נו שעוה

../images/Emo221.gif צריכה בייס בינוני

שיהיה כמה שיותר דומה לגוף האדם. ושיהיה לו גוון בהיר

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifמרגיש לא קשור...../images/Emo122.gif

העיי בנות. זריזזריז, אני בורח מפה מהר... מממ... הצללה של מכנסיים, אני יכול לקבל עזרה קטנה? http://img513.imageshack.us/img513/4658/12xc.png בלאט אני נשמע כזה דפוק ככה. אני ממש זקוק לעזרה, איך להצליל ובאיזה דרך, כיוון, צורה בלה בלה בלה בלאט. ואע... אע... מה זה היה, מה זה היה?... נו... אעעעע... אה! אני צריך בייסים של בנים [: רצוי אחד חצי-שרירי (נו, לא אלי האנה, יותר... עופר שכטר) ויחסית שחום, ובייס גבוה רזה, עם עור בהיר יחסית (משהו כמו בתמונה המצורפת בקישור, של פרפקט פלסטיק) אבל שעושה תנועה מגונה עם היד XD ... בלאט, חייב לעוף. צ'או, תודה וכאלה, נחמד לקפוץ לבקר. -סהר הבטטה.

נׁעה

New member
מממ

יכולה לנסות לעזור רק באחד, הנה בייס זכרי וחביב מif looks could kill (שלא עולה
). זה הכי שחום שיש לי, אבל אפשר גם לצבוע מחדש ^^

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהו ווע! טנקס!

בייס נהדר, תודה רבה! באמת שחכתי מהאתר הזה, כי הוא נסגר... הייתי משתמש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בבייסים שמה /=

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאני לא חייבת לברוח...

אני חייב... יש לי דבר כזה שהופך אותי לבן... XD אני גמככה ממשיך לחפש בייסים, אין לי לאן לברוח.

D:

מישהי יכולה לצייר לי קווי מתאר לשיער חלק, עם פוני כזה נורא ישר דיי ארוך, איזה 3 פיקסלים מעל העיניים, והשיער באורך עד קצת אחרי האוזניים. אשמח גם אם מישהי תגיב ותעיר ותיתן עצות לגביי מה שיש שם בנתיים. P:

ינקיפנק

New member
הג'ינס ממש יפה../images/Emo99.gif

אוי, לא הצלחתי לצייר קווי מתאר.. ואת יכול לתת לי בבקשה לינק לאתר של הבייס, הוא חמוד ממשD:

broken winges

New member
מממ איך זה? הפוני בצבע שונה

רק כדי שתשימי לב מה זה הפוני ומה השיער עצמו..עשיתי את זה קצת יותר ארוך ממה שביקשת אבל אממ את לא חייבת לקחת :]

Damn it

New member
לוח?

הודעהקטנה כי אין לוח: אני אפתח את הדל"ת שבוע הבא ביום חמישי, כי כבר יש דל"ת השבוע. אני מצטערת שזה לא סדיר אבל קורה, לא?

למעלה