נו

Mooa-Numi

New member
ו65 אחוז מהאזרחים

חושבים שחוקי ההלכה חשובים יותר מחוקי המדינה. זה נורא.

CatchMeToo

New member
כל בנאדם באמונותו יחיה!

ואת לא תגידי מה נורא ומה לא, כי את ילדה טיפשה!

Mooa-Numi

New member
בקצרה?

חלק גדול מחוקי ההלכה נוגדים את חוקי המדינה. ואם 65 אחוז ממדינת ישראל מאמין יותר בחוקי ההלכה.. דוגמא: אנשים שלא מתגייסים, ישיבות וכאלו. או התנחלויות (ועזוב שניה את הרגישות של זה, הדבר לא חוקי. בעצם-עזוב את ההתנחלויות, זה שמאלני מידי)

CatchMeToo

New member
אבל זאת אמונתם!

בזה הם מאמינים, וזה מה שהם רוצים. לכן את לא תשפטי אותם ע"פ אמונתם...

Mooa-Numi

New member
אבל זה מנוגד לחוק!

אם תרצה בזה ואם לא, התנחלויות הן מחוץ לחוק. ולא שהחוק הזה לא נאכף, והתנחלויות לא נסגרות-ממשיכים להזרים אליהם כספים. (למרות הקיצוץ)

CatchMeToo

New member
כשאנשים מרגישים שהממשלה לא עושה

כלום, אז הם לוקחים את החוק לידיים... ולפרוטוקול אני בעד התנחליות.

CatchMeToo

New member
...

"חוק מדינת ישראל חופף לחוקים הדתיים כל חוק גם צריך לעבור אישור של הרבנות והרבנות גם מוציאה חוקים!!" בדיוק מה שאמרת, רק להפך! "אסור לפתוח חנויות בתשעה באב!!!" כי זה אמור להיות חג אבל לאומי, ומה לעשות שהלאום שלנו והדת זה אותו דבר! "והידעתם אסור לכם לגדל חזיר בבית" בוא אני אחדש לך מי שלא תיהיה, מותר! רק חל איסור לגדל אותו על אדמת ישראל, מה שאומר שאתה יכול לשים אותו על בלטות בחצר שלך, אבל לא על אדמת ישראל! "האפוטרופסיוט חייב אישור של רבנות" לא יודע! נו תביא עוד טיעונים כאלה לא מבוססים... אתה יכול למכור חזיר, אתה יכול למכור בשבת, אתה יכול לעשות כל מה שאתה רוצה בלי שהדת תציק לך... אני לא מת על דוסים אב, תכלעס שאני מסתכל על זה הם לא כל כך מפריעים לי לחיות...

1חד פעמי

New member
קה!!!

חחחח.. הרגת אותי עכשיו.. תשעה באב חג??? הלאום והדת אותו דבר?? זוכר מה עשו לג'ובני רוסו כדי לקבל אזרחות?? ומה עם אלה שהדת שלהם היא לא יהודית למה להם אסור לפתות חנויות בתשעה באב??? ולאיפה אתה חושב שתקח את הצואה של החזיר שלך תשלח אותה במעטפה לאמריקה??? אתה צודק אבל אל תגיד לי שזה לא איסור דתי שפוגעה.. אני בטוח שלא כיף לגדל חזיר על בלטות או לחזיר לגדול על בלטות רק בגלל שדתיים מפחדים מאצבע ה' דבר שני לא אמרת כלום.. כל אלה הם הינם חוקים הקיימים במדינת ישראל החופפים לדת וקיימים רק בגלל הדת.. לכן מדינת ישראל כפופה לדת... ואם אתה כל כך רוצה חכה לערב אני יחפש בשבילך עוד הרבה..

CatchMeToo

New member
...

לפני שאני עונה מי אתה בככל? זה מעצבן להתווכח עם מישהו שאני לא מכיר..

1חד פעמי

New member
כמו שאמרתי כבר

דרור חזן י/8 בן 16 מפרדסיה ומקליק גם מאחור.. עוד משהו שאתה צריך כדי להמשיך להתווכח

YaLdoNet 4 EveR

New member
תעשה לי חטול בטיחותי!! ../images/Emo99.gif

חחח.. חבר'ה, הוא לא מקליק מאחור...

למעלה