נו נגמרו הטילים?

thesharkman

New member
נו נגמרו הטילים?

אחריי שביזבזתם בין 30-50 טרילון באליסטים שזה כולל את אייס שאדוס וכמה בריתות ערביות האמת חשבתי שברית ישראלית תוריד את עמי אבל מה שקרה זה ש סוג ממשל: דמוקרטיה+ תאריך הרשמה: 2006-08-23 השחקן מהמדינה: סעודיה מין: זכר משחק בשפה: ערבית שם הברית: דירוג: 1,053 עוצמה כללית: 65,426,383,750 עוצמה צבאית: 56,600,270,000 עוצמת התעשיה: 0 מידע על יצירת קשר: 12345 תאור המדינה: �‚�ˆ��״© הוריד את עמי... בקיצור אחריי שהורדתם את עמי אנחנו עדיין בעשיריה מחכים שתורידו את כולנו אה כן מספר מדינה 1000 - LONG LIVE DISLOP COUNTRY

amitrom

New member
בשביל ההשפלה נתנו לערבי לגמור איתו!

טוף ראש הברית שלכם הושמד!!! סופית נעלם! וזה רק קריאת כיוון למה שעומד לקראת אחרי האיפוס - שדואס שולטים.

darkest

New member
אם כבר שאדוס מושפלים

על שיתוף פעולה עם הערבים ועם כבר כבוד לטוף....אפילו ראש הברית מקריב את המדינה שלו למען המטרה הסופית של הברית נובים:)

יוסף1122

New member
מחזק את ניסה אבל אחי תיקון קטן

לא חיכנו לערבי הזה תקף בלי שום קשר

itaics

New member
לא מחזק את ניסה מחזק אותך

אין שום השפלה בלעבוד עם ערבים... לא שעשינו את זה.. כבר הגבתי בנושא.

thesharkman

New member
ואני אצטט את יוסף מהמסנג'ר

יוסף&AIS says (00:05): ראית יוסף&AIS says (00:05): ערבי בלי שום קשר יוסף&AIS says (00:05): לקח תתהילה

amitrom

New member
מה קרה לא הצלחתם להשיג את עמי?

מה קרה לא הצלחתם להשיג את עמי? הוא לא היה זמין? ואתם חושבים שזה במקרה? עמי הושמד! סוף!!!!

thesharkman

New member
אממ לידיעתך הרבה

עמי לא מחובר בשבוע האחרון .... הוא הושמד? פעם אחרונה שבדקתי הוא עדיין קיים אחריי שזרקתם 40 טריליון באליסטים בא ערבי ומשמיד אותו זאת השפלה... שאת התהילה אתם לא קיבלתם אלה איזה ערבי

darkest

New member
נובון צעיר משאדוס

האם כקודמך, שי ושאר החברה משאדוס, תתרברב על מה שאין לך?:) אתה באמת חושב שעמי היה נופל ללא סיבה?:) אוי- חשבתי ששאדוס למדו את הלקח מהסיבובים הקודמים ולמדו לחשוב טעות שלי:)

Shaycs

New member
מה שאני אוהב בך זה הצניעות

אז הנה הגעתי אחרי ששמעתי את זה ואני יגיב דבר ראשון אין שום השפלה בלשחק עם ערבי נקודה.... יש לי כמה חברים מהמגזר הזה שבטוח יותר חכמים ממך ויותר שווים ממך מבחינת בן אדם.... דבר שני אומנם לא היה מתוכנן שהערבי יקח את התהילה אבל זה יצא ככה וזה לא משנה המטרה הושגה את האמת מגיע הכבוד לעמי החזיק מתקפה יפה מאוד וחזקה מאוד... אבל זה רק להוכיח לכל אחד במשחק הזה כולל אותך ... שאת כולם אבל את כולם אפשר להוריד ... אז פעם הבאה לא ההינו צריכים שהוא ישחק ההינו שמים אותו בבית משפט ואז עושים את זה... אז תפסיקי לפתוח את הפה שלך ולזיין את השכל ולשחק אותה פה.... אם היה עוד זמן למשחק אני ההיתי אישית דואג לעשות בול אותו דבר גם לך..... אבל אחרי הכול אני חולה על עמי בן אדם נשמה... בניגוד אליך שאני לא יכול להגיד דבר טוב אחד אליך חוץ משאת חברה מאוד מאוד מאוד טובה של ערן... ותסיקי מזה מה שאת רוצה לא מזיז לי כל כך ... העלת לי כבר את הסעיף עם כל הנובים שלך וההשפלות שלך..... עובדה עמי הושמד... ושוב זה לא בשביל לרדת עליו או לעצבן אותו אני חולה על הבן אדם ועל אור ועל סהר הוא היה נראה לי הכי "קל" להוריד ומסתבר שהוא שיחק לנו אותה עם השידרוג והרג אותנו קשות כלכלית.... אתה ענק עמי... לפחות אחד מהעשרייה ירד בדיוק מה שרציתי לעשות לפני האיפוס והשגתי אירגנתי מתקפה עליו ביחד עם צוות שאדוס... וסתם לידע הכללי הוא היה מת בכל מקרה עם הערבי או בלי הערבי ... אם תשימי לב ירו עליו מעל טריליון 100 בליסטים ביולוגים משאדוס..... והיה לנו עוד טריליון 400 כימי בדרך.. ועוד בן אדם של ביולוגי חחח אז שקט עם הערבים האלה... וכמו שערן גם רשם פעם אחת אל תשכחו המשחק נועד לגשר ולהכיר אנשים אז תפסיקו להיות פה כולם גזעניים מחורבנים תהנו מהמשחק .... לנו בברית יש ערבי אחד לפחות שאני מכיר.. ואני גאה שהוא חלק מאיתנו ... או היה לפחות מפעם אחרונה שהתעניינתי בפורום ... כי יש איפוס אז לא מזיז לי כל כך ... ויש לך פה גדול נראה אותך אחרי האיפוס
מבטיח לך שזה יהיה שונה עכשיו שאין לי חוקים על הראש של שלום איתך

thesharkman

New member
שי זה לא משנה את העובדה...

אתם מתרברבים על משהו שלא הצלחתם... הורדתם את הטנט יפה, ביבזבזתם 40 טריליון באליסטים... אבל לא אתם אלה שהשמדתם אותו... אתה מנסים לקחת קרדיט על משהו שלא אתם עשיתם וזאת ההשמדה של עמי

Shaycs

New member
אני לא לוקח קרדיט.....

אמרתי לך אני לא לקחתי כלום.. אני השתתפתי בחלק כולם חלק מההשמדה הזאת... שלושת הבריתות..... וכמו שאמרתי למעלה... גם אם הם לא היו הוא היה מושמד מעל 2 טרליון ביולוגי ועוד כמעט 2 טריליון כימי היה צריך להיות לו מזל של כלב בשביל לשרוד את זה
וכל זה היה של שאדוס בלבד..... הוא הקדים זה הכול

thesharkman

New member
אתה לא אבל כנראה שחבריי הברית שלך

כן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1582&msgid=94625147 וויכוחים עם מתן שלא מוכן להסכים על העובדה שאתם לא השמדתם אותו... בא ערבי והוריד אותו

shmulip1

New member
תגובה

עמי אתה מקום ראשון מבחינת כל משתתפי המשחק בגלל זה היה חשוב להוריד אותך זה שהבחור ירה על עמי והשמיד אותו בזה אין ספק אבל גם בלעדיו היינו מצליחים כי היה מספיק כח אש כדי להשמיד אותו הוא חיכה שנוריד את כל הטנ"ט וירה ולפי דעתי זה לא יפה מצידו שהוא ירה אחרי המאמצים שלנו אבל עדיין התקיפה וההשמדה והדרך הייתה של שאדוס ובעזרת AIS. אני מאחל לכולם בהצלחה אחרי האיפוס כי אז הדברים יהיו קצת שונים וניסה המטרה לא הושגה תסתכלי על הכח של המדינה שלי שכביכול חשבתם שהשמדתם אולי היא לא תגיע חמקום ראשון אבל היא תהיה בעשירייה

darkest

New member
שמוליק היקר

על דבר אחד אנחנו מסכימים אם יש מדינה שלא נכנסה להיכל ומגיע לה לא פחות ממני זה עמי....אני פשוט מאמינה שאין לך בשאדוס מושג בדיוק למה.....אחרת לא הייתם תוקפים אותה בצורה כה שלומיאלית דבר שני- המטרה כמעט הושגה, לי באופן אישי לא איכפת אם תהיה בעשיריה או לא. אני עוקבת אחרייף זמן מה. ואם יש מדינה משאדוס שמגיע לה להיות בעשיריה זו המדינה שלך:) דוגרי.

Shaycs

New member
אני חולם או שניסה מורידה את הכובע..

בזה את צודקת הוא בין המדינות המובילות בשאדוס... היה לי תלמיד מצויין מגיע לך יותר מהעשרייה... אבל אני תכלס עדין קשה לי להאמין שאת נותת כבוד למישהו בטוח זה השעה השפיעה

darkest

New member
אם הוא התלמיד שלך

אז התלמיד מבין את המשחק יותר טוב מהמורה:) אתה פשוט לא מבין!!!

Shaycs

New member
ואללה

תספרי לי מר מלומדת בעלת תואר שביעי בגינדיס מה רע במדינה שלי בדיוק??. חוץ מזה שהיא דמוקרטיה פלס וגם זה חיסרון רק אחרי סערה בים ?? תלמדי את כולם כמו שאת תמיד אמרת שאת דוגלת לעשות ???

Shaycs

New member
להזכירך...

כל תקיפה שלי שהיתה מתוכננת הבן אדם ירד ולא חזר....... לדוגמאת AGENT LAND AEROZEPLIN MASHOUD איפה הם היום???? ושוב להזכריך כרגע אם לא השתנה עדין כלום.... ההורדה בתקיפה אחת הכי גבוהה זה עדין שלי
1.1 טריליון חח אז איפה הישום טקטיקה שלך?? להזכירך שההית פי 2 פלוס ממני בכח כללי עשית השמד וירד לך 700 מילארד בערך?? ואת מדברת איתי על טקטיקה חח אני במקומך לא ההיתי אפילו מזכיר את המילה הזאת..... כי אם לי היה פי 2 + כח ממך היום לא היה DARKLARIA בעשרייה... חחח

למעלה