאותיו כתבתי פה למעלה איפשהוא... אבל ידעתי שהיה משהו נכון במה שאמרתי, וזה כנראה זה. תודה לך

FiFi 59

New member
וקשע :)

ועוד משהו קראתי למעלה שגונן שאלה אם ללא יהודים (משמע גויים) מותר להגר לפה אז כן מותר להם אבל אין להם אזרחות

מה השטויות האלה?

לאזרחים לא יהודיים מותר להגר לישראל בתנאי שיש להם קשר משפחתי יהודי (סבתא יהודייה או משו כזה) ולא משנה אם הם מחשיבים עצמם כיהודים או אם הם נשואים ליהודים. בעלייה הרוסית מעל לשליש מהעולים הם לא יהודיים.

FiFi 59

New member
אתה יכול להתחתן בקפריסין ובארץ

תחשב כנשוי ותקבל תעודת נישואים ביררתי ת'נושא

מסתבר

New member
...

ההורים שלי התחתנו בקפריסין. כן, מכירים בהם כנשואים, אבל שוב פעם, זה בדיוק מראה את האנטי זכויות, למה צריך לטוס(/להפליג) לקפריסין בשביל להתחתן?? ושוב פעם, מה עם גירושים אזרחיים? גם את זה אין, והרבה נשים בארץ סובלות מאוד מזה. ובן אדם שלא התגייר לא יכול להיות אזרח בארץ.., עוד איזושהי הערה או הארה על מה שכתבתי?

למעלה