נו

CatchMeToo

New member
יהיה כבר יותר קל לעשות את זה בבצפר,

אם תלקקו לדרורה יפה יפה את התחת... זה יהיה זיון מהתחת להקים כזה דבר לכל בצפר..

double M

New member
לא נראה לי...

לעשות את זה ליד הביצפר זה חלק מהעניין, יש פה אמירה מסויימת. ולא מנסים לארגן את מסיבת המאה, אבל מסיבה מספקת כדי שאנשים יהנו ומספיק כדי להוכיח שאנחנו לא צריכים אותם כדי לחגוג את פורים.

CatchMeToo

New member
תעשו מה שאתם רוצים...

אני אישית אורה ברעיון הזה טיפשי, בעל קושי ביצוע וניסיון כושל למרוד...

double M

New member
וואלה, בכייף...

אני לא רואה בעיה ב"בעל קושי ביצוע", ואת ה"כושל" תשמור לאחר כך...

CatchMeToo

New member
לא בא לריב, בא להבין את המטרות שלך.

תקשיב אם באמת יקרה מצב כזה, לפי דעתי ילדים יראו אחרי בדוררה כמין סמכות רפויה שלא יכולה לעצור אותם ולא כלום. תחשוב לבד לאן מצב כזה יכול לגלוש...

HairyPoota

New member
שמע היא גרמה לזה!

כאילו עצם זה שהיא ואמרת שהיא לא יכולה לטפל בבעיות בביצפר...מראה כמה היא חלשה! היא רק גרמה למצב של הסלמה! היא לא תשיג מזה שום דבר! אהה והיום החלטתי שאני משנה את הדעה שלי בקשר להחלטה של דרורה...

HairyPoota

New member
ממש לא

שמע להפסיד יום לימודים... וזה עוד יום שיש לי תנ"ך לשון היסטוריה ומתמטיקה.... ממ...לא נראה לי תודה...אחרי זה שאני רוצה להתכונן למבחן ואני לא יודע מה לעשות, אמא משלמת 100 שקל לשעה מורה פרטית...

DoooN1

New member
לא קראתי את כל השירשור

כי לא היה לי כוח ואני לא יודע אם מישו כבר עתב את זה אבל לאף אחד מאיתנו אין שמץ של מושג מי באמת עושה את זה ואם את (אופיר) יודעת ומכלילה את כולנו בזה גם אז אולי תספרי לי מי עושה את זה....?

FiFi 59

New member
יוווו איזה שישור ארוך ../images/Emo2.gif

אני קצת מסטולה
אל תשימו לב להודעות

HairyPoota

New member
לא...

הצעד שדרורה עשתה זה צעד ענק! צריך להיות לאישה הזאת וואחד ביצים...

Lorelai

New member
אני התחלתי לסגוד לה כבר מה"שמענו

עליכם קצת, אבל הרבה לא."

Flashkes

New member
פחחחחח

אני היחידה שנשפכה מצחוק מהשיחה הזאת? אני יכולה לכתוב את מה שהיא אמרה ב45 דקות ב4 שורות פה- "אין פורים" "תבואו להגיד לנו מי זורק "חזיזים" ולא אין פורים" "אתם ילדים חסרי אחריות" "אין פורים" אין זה היה אחד הדברים היותר מצחיקים...

למעלה