אני התעצבנתי על זה אז שוחחתי עם אבא שלי והוא הסברי לי בתכלס מדינת ישראל הוכרה כמדינה יהודית לפיכך מי שלא יהודי לא יקבל אזרחות אבל הוא יכול לחיות פה אם יש לו אישור שהייה. עכשיו אם הוא התחתן עם יהודייה אני לא בטוחה אפ הוא יכול לשהות בארץ אני חושבת שכן ואני לא בטוחה שגם ילדים של אנשים שהם אל אזרחים מקבלים אזרחות מה שבארה"ב כן אם נולדת שם אז יש'ך אזרחות אמריקאית
טוב, אחרי השיחה עם הזקנה הפולניה, הייתה לנו שיחה מאוד נחמדה: דסי:"תגידי דרורה, אם מבטלים את פורים אז אנחנו נקבל את הכסף שלנו חזרה מסל תרבות?" דרורה:"זה רק 20 שקל, ועד ההורים יחליט..." דסי:"מה את דפוקה?! 20 שקל זה בקבוק שלם של וודקה! אני רוצה מיד את הכסף של ההורים שלי!" טוב זה לא היה בדיוק ככה אבל זה היה מצחיק אם זה היה ככה...
אני חושבת שזה ממש לא בסדר שבגלל כמה ילדים חסרי חיים לאנשים שיש להם חיים לא יהיה פורים. הבצפיר הזה ממש מפגר.....הוא לא יודעת איך להתמודד עם בעיות האלימות ובגלל זה הם הולכים על הדרך הכי קלה שזה לעשות עונש קולקטיבי......שונאת אותם. ובאמת.....בבקשה בבקשה! אם מישהו יודע מי הקבוצה המזדינת שמפוצצת נמצים אז פאקינג תגידו לדרורה!
מכל הסיפור של המרידה בשביל הקטע אתה מנסה להציב אותנו מול דילמה או משו?. כי אני בספק ענק אם מישו פה ילשין עליך ואל תעשה דברים רק בשביל הרעש, זה לא שווה את זה
נראה לך שתלמיד בכיתה י' או יא' יפוצץ נפץ?! מה הקטע בזה?! אז שמעו בום והיה עשן!! איזה צחוקים מישו נבהל!!! אתה יודע מה? אין לי בעיה שיביאו לפחות נפצים יפים כמו דבורה פרפר או כל החרתה הזה...יש לזה סטייל...