מפגש פורים - סיכום מורחב!
ובכן... הגעתי מוקדם לסנטר בסביבות 12:30, ופגשתי את ניר ב"כלי זמר". תומר הצטרף אלינו וכששעת המפגש הלכה והתקרבה, אז עשינו את פעמינו לכיוון מקום המפגש. השתעשענו לנו בזמן ההמתנה לכולם כשהתמקמנו בנקודת-תצפית מוסתרת בדיוק כשנטלי הגיעה, וכמו שכבר נאמר כאן - לניר יש את התיעוד לאירוע הזה, רק שנטלי (לא נטע-לי, תומר!) נעלמה לה אחרי שלא מצאה אותנו שם... בהמשך הגיעו אביגיל ושירלי ועמית (וגם טינה שכתבה פה פעם אחת, ורוצה לכתוב כאן עוד
קפצה לביקור קצרצר), ובזמן שתומר ועמית ונטלי בדיוק קפצו ל-Toys R Us, אז ניר ניסה להתמודד עם כל המעריצות שהתנפלו עליו שם, בדיוק כשאלדד ואורית ואלכס הגיעו. השעה היתה כבר 14:00 ולא יכולנו להמשיך לחכות, למרות שידענו ששקד וחברתה צריכות להגיע. ידעתי שלשקד יש את הטלפון שלי, ככה שלא דאגתי. תומר הודיע שגם שוקי היה צריך להגיע, אבל הוא לא היה בסביבה, וחבל מאוד שפספסנו אותו. עלינו למקום המפגש הקבוע שלנו ושם גם נלה הפתיעה אותנו עם חברה שלה, והצטרפה אלינו בול בזמן לסבב היכרות. תומר שעשע את כולנו עם אטרקציית חתימות שהוא הכין במעוד מועד, אטרקציה שבה עמית הפגינה בקיאות חסרת רחמים בכל מה שנוגע לחתימות של חברי הפורום. היא קיבלה נקודות על תשובות נכונות שהתקזזו עם נקודות שהורדו על רמאות, אבל אפשר בערך להגיד שהיא ניצחה... העברנו את עצמנו לאיזור המקדונלדס שם סעדנו את ליבנו תמורת מיטב כספנו, ואחרי מספר תמונות קבוצתיות נפרדנו משירלי ואלכס, והתחלנו לנוע לכיוון כיכר דיזנגוף, שם נפרדנו גם מניר. התוודענו שם לאחד מהמראות היותר מוזרים שכנראה יש בעולם: קיבלנו כרטיסים לשורה 3, וכשהבענו את חוסר שביעות רצוננו מהקירבה למסך, גילינו שמדובר בשורה 3 מתוך 5 בלבד, ככה שלא היתה לנו יותר מידי ברירה. הסרט היה ממש נחמד לטעמי! אין סיכוי שהייתי הולך לראות אותו אם סטיבן לא היה שם, אבל בגדול הוא היה די משעשע, בלי קשר לסטיבן. כמובן שהתרגשנו כשסטיבן עשה את שלו בסרט, ואני אישית התפלאתי שלא זרקו אותנו משם... אחרי הסרט שמחנו מאוד לפגוש גם את ענבל שגרה די קרוב לשם, והיא הצטרפה לצעדה שלנו לכיוון עזריאלי. בעזריאלי נפרדנו מאלדד ואורית, וכמה דקות לאחר מכן נטלי עזבה ואז גם אני. בסה"כ אפשר להכתיר את מפגש הפורום הזה בתור מפגש מוצלח ביותר, עם כמה חבר'ה קבועים, פנים שלא ראינו מלא זמן וגם פנים חדשות, שזה תמיד מבורך. מאוד רצינו לפגוש גם את שוקי ושקד ואת חברה שלה, אבל לצערנו זה לא יצא לפועל. אני רואה שחלק מהתמונות כבר עלו לפורום, ומאוחר יותר כנראה יעלו תמונות נוספות, ואני מחכה כבר לראות אותן!
כשפסח יתקרב אז נתחיל לתכנן את המפגש הבא שאמור להתקיים בבית של ניר, שם נארגן הקרנה של ה-DVD החדש You Gotta Move, וננסה מאוד להתחשב באלו שרצו מאוד להגיע למפגש הנוכחי ולא הצליחו, כדי שנוכל לראות אותם בפעם הבאה. כן ירבו מפגשים מוצלחים כאלה, המפגש רק נגמר וכבר בא לי לפגוש אתכם שוב!