נו? .... ספרו איך היה !

אז ככה

היה לי הרבה מאוד מזל כי שיחררו אותי ב 12 וחצי ונסעתי עם התיק ישר לתחנה המרכזית ומישמה לסנטר. שהגעתי פגשתי בכניסה אל נלה וחברה שלה וליד 'תומר' פגשתי את נועם שירלי ואביגל ואחרי זה היצטרפו כול השאר... בסך הכול היה מיפגש מאוד נחמד, רק חבל שלא יכולתי להישאר לסרט כי הייתי צריך לצאת לכיוון הבית.

Bad Girl 15

New member
היה מצויין!!!
:)

עם הרבה קטעים וצחוקים... ויש לנו בוטלג קטלני... ונעלה אותו איכשהוא :)....חחח והנה דוגמיות.. וכל השאר יבוא בימים הקרובים..:)

Bad Girl 15

New member
ואגב...בסרט באולם היו 5 שורות!!!

ומסך על איזה 42 אינץ'...חחח:) ..

AeroTom

New member
ג'ק ג'ק אוכל צ'יפס!

גם לי אגב יש תמונות חדשות להעלות (לא מהמפגש) וזה יקרה ממש בקרוב. והבוטלג ממש קטלני! ושומעים גם תוספת מפוחית מהצד...
צריכים להעלות את זה אם לא לפה בגלל זכויות אז לקומונה או משהו.אני חייב לראות ולשמוע את זה. גם אני עשיתי יותר קטן של ההתחלה של Cryin על MIKE אבל של נטלי זה בוטלג ממש מקצועי! היה גדול בסרט.

AeroTom

New member
../images/Emo41.gif היה מוי משעשע!

אחרי יותר משלושה חודשים נראה לי הגיע הזמן להיפגש שוב...הגעתי לסביבות ת"א די מוקדם ופגשתי את נועם ואת ניר ב-כלי זמר.משם הלכנו למקום המפגש ליד החנות שלי בסנטר. אביגיל הגיע,אחריה שירלי,עמית,נטלי (שראינו אותה מקודם בסתר,לניר יש תמונות מפלילות) ובזמן שאני,עמית ונטלי הלכנו רגע ל-Toys (In The Attic) R Us כדי לעשות תמונות משעשעות הגיעו גם ביחד אורית ואלדד וגם אלכס. עשינו את דרכנו למעלה למקום הקבוע ואז גם נלה הגיעה עם חברתה ענת. ישבנו,השתעשענו ושיחקנו במשחק חתימות חברי הפורום. אחר כך הלכנו לשבת קצת ולכרסם. אורית הוציאה את "בובי",הבמבה המושחתת ושוחחנו לנו על פה ושם ועל הלהקה ועוד... אחר כך בדרך לסרט אנשים התחילו לעזוב.אלכס וממש לפני הסרט גם ניר הלכו ואז נכנסנו לנו לסרט Be Cool ב-17:00. הסרט היה די חמוד וכמובן האזכורים וההופעות של סטיבן היו מאוד משעשעות.הייתה חוויה נעימה לצפות בסרט עם חברי הפורום הנוספים. אחרי הסרט הגיעה ענבל שביקרה אותנו קצרות ואז הלכה.אחר כך הגענו לעזריאלי (לפתח של עזריאלי...) ושוחחנו עוד קצת ואז 2 ה-א"א: אורית ואלדד הלכו ונשארנו אני,נועם,עמית,נטלי ו-אביגיל בעזריאלי. אחרי עוד זמן קצר הלכו גם 2 ה-נ"נ: נועם ונטלי. אני עמית ואביגיל נשארנו קצת,אכלנו קצת גלידה ואז נפרדנו מאביגיל ובסופו של המפגש נשארנו לנו אני ועמית מחכים לאוטובוס שלה. האוטובוס הגיע וגם אני עשיתי את דרכי הביתה בלי לראות בסוף את The Ring 2 בגלל חוסר פרטנרים לסרט...
היינו בסוף לא מעט אנשים בכל המפגש הכולל-13 לפי ספירה (זה כולל את טינה,חברתה של עמית שפגשה אותנו ליד "תומר".היא כתבה פעם בפורום אז זה גם נחשב). חבל ש-שקד בסוף לא הגיעה עם חברתה,חיכינו לכן...נקווה לראותכן פעם הבאה וגם כמובן את כל אלו שלא הגיעו הפעם מ-חדרה,אשקלון ועוד...גם ל-שוקי חיכינו אבל גם לא הגיע. היה מפגש ממש מוצלח ומי שלא בא ממש הפסיד.אבל כמובן יהיו לנו עוד מפגשים. היה מאוד נחמד לראות את הפנים החדשות פעם ראשונה וגם את כל המוכרים יותר. עשינו צרור תמונות נחמדות מצרור מצלמות של חברי הפורום ותעלו אותן כמה שיותר מהר,רוצים לראות! אני חושב שאני מדבר בשם כולם שהיה אחלה בחלה של מפגש! יאלה,תתחילו להביא גם חווית. ורק הקולנוע הזה זה בושה וחרפה.היה מאוד משעשע כמובן עם כולנו בסרט אבל 5 שורות באולם קולנוע ועוד בלי הפסקה באמצע?! לפחות היו קצת טריילרים לפני והספקנו לצאת שניה לקנות פופקורן אחרי שמבחינתנו הסרט נגמר לאחר הביצוע של Cryin...

Bad Girl 15

New member
סבלנות אחי, אנשים יעלו את זה בקרוב

אתה יודע,צריך גם להקטין את התמונות,להיפטר מהעיניים האדומות...רגע..חח:)

Aerochick

New member
חחחחחחחחחחחחח!

משעשע נורא..אני לא ראיתי אותו עם זה..אממ WEIRD

AeroTom

New member
Pink Live !! ../images/Emo13.gif

יצא נחמד ביותר. וכן,זה מה שרציתי לעשות בעיקרון ב-Toys R US...מחווה לסטיבן עם Pink בהופעות.

SaintJohn

New member
מפגש פורים - סיכום מורחב!

ובכן... הגעתי מוקדם לסנטר בסביבות 12:30, ופגשתי את ניר ב"כלי זמר". תומר הצטרף אלינו וכששעת המפגש הלכה והתקרבה, אז עשינו את פעמינו לכיוון מקום המפגש. השתעשענו לנו בזמן ההמתנה לכולם כשהתמקמנו בנקודת-תצפית מוסתרת בדיוק כשנטלי הגיעה, וכמו שכבר נאמר כאן - לניר יש את התיעוד לאירוע הזה, רק שנטלי (לא נטע-לי, תומר!) נעלמה לה אחרי שלא מצאה אותנו שם... בהמשך הגיעו אביגיל ושירלי ועמית (וגם טינה שכתבה פה פעם אחת, ורוצה לכתוב כאן עוד
קפצה לביקור קצרצר), ובזמן שתומר ועמית ונטלי בדיוק קפצו ל-Toys R Us, אז ניר ניסה להתמודד עם כל המעריצות שהתנפלו עליו שם, בדיוק כשאלדד ואורית ואלכס הגיעו. השעה היתה כבר 14:00 ולא יכולנו להמשיך לחכות, למרות שידענו ששקד וחברתה צריכות להגיע. ידעתי שלשקד יש את הטלפון שלי, ככה שלא דאגתי. תומר הודיע שגם שוקי היה צריך להגיע, אבל הוא לא היה בסביבה, וחבל מאוד שפספסנו אותו. עלינו למקום המפגש הקבוע שלנו ושם גם נלה הפתיעה אותנו עם חברה שלה, והצטרפה אלינו בול בזמן לסבב היכרות. תומר שעשע את כולנו עם אטרקציית חתימות שהוא הכין במעוד מועד, אטרקציה שבה עמית הפגינה בקיאות חסרת רחמים בכל מה שנוגע לחתימות של חברי הפורום. היא קיבלה נקודות על תשובות נכונות שהתקזזו עם נקודות שהורדו על רמאות, אבל אפשר בערך להגיד שהיא ניצחה... העברנו את עצמנו לאיזור המקדונלדס שם סעדנו את ליבנו תמורת מיטב כספנו, ואחרי מספר תמונות קבוצתיות נפרדנו משירלי ואלכס, והתחלנו לנוע לכיוון כיכר דיזנגוף, שם נפרדנו גם מניר. התוודענו שם לאחד מהמראות היותר מוזרים שכנראה יש בעולם: קיבלנו כרטיסים לשורה 3, וכשהבענו את חוסר שביעות רצוננו מהקירבה למסך, גילינו שמדובר בשורה 3 מתוך 5 בלבד, ככה שלא היתה לנו יותר מידי ברירה. הסרט היה ממש נחמד לטעמי! אין סיכוי שהייתי הולך לראות אותו אם סטיבן לא היה שם, אבל בגדול הוא היה די משעשע, בלי קשר לסטיבן. כמובן שהתרגשנו כשסטיבן עשה את שלו בסרט, ואני אישית התפלאתי שלא זרקו אותנו משם... אחרי הסרט שמחנו מאוד לפגוש גם את ענבל שגרה די קרוב לשם, והיא הצטרפה לצעדה שלנו לכיוון עזריאלי. בעזריאלי נפרדנו מאלדד ואורית, וכמה דקות לאחר מכן נטלי עזבה ואז גם אני. בסה"כ אפשר להכתיר את מפגש הפורום הזה בתור מפגש מוצלח ביותר, עם כמה חבר'ה קבועים, פנים שלא ראינו מלא זמן וגם פנים חדשות, שזה תמיד מבורך. מאוד רצינו לפגוש גם את שוקי ושקד ואת חברה שלה, אבל לצערנו זה לא יצא לפועל. אני רואה שחלק מהתמונות כבר עלו לפורום, ומאוחר יותר כנראה יעלו תמונות נוספות, ואני מחכה כבר לראות אותן!
כשפסח יתקרב אז נתחיל לתכנן את המפגש הבא שאמור להתקיים בבית של ניר, שם נארגן הקרנה של ה-DVD החדש You Gotta Move, וננסה מאוד להתחשב באלו שרצו מאוד להגיע למפגש הנוכחי ולא הצליחו, כדי שנוכל לראות אותם בפעם הבאה. כן ירבו מפגשים מוצלחים כאלה, המפגש רק נגמר וכבר בא לי לפגוש אתכם שוב!

AeroSlash

New member
נשמע סבבה :))

שמחה שנהניתם.. ומקווה לבוא למפגש המתכונן בפסח

למעלה