נו שעוה

יש טיוט' לעשות בייס מתמונה.

אבל אין לי מושג של מי הוא ואיפה הוא, הוא מאוד ישן. אבל בעיקרון זה לעבור עם צבע בולט כמו אדום על כול הגוף של הבן-אדם שבתמונה. זה מאוד קשה אגב ובלע, עדיף לקחת דוגמנית עם בגד-ים.

שאלה שמסקרנת אותי מזה זמן מה P:

איך מעלים תמונות רגילות (ממצלמה דיגיטלית או מסריקה) לתפוז? הן לא גדולות מדי? אני אשמח אם מישהי תסביר לי איך :)

^^

תודה, יש לי פוטושופ. איכפת לך להאיר את עיניי ולספר לי איך? *פרצוף ממש ממש חמוד*

הנה

ממ לתפוז אפשר להעלות עד 500KB. אם יש לך הרבה לבן מסביב שאין בו צורך, את משתמשת בכלי Crop בסרגל הכלים, בשישייה הראשונה. אם התמונה ממש גדולה (מבחינת הרזולוציה), תלחצי Image-> Image Size ותשני את הגדלים בשתי התיבות הראשונות (Pixel Dimensions). המשקל של התמונה יופיע שם. יש אפשרות לשנות את הגודל באחוזים. אם התמונה עדיין ממש גדולה, תשמרי בצורה של File-> Save for Web. תלחצי על הכרטיסיה בשם 2-up ותשחקי עם ההגדרות מימין. בחלק התחתון של החלון מופיע לך המשקל העכשווי של התמונה. אם מדובר בסריקה, אני זוכרת שיש אפשרות שיכולה לעזור לחזק את הקווים, משהו עם הערוצים. אם זה עקרוני לך, אני יכולה לנסות לחפש עבורך.

תודה רבה!

אין צורך, הרוב בדיגיטלית, ועם היתר אני משחקת ב-ACDsee :) *שומרת את ההסבר*

אלבוסוס

New member
ועוד משהו.. ../images/Emo108.gif

פלטה שחורה טובה. לא כזאת שהופכת את כל המחוך שלי לאפור

נׁעה

New member
יש לי תנוחה אחת שלו

כי עליה עשיתי פעם דולי אררג, זה כ"כ מעצבן שILCK סגור, הבייס הזה הוא אחד מהאהובים עלי

Winter Blue1

New member
המממ...^^ אפשר בבקשה

פלטות בצבעים האלו: תכלת בהיר - ארוכה. בלונד בהיר. בלונד כהה. לבן [שרואים]. כחול [לא זוהר]. תכלת רגיל. תכלת כהה. כחול כהה. ממש ממש בבקשה ואממ... אם למישהי יש פלטות מתחלפות בצבעים האלו זה יהיה טוב
תודה רבה למי שתביא^^

למעלה