A AeroTom New member 25/3/05 #49 Damn right he ain't ../images/Emo70.gif וברצוני להודות בהזדמנות זו לצלמת המוכשרת שהתלוותה אלי ואל עמית ל-Toys In The Attic R Us ועשתה לי שם את ה-Book עם המחוות הרבות ופסטיבל החיות על המפוחיות. עשית עבודת קודש ותודה שסבלת אותי... זוהי נטלי כמובן...
Damn right he ain't ../images/Emo70.gif וברצוני להודות בהזדמנות זו לצלמת המוכשרת שהתלוותה אלי ואל עמית ל-Toys In The Attic R Us ועשתה לי שם את ה-Book עם המחוות הרבות ופסטיבל החיות על המפוחיות. עשית עבודת קודש ותודה שסבלת אותי... זוהי נטלי כמובן...
B Bad Girl 15 New member 25/3/05 #24 וקבלו כישרון צעיר... אהה נכון דומה לתמונה שבקרטון מעל??...הפעם זאת אני ציירתי!!!!
A AeroTom New member 25/3/05 #50 ומי אמר שלנטלי אין כישרון? לפי דעתי עשית את זה אפילו טוב יותר מהילד בתמונה על האריזה. תומר הקטן היה בטח גאה בך...
ומי אמר שלנטלי אין כישרון? לפי דעתי עשית את זה אפילו טוב יותר מהילד בתמונה על האריזה. תומר הקטן היה בטח גאה בך...
B Bad Girl 15 New member 25/3/05 #59 תודה על המחמאה ../images/Emo9.gif ואני מאוד מקווה שיהיה לי העונג לפגוש את תומר הקטן האגדי..אווף.. תומר ועמית..מזליסטים...
תודה על המחמאה ../images/Emo9.gif ואני מאוד מקווה שיהיה לי העונג לפגוש את תומר הקטן האגדי..אווף.. תומר ועמית..מזליסטים...
A Albus Dumbledore New member 25/3/05 #36 ../images/Emo2.gif בגלל שהמדים כאלה חדשים זה כול כך בולט שאין לי אפילו פז"מ של חודשיים
B Bad Girl 15 New member 25/3/05 #29 והנה אחת שכאלה בעלי לב חלש שלא יראו נועם!! תתבייש!! הוא רק ילד, מתעלל ככה......
A AeroTom New member 25/3/05 #51 לא לגעת בשיער של ג'ק ג'ק !! ../images/Emo46.gif זה החלק הכי רגיש אצלו...הוא רק ילד קטן ושובב... וגם כמובן מעריץ אירו מגיל צעיר ביותר. חכה חכה נועם,כש-ג'ק ג'ק פותח את פורום-"מאוכזבי קומונת סוכריות פז ועוד" הוא חוסם אותך משם!
לא לגעת בשיער של ג'ק ג'ק !! ../images/Emo46.gif זה החלק הכי רגיש אצלו...הוא רק ילד קטן ושובב... וגם כמובן מעריץ אירו מגיל צעיר ביותר. חכה חכה נועם,כש-ג'ק ג'ק פותח את פורום-"מאוכזבי קומונת סוכריות פז ועוד" הוא חוסם אותך משם!
A AeroTom New member 25/3/05 #53 glowing in the dark היה טוב לפגוש אותן. תמיד במקום הישיבה הקבוע שם פוגשים כאלה שמצטרפים למעגל...
A AeroTom New member 25/3/05 #54 תמונה טובה! ../images/Emo45.gif ביחד עם מייק-2 לפני שעמית החליפה אותו ב-Trade מפתיע עם ילד קטן בעד עזרא המכונה מייק-3 .
תמונה טובה! ../images/Emo45.gif ביחד עם מייק-2 לפני שעמית החליפה אותו ב-Trade מפתיע עם ילד קטן בעד עזרא המכונה מייק-3 .