נו

תוספת דווקא.

ומה בעניין הפסילת נישואין של אנשים. למשל לכהן מתגרש אסור להתחתן שוב או משו כזה. עשו חישוב שכל 1 מעשרה אנשים יהודיים בישראל הוא פסול חיתון.

FiFi 59

New member
אוקי הסבר

אני התעצבנתי על זה אז שוחחתי עם אבא שלי והוא הסברי לי בתכלס מדינת ישראל הוכרה כמדינה יהודית לפיכך מי שלא יהודי לא יקבל אזרחות אבל הוא יכול לחיות פה אם יש לו אישור שהייה. עכשיו אם הוא התחתן עם יהודייה אני לא בטוחה אפ הוא יכול לשהות בארץ אני חושבת שכן ואני לא בטוחה שגם ילדים של אנשים שהם אל אזרחים מקבלים אזרחות מה שבארה"ב כן אם נולדת שם אז יש'ך אזרחות אמריקאית

מסתבר

New member
הבעיתיות פה היא שישראל דמוקרטית

ויהודית... וזה לא בדיוק ככה יש התקלויות בין המדינה היהודית לדמוקרטית

CatchMeToo

New member
נצל"ש ל-פ-נ-י-ם!!!

טוב, אחרי השיחה עם הזקנה הפולניה, הייתה לנו שיחה מאוד נחמדה: דסי:"תגידי דרורה, אם מבטלים את פורים אז אנחנו נקבל את הכסף שלנו חזרה מסל תרבות?" דרורה:"זה רק 20 שקל, ועד ההורים יחליט..." דסי:"מה את דפוקה?! 20 שקל זה בקבוק שלם של וודקה! אני רוצה מיד את הכסף של ההורים שלי!" טוב זה לא היה בדיוק ככה אבל זה היה מצחיק אם זה היה ככה...

chaosoda

New member
חח איזה וודקה אתה יכול לקנות ב20ש'?

הכי זול שאני מכיר זה קגלביץ שזה 35-30

Oi va av Oi

New member
חמוד בוא אני יחדש לך

בינוב במכולת יש בקבוקי וודקה גולד(הידועה גם כדלק מטוסים)ב9 שקל... דרך אגב,גם הקגלביץ' פה עולה 19 או משו כזה מה שאתה מדבר זה מחירי קיוסק

CatchMeToo

New member
נירוש ואופירוש..

לי אישית לא ממש אכפת אם יהיה פורים או לא, אבל אם לכם כל כך אכפת אז לכו ותעשו משהו ואל תיהיו סתם "פעילים של דיבורים"..

HairyPoota

New member
אין לי בעיה שלא יהיה פורים

יש לי בעיה אם זה שאנשים שאיכפת להם לא עושים כלום... וחצמיזה...איך ת'יודע שאני לא עשיתי כלום?! ולא..אל תחשבו שעשיתי משו אבל אני שוקט להעביר את השמות...

CatchMeToo

New member
חמוד, זה לא חכם להגיד דברים כאלה

ברבים, במיוחד לא כאן שכל אחד יכול להכנס ולראות!

HiPpyT

New member
ברצינו......./images/Emo108.gif

אני חושבת שזה ממש לא בסדר שבגלל כמה ילדים חסרי חיים לאנשים שיש להם חיים לא יהיה פורים. הבצפיר הזה ממש מפגר.....הוא לא יודעת איך להתמודד עם בעיות האלימות ובגלל זה הם הולכים על הדרך הכי קלה שזה לעשות עונש קולקטיבי......שונאת אותם. ובאמת.....בבקשה בבקשה! אם מישהו יודע מי הקבוצה המזדינת שמפוצצת נמצים אז פאקינג תגידו לדרורה!

YaLdoNet 4 EveR

New member
וואי צא מזה..

מכל הסיפור של המרידה בשביל הקטע אתה מנסה להציב אותנו מול דילמה או משו?. כי אני בספק ענק אם מישו פה ילשין עליך ואל תעשה דברים רק בשביל הרעש, זה לא שווה את זה

HairyPoota

New member
זה ילדותי בטירוף!!!

נראה לך שתלמיד בכיתה י' או יא' יפוצץ נפץ?! מה הקטע בזה?! אז שמעו בום והיה עשן!! איזה צחוקים מישו נבהל!!! אתה יודע מה? אין לי בעיה שיביאו לפחות נפצים יפים כמו דבורה פרפר או כל החרתה הזה...יש לזה סטייל...

double M

New member
מבקש מכולם לענות:

אם אכן יארגנו מסיבה ביום של פורים, בזמן בית ספר, ליד בית ספר, אתם תבואו לשם? ואולי אף תעזרו בהתרמות לכיסוי עלויות מספר שקלים?

למעלה