נו

גלתו

New member
אמממ ליתר דיוק...

זה 44000 ש"ח (ככה כותבים את זה) או 44 אלף (ככה אומרים את זה) וזה מחיר מאוד מאוד סביר לפורים בבצפר... וזה אפילו פחות ממה שהיה בשנים קודמות. מליינים מישו?

HairyPoota

New member
טוב שמעו...

אם רק הייתם יודעים שכמות משלמי הסל תרבות היא נמוכה...לא הייתם אומרים סכום חלומי שכזה!!

CatchMeToo

New member
פורים כן עולה לנו, 20 שקל (לערך)!

סל-תרבות גבר! "בצפר זה לא עסק עם מטרות רווח, הם לוקחים ממך סכום נמוכים בהרבה ממה שעולה בסך הכל והשאר מהתקציב." אהם סתירה אהם!

מסתבר

New member
אוקיי... מסתבר שנכנסתי לויכוח עם

נתונים שגויים. בקשר לעלויות וכל הזה אני מודה בטעותי, רק בקשר לעלויות ושות'.

CatchMeToo

New member
אה אופסי חשבתי שכתבת משהו אחר...

טוב עזוב הויכוח הזה סגור כבר זה לא משנה...

HairyPoota

New member
צ'מע...

דרורה טוענת שעצם זה שמי שלא מדליק נפצים אבל יודע מי כן עושה את זה..הוא אחראי באותה מידה...והיא צודקת המאה אחוזים במה שהיא עושה! דיי! נמאס כבר...זה שנה ראשונה שאתה בביצפר אבל כל שנה אומרים שיבטלו את פורים...די צריך לשים לזה סוף! נמאס זה לא מצחיק לא משעשע וזה סתם סיכון מיותר...(וגם זה לא חוקי) אני פוחד ששנה הבאה אנשים לא ישכילו וגם שנה הבאה תחזור התופעה הזאת....

ofrikit

New member
שטויות!

למה אנחנו צריכים "להכנע" לדרורה ולשטויות שלה אני לא רוצה להלשין! ולא מענין אותי אחריות שמחריות (משפט אמא חיחי) את השאר כבר כתבתי מה אני חושבת..

1חד פעמי

New member
בקשר למה שמסתבר כתב

טוב קודם כל שלומות אופיר!!! דבר שני רק עניין אידאולוגי קטן ולא תראו אותי יותר כבר ראיתי קבוצות שמתכננות ללכת לדרורה עם הטעון הטיפשי תשוו למדינת ישראל קודם כל זה בצפר... דבר שני אל תשכחו שחוק מדינת ישראל גם מחייב אותך ל"הלשין" על אותם עבריינים אדם שלא מ"לשין" נחשב כאילו ביצע את העברה בעצמו ככה שאם העונש הוא ביטול פורים על פיצוץ נפצים במתחם בצפר כל אחד ממי שראה ולא הלשין כמעט ומכפיל את המעוט והופך לרוב.. אבל יש כאן גם עניין אידיאולוגי שאם זה עונש ראוי ומי יודע באמת מי ראה?? נ.ב. הקמתם פה אחללה פורום..

מסתבר

New member
אוקיי... אבל אתה רואה את המדינה

מענישה עונשים קולקטיביים? ברור שזה בצפר ולא מדינה, אבל אין הגיון בצעד זה, הרי זה רק יגביר הנפצים

1חד פעמי

New member
אין לי הרבה מה להגיד אבל

אני טוב בציטוטים.. אז פרדריך נטשה פעם אמר "דבר מוזר הוא העונש שלנו: אין הוא מטהר אלא מכתים, והוא הפשע הגרוע מן הפשע עצמו" ואל תאשימו את דרורה תאשימו את מי שברא אותה..

1חד פעמי

New member
גונן אם אתה כבר פה רצית לשאול

אותך... כשאמא שלך אומרת "אה אה אה" למה היא מתכוונת??? בדר"כ היא גם אומרת אחרי זה "זה טוב זה טוב תמשיך" או "חזק חזק" פשוט אתמול בלילה .. אני ישמח אם תוכל להסביר לי בהקדם.. נ.ב. זה היה מופנה לאפיק אבל לא יכולתי להתאפק

למעלה