נו? .... ספרו איך היה !

oritmagnezy

New member
חחח כע! כמה צחקנו ממנו הוא גם כל

שניה גירד בראשו... והיה לו צחוק קורע... אבל הכי מצחיק היו הדחקות שאני ונועם הרצנו על הזקנות בסרט שישבו מאחורינו וככל הנראה היו גרופיות של ג'ון טרובלטה עוד מימי גריז...חחח... (או של סטיבן??-אין לדעת) אבל הזוג שישב מאחורינו דווקא דיבר על הסטיבן...

AeroTom

New member
הנה דאג הפרנן!!

הלא הוא מלך השכונה!!! הבן אדם קורע לא רק בטלויזיה! הוא מאוד משעשע! היה לנו הכבוד והעונג לשבת שורה מאחוריו בקולנוע (לא היה לנו כזה הרבה סיכוי לשבת בשורה לא לידו עם 5 שורות בלבד בקולנוע
). היו שם צחוקים סוף הדרך.דאג מאוד נהנה מהסרט! וברכות על התמונות הנהדרות! רוצים עוד.למי שיש יותר ממוזמן לשים ולהראות לנו עוד מזכרות משעשעות ונהדרות מהמפגש.

בָלבָל

New member
אחלה תמונות!!

אני נמנעתי בינתיים... לא אוהבת שיש תמונות שלי לכל דיכפין...
בכל מקרה היה לי מאוד נחמד לפגוש את האנשים, מצטערת שהייתי רק לזמן קצר שרובו היתה הליכה ולכן לא יצא לי לדבר בכלל עם כמה מכם/ן... לא היה לי כח להגיע עד עזריאלי... וגם ככה חבר שלי היה צריך עזרה בעבודה אז לא נורא... פעם הבאה אם המפגש לא יהיה ביום עבודה בשעות הצהריים זה יעזור לי
וגם לא זוכרת את כל השמות שאמרתם לי... למשל מי היה הDUDE עם התלתלים (הכינוי... משהו עם 7?) בא לכם לכתוב על תמונה אחת את הכינוי של כל אחד מהמצולמים? טוב וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת אני חייבת לצאת... מאוחר מידיי עוד ייסגרו לי החנויות שאני צריכה בנחלת. שיהיה אחלה סופשבוע!!

Bad Girl 15

New member
לבקשת בלבל..:

הבחור עם התלתלים היה אלדד aka hangman jury 87 ובתמונה החל מלמטה אלו AeroTom ו- Bad Girl 15 ומלמעלה החל מימין SaintJohn Aerochick RockThisWay oritmagnezy שאנטי באנטי falling angel Albus Dumbledore

AeroTom

New member
לבלון "מייק-2" אין כינוי בפורום??

הוא צריך לפתוח אחד...

בָלבָל

New member
תודה עזרת לי מאוד ../images/Emo152.gif

עכשיו הסתדרו לי השמות והפרצופים rockthisway נראית לי קצת מוכרת! מעניין אם יש לה אחות גדולה בסביבות גילי. בכל מקרה אשקלוני יכול להריח אשקלוני אחר מקילומטרים חחחחחחחחח סתם...

RockThisWay

New member
../images/Emo2.gif

באמת יש לי אחות! היא בת 26 וגרה בת"א.. אבל אני לא ממש דומה לה..

Bad Girl 15

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהבוטלג../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב אנשים..בזכות ידיד הבוטלג יכול להיות אצלכם במחשב ולהנות ממנו...אבל תפנו אלי במסרים/אי סי קיו בשביל הקישור..לא מפרסמת פה מכל מיני טעמים שאתם מבינים למה... אהה ויש מצב שבימים הקרובים זה כבר לא יהיה שם או אפילו מחר..שלא נדע.. כי השרת מתוכנן להעברת קבצים במהירות ודברים לא נשארים שם לאורך זמן..

AeroTom

New member
איזה ענק יצא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

בוטלג גדול. ושומעים אותי אומר שם-So Fuckin' Listen לפני - All I Want is someone... וגם שאמרתי שדילגו על הבית השני. וכמובן גם תוספת המפוחית שעשיתי לקטע בשיר עם דורי וגם שומעים את עמית שם נקרעת מצחוק (וגם שאני קורא ל-נועם ממש לפני) איזה גדול זה!!! נטלי את גדולה! בוטלג ענק

AeroTom

New member
אוו! שומעים עוד משהו!

בצפיה שניה שומעים אותי אומר גם "היא הורסת את השיר" אחרי שהיא מתחילה לשיר גם... ושומעים גם איכשהוא את כולנו שרים את המילים ביחד! איזה ענק זה!! בוטלג בהשתתפות חברי הפורום!

בָלבָל

New member
אוח זה היה כיף לראות!

הבחורה הורסת את השיר... אבל זה מה יש
ואני כמעט לא הצלחתי לשמוע כלום מהדיבורים שלכם, בעיקר שומעים את תומר אומר שדילגו על בית. ממש מגניב!!! אוף אני רוצה הופעההה

SaintJohn

New member
יצא נהדר!

לא ממש מבינים את מה שאתם אומרים שם, היה עוזר אם היה תרגום בגוף הבוטלג, ורק מה שתומר כתב שאמרתם עזר לי להבין פה ושם. רק לי זה הזכיר את ביוויס ובאטהד?
רואים קליפ, וברקע שומעים צחוקים, ויחד עם הקול המשעשע של תומר זה די מזכיר את זה...
אבל סחתיין על הפרוייקט הבלתי חוקי! Not that there's anything right with it...not at all...

AeroTom

New member
הנה הזמנים של הדיבורים למי שמעוניין

ביוויס ובאטהד...
גדול. רואים את הקליפ עם הערות משעשעות... והנה הזמנים בבוטלג של הדיבורים המוקלטים ממה שאפשר לזהות: 0:22 - שומעים מין Oh כזה... 0:35 - שומעים אותי אומר "היא הורסת את השיר". 0:43 - שומעים אותי אומר "So Fuckin' Listen". 1:27 - שומעים אותי אומר "הם דילגו על הבית השני" 2:12 - שומעים "נועם",ואחרי זה צחוק זדוני\מושחת נבזי שכזה כשהוצאתי את דורי... 2:20 עד כמעט הסוף - דורי מצטרפת לסטיבן בשיר ועמית נקרעת מצחוק... אלו הקטעים שזיהיתי בבירור.

למעלה