נו מה ?

איררון

New member
אחרי הפרקים האחרונים

אני די מסכים איתך

סרט סבבה!!!!

זה הסרט הכי יפה שראיתי הפרק ש על היום היה ממש יפה!!! אני מצפה ליראות את הפרק שהיה מחר

ושוב: "מיס תגובה מאוחרת" חוזרת!!!!

*רעשן רעשן*! שונאת אותה!!!! לצערי היא לא פקצ"ה (פרחה קטנה וצעקנית) כי היא ממש לא קטנה.... אבל היא בכול זאת זונע!
*שונאת-אותה-שונאת-אותה* אר! מחר היא מנשקת את אינו!!! הוא לא שלך! רדי ממנו חתכית דפוקה!!!! אולי הצלת את אינו, אבל הבכול זאת נתת לנאראקו גוף חדש! רצית נהחטף! רצית לסכן את אינו!!! *זונעזונעזונע!!!!* _____ שונאת את נאראקו!!!!
הוא היה כמעט מת!!!! למה?! למה הוא לא מת?!!!! אה נכון כי זאת שאין לומר את שמה נתנה לו גוף חדש!!!! ארג!
הוא אולי בישי, אבל הוא ממש מרושע!!!!! _____ מתי אזכה לראות קצת אינו+קגומה???? הם כל כאאאאאך חמודים יחד!!!!
_____ מסכנה קגומה! מחר היא רואה את אינו והמן הרשע מתנשקים! לא מספיק שהיא שמעה אותו אומר שהוא לא יתן להמן הרשע למות! וראתה אותו מקנא לזו שאין לומר את שמה!!!!!
_____ פרק הבא: אסון כללי!!!! קיקיו+ אינו?! בעעעעע!
_____ זוגות מועדפים: המן הרשע+נאראקו!
אינו+קגו
מירוקו+סאנגו
בתור סיום: המן הזונע!!!!

Fay Wood

New member
את לא היחידה עם התגובה המאוחרת...

נאראקו הבן זונה הזההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא סובלת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקיקיו
הבת אלף הזאתי!!!!!!! אולי היא עזרה בפרק של אתמול אבל מה היא חושבת לעצמה?!?!?!?!!??! מנשקת את אינו?!?!?!!? עוד פעם?!?!?!??!?!?!?! קגומה המסכנה....!!!!! קיקיו הזוננהההההההה לא סובלת אותה!!!!!!!!!!!! שתחזור לגהנום!!!! לשמה היא שייכת!!!!!!!
אהה והיה פרק מהמם.... בין היפים ביותר שראיתי.....
אני מתה שיגיע הפרק של היום.... נסיים עם שורה המחץ-קיקיו הזונההההההה

LoVe in Ron

New member
אויש...../images/Emo183.gif

אני שונאת את קיקיו. ואת נאראקו. שונאאאאאת. אבל אני בעד השיפ בין שניהם
. היה פרק יפה. אבל קיקיו %$^%$^$%^@$%^565זונע^$%^%$^%@@$.

אני דווקא חושבת ש..

נאראקו מרגיש משו כלפי קיקיו.. משהו כמו יחסי מציל וניצול P: ממ.. אני אומרת שזו אהבה חד צדדית ;}

inulove

New member
אני לא רוצה

שאינויאשה וקיקיו יתנשקו!!!!!!!!!! הם כבר מתנשקים פעמיים! וקגומה ואינויאשה אפילו לא פעם אחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת! *מתפגרת מרוב ביאוס*

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifפרק לא משהו...../images/Emo10.gif

כמעט נרדמתי, בחיי~.~ ראיתי רק בשביל השיר סיום והפריוויו... ממ אני מקווה שעכשיו מבינים למה קיקיו נחשבת לדמות רעה... והיה מהלך עלילה מוזר, לא התרכזתי ולא קלטתי שום דבר... בעע. אוף ומחר
היא ואינו' מתנשקים;_;

Hadassmn

New member
אררררררררררררררר

אני מתחילה לשנוא את קיקיו!!!!!!!!!! לאאאאאאא אני אוהבת את אינויאשה ואת קגומה ביחד!!! אוףףף

הו.. פרק חמוד!~

אני לא אראה את הפרק של מחר.. חבל =[ נו טוף.. הפרק של היום היה ממש נחמד!~ קיקיו מגניבה, למרות שאני שונאת אותה!!! >_<' קאגומה המסכנה =\ חח.. אינויאשה מגניב כתמיד.. ו.. בא לי לכתוב נאראקו\קיקיו X_X'

תגידו...

נאראקו באמת היה עירום או שהחום שלי סתם עלה?! יאמי...
- מסכנה קאגומה.. :/ אינו' צעק שהוא לא יתן לקיקיו למות והיא בדיוק הייתה שם.. ושמעה.. :/ - אני מתחילה דיי לחבב את קיקיו.. היא עשתה עלי רושם דיי טוב בפרק הזה.. - הסידרה הזאת מצליחה להפתיע ולהמם כל פעם מחדש..
|סוגדתלערוץהילדים|

shirosh2503

New member
לא ראיתי=(

לא ראיתי את הפרק היום!! אין סיכוי שמחר אני מפספסת!!

be a bee

New member
יאא../images/Emo99.gif

נאראקו וקיקיו, וקיקיו ונאראקו
איזה פרק יפה:p

למעלה