נו מה ? אין שרשור יומי ? הלוואי, הלוואי ויהיה פרק טוב !
פ פולי3 New member 11/4/05 #1 נו מה ? אין שרשור יומי ? הלוואי, הלוואי ויהיה פרק [URL='http://']טוב ![/URL]
א אינויאשה הכי שווה1 New member 11/4/05 #4 כל עוד זה עם *רעשן*רעשן* זה לא מצוין.....! מה יהיה היום בפרק?????
פ פינל New member 11/4/05 #2 זה עוד יותר מחצי שעה... או פחות... העיקר שיהיה פרק טוב... (סוף צטוט...). מה קורה היום?
פ פולי3 New member 12/4/05 #8 איזה פרק מוזר. לא הבנתי כלום. אבל קיקיו רעה ומוזרה. אני אוהבת את קגומה ><
P POINTS OF AUTHORITY New member 12/4/05 #15 בסידרה כל פעם מפתיעה אותי מחדש!!! כמה שהפרקים בה יפים!!!! כמה שלכל דמות יש אופי שונה... היה פרק מדהים!!!!
בסידרה כל פעם מפתיעה אותי מחדש!!! כמה שהפרקים בה יפים!!!! כמה שלכל דמות יש אופי שונה... היה פרק מדהים!!!!
ט טניה אוזן New member 12/4/05 #27 כניראה שקיקיו שונאת את אניויאשה קיקיו היום בפרק היום הצילה את אינויאשה מי מוות של מיפלצת הפרק שמחר היה שאינויאשה יתנשק עם קיקיו אני מצפה לזה מחר!!!!
כניראה שקיקיו שונאת את אניויאשה קיקיו היום בפרק היום הצילה את אינויאשה מי מוות של מיפלצת הפרק שמחר היה שאינויאשה יתנשק עם קיקיו אני מצפה לזה מחר!!!!
ח חתולימים New member 12/4/05 #29 אכן כן...../images/Emo7.gif נמאס באמת!!! כל מי שחושב שקיקיו ואינו לא צריכים להתנשק שיגיד "אני"! וירים את ידו גבוה( ) קיקיו לרצח, ואינויאה וקאגומה לנצח!
אכן כן...../images/Emo7.gif נמאס באמת!!! כל מי שחושב שקיקיו ואינו לא צריכים להתנשק שיגיד "אני"! וירים את ידו גבוה( ) קיקיו לרצח, ואינויאה וקאגומה לנצח!
ל ליסאן New member 12/4/05 #35 ../images/Emo31.gif ברור שהם צריכים ...../images/Emo41.gif אז את מי את רוצה שהוא ינשק? את הפקאצה הצווחנית ?
../images/Emo31.gif ברור שהם צריכים ...../images/Emo41.gif אז את מי את רוצה שהוא ינשק? את הפקאצה הצווחנית ?