נו נגמרו הטילים?

darkest

New member
זה כל כך קל

להסיט אותך מהעיקר:) ולגרום לך לחרבש דברים שלא אומרים שום דבר:) אתה באמת חושב שאיכפת לי אם ערבי יהודי נוצרי או חייזר ממאדים עשה את המתקפה האחרונה? בקשר אלי- אחרי האיפוס בבקשה- אתה מוזמן לבדוק מתי אצא מהחופשה. והנה בתוך החפירה שלך, כתבת את השגיאה שהברית שלך ביצעה. :) ואתה יודע למה את באמת, אבל באמת נוב שי?

Shaycs

New member
את יודעת שזה לא מזיז לי

את העקוזון מה את אומרת.... אני רשמתי בכל מקרה אנחנו ההינו מחסלים אותו אנחנו לא חיסלנו אותו כשתרדי מהעץ שאת נמצאת בו ותדברי לאנשים כמו בני אדם ובלי התנשאות אני ישקול מה שאת אומרת

thesharkman

New member
אני אסכם פה

שאדוס ביבזבתם בין 40-50 טריליון כוח על להוריד לעמי את הבאליסטים בשיתוף עם AIS על זה יש לי את הכבוד לתת לכם שהתארגנתם וזרקתם באליסטים והכל זה מגיע לכם את הכבוד את ההשמדה אבל אתם לא ביצעתם את ההשמדה של עמי שאותה עשה תקיפת טילים בליסטים על המדינה שלך ! המדינה shamar #14651 שיגרה בהצלחה טילים בליסטים נגד מטרות נבחרות במדינה שלך. הפעל את הקוד – יום הדין הטילים נשאו ראשי נפץ גרעיניים מתוך 22,872 טילים בליסטים ששוגרו, רק 5,718 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים בליסטים הצליח להפיל 5,718 טילים בליסטים. תגובות בעולם בגלל הפרובוקציות האחרונות של המדינה התוקפת הוחלט בעולם להגביל את המדינה התוקפת באופן הבא. המדינה התוקפת מגורשת מהאומות המאוחדות למשך 30 ימים המדינה התוקפת לא יכולה לרכוש כלי נשק מהשוק העולמי למשך 30 ימים המדינה שלך לא יכולה לייצר משאבים מהמפעלים למשך 5 ימים תוצאות הקרב צבא של האויב הצבא שלך טילים בליסטים שאבדו: Ballistic Missile Titan II 22,872 0 אזרחים שנהרגו: 0 45,089,720 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 571,800,000,000 0 shamar #14651 סוג ממשל: דמוקרטיה+ תאריך הרשמה: 2006-08-23 השחקן מהמדינה: סעודיה מין: זכר משחק בשפה: ערבית שם הברית: דירוג: 1,053 עוצמה כללית: 65,426,383,750 עוצמה צבאית: 56,600,270,000 עוצמת התעשיה: 0 מידע על יצירת קשר: 12345 תאור המדינה: �‚�ˆ��״© לא שום מדינה ששייכת לאיס או שאדוס....

darkest

New member
תכלס שארקי

זה לא באמת חשוב מי האחרון שהתקיף אלא מי אירגן:)

darkest

New member
לא לא שארקי

מגיע להם קרדיט שכרגיל הם ביצעו החלטה....מוטעית אלא אם סיפק אותם להשמיד את עמי- וזה כבר עיניין שלהם

Shaycs

New member
אני אני אני ../images/Emo13.gif

וכמובן גם עוד כמה חברה משאדוס כולל שמיל איתי מתנוש עמית דודו יוסי ועוד כמה שכבר איבדתי ספירה מצטער מי ששכחתי חולה על כולכם

shmulip1

New member
סוגר עניין

לכל משתתפי ההתקפה תודה ושאפו ונתראה אחרי האיפוס

HuriCaN

New member
אתם יודעים זה ממש לא פייר...

כי לשאדוס ולAIS אין אחד בעשירייה אפילו.. אז אנחנו לא יכולים לזרוק עליכם גם טילים..
זה לא פייר! אולי תכניסו אחד לעשירייה בבקשה?
לסיכום הדברים: עמי לא חשב שיתקפו אותו ככה, וכולנו לא חשבנו.. מה שעשיתם זה צעד אחרון שלכם.. והצלחתם בצעד הזה... אבל תסתכלו על התמונה הכללית: TUF - כמה בעשירייה? 8? 9? אמנם ניסה הגיעה בכמות גדולה מאוד להיכל... אך שאר השחקנים עלו לשם.. והכל ברוח טובה ובעבודת צוות.. אני רוצה שתראו לי ברית אחת, שכאשר נכנס שחקן, עם 68,000 אדמה ו 4.5T כוח תוך 3 שעות יורד ל 1.3T ו 16,000 אדמה... אם זה לא עבודת צוות וניהול נכון, אני לא יודע מזה עבודת צוות.. עמי הקריב את המדינה שלו, למען הברית, וזה מנהיג אמיתי... כל הכבוד לשאדוס,ולכל מי שהשתתף בתקיפה... רק חבל שערבי "קצר" את התהילה ולא אתם השמדתם את עמי...

yaronr11

New member
אני מוכן אחרי האיפוס

ואז נראה אתכם בלי שאני בבית משפט עם עדכון שמגיע "בדיוק" בזמן, מלוכלכים בכיינים

HuriCaN

New member
אתה עוד פעם??

למה כל פעם אתה מגיב לי עם התבטאויות של ילד מסכן? "מלוכלכים בכיינים" אני לא אגיב לך אפילו כי אתה לא שווה את זה.. ושלא נדבר על בכיינים

yardiboom

New member
ירון די עם המילים הלא יפות

אני יודע שמלוכלכים בכיינים זה לא כזאת מילה לא יפה אבל עדיין תפסיק תזיכרו שזה רק משחק ואל צריך לדבר לא יפה ואני מדבר אל כולם אני מאוד מכבד את TUF למרות שהם יריבים שלי ואתה יכול גם למרות מה שהם עשו פעם אבל הם עשו את זה בגדר המשחק

darkest

New member
בפעם האלף

שאל את שחר, מsps שהיה בדיוק באותו מצב כמו שלך, אבל השכיל לקנות מטוסים לא הולכת להתווכח איתך...אני זוכרת בדיוק את המצב...

yaronr11

New member
את שוכחת משהו

העדכון היה אחרי שנכנסתי לבית משפט, אם אני צריך להזכיר לך...

darkest

New member
ערן

רשם על העדכון כמה ימים לפני.... כמו כולם, יכולת להיכנס ולראות מדינה שרוצה להיכנס להיכל צריכה להיות עם אצבע על הדופק כל הזמן. אבל עם כל האנשים שרצו להוריד אותך, זה היה רק עיניין של זמן

yaronr11

New member
לא נכון

ערן רשם את העדכון ביום שישי בערב אם אינני טועה, ואני בתור אדם דתי לא יכול לבדוק בשבת, וחוץ מזה נכנסתי לבית משפט כמה שעות לפני זה וחשבתי שאתם תנסו להוריד אותי בכוחות יבשתיים יעני להוריד לי את האזרחים, ולכן קניתי חיילים וכוח יבשה, ולא חשבתי על זה. וחוץ מזה, אם לא שמת לב אני לא היחיד שאומר שאת החברה של ערן. ועוד משהו, הייתה לי טעות גדולה במשחק זה שהשתחצנתי, ואם לא שמת לב הפסקתי להשתחצן, את לעומת זאת יורדת על כמעט כל שחקן במשחק, אני מסכים עם זה שאת אולי השחקנית הכי טובה, אבל תפסיקי לרדת על אנשים, עם ברית TUF לא הייתה מאחוריך היו מורידים אותך רק בגלל השחצנות שלך, תלמדי מעמי למרות שהוא שחקן אדיר הוא שומר על צניעות.

darkest

New member
העדכון

בוצע בשישי בבוקר כמה ימים לפני זה ערן כתב על העדכון שאל את שחר שהתגונן בפני זה אני הכי הרבה, אבל הכי הרבה סבלתי מהבאגים במשחק אם כבר... אם אתה חושב שניצחתי במשחק בגלל ערן- שיבושם לך:) אני יודעת אחרת. ו.....אני לא משתחצנת. אני נותנת כבוד למי שמגיע (עמי למשל), שומרת בכבוד עד הפסיק האחרון עם הסכמים שיש לי (למשל איס), ויורדת על מי שיתעצבן מזה, ויגיב בצורה פזיזה:) ושוב- המטרת על שלי הייתה להיכנס להיכל מטרה שנייה לשלוט במקום הראשון לאורך זמן. אתה יכול להפריד ביני לבין עמי.....זה לא משנה...עשינו עבודת צוות ביחד לא מוזר לך שכולם מהללים את עמי והצניעות שלו ובאותו הזמן הוא היה השותף מספר אחד שלי, ולי אתם קוראים שחצנית??? בן אדם כמו עמי היה שותף מלא עם אישיות כה שחצנית?:) והנה עוד סוד קטן ירון אני עמדתי מאחורי ההפלה שלך ודיברנתי אנשים לתקוף אותך:) לא בגלל שהייתה לי בעיה אישית איתך פשוט היית בדרך שלי למעלה:)

yaronr11

New member
טוב ככה

העדכון בוצע בשעה 14:00 בצהריים, אני נסעתי באותה שבת לבית מלון בערך באחת וחצי, ולפני זה סידרתי הכל, אז בסדר את צודקת, הייתי יכול להתגונן, אבל לא יכולתי כי לא ראיתי את העדכון, חוץ מזה שערן נתן יומיים עד שהעדכון יכנס לתוקף, ולא הייתי מסוגל לעשות כלום!!!

darkest

New member
אחלה

אבל הנפילה שלך הייתה עניין של זמן גם אם היית שם לב... היו לך המון אויבים....מכל קצוות הקשת הפוליטית כמו שאומרים אבל יפה שאתה מפנים את הטעות מקווה לראותך אותך אחרי האיפוס מעורב למעלה:) (כלומר לא ביחד...אני ארדם לי למטה למטה למטה)

HuriCaN

New member
תגובה אלייך ירון..

היה לך זמן של לפחות 4 שעות, לקנות טה"א\מטוסים אבל המ קנית לפני זה? חיילים ברמה 1 (בערך 30,000) וממוגנים (רמה 12 אם אינני טועה) TUF+AIS+TERROR תקפו אותך.. אך במקום לקנות מטוסים וטה"א קנית כוחות יבשה... שאתה נתפס לתוך משפט, אתה לא צריך לחשוב מאיפה יתקפו, אלא אתה צריך למגן את עצמך מכל הכיוונים...

למעלה